Alles wat je moet weten over de Ford Mustang Mach-E

Geplaatst op 24 januari 2020

Ford heeft met de Ford Mustang geschiedenis geschreven, gaat het automerk met de elektrische Ford Mustang Mach-E de toekomst veroveren? Onlangs was de 100% elektrische SUV van Ford in Nederland te bewonderen. De Ford Mustang Mach-E is eind dit jaar nog leverbaar, maar de prijzen, uitvoeringen en overige specificaties zijn inmiddels bekend. De elektrische auto is verkrijgbaar in een Standard Range of Extended Range met achter- of vierwielaandrijving. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Ford Mustang Mach-E.

Uitvoeringen + prijzen Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een Standard Range, Extended Range met daarbij één of twee elektromotoren (achter- of vierwielaandrijving).

Waarbij de meest rijk uitgerust versie, de First Edition, de eerste elektrische SUV is die met gelimiteerde oplage op de markt wordt uitgebracht. De First Edition is standaard voorzien van een volledig panoramadak, B&O audio systeem met 10 luidsprekers en allerlei rij-assistentietechnologieën.

De prijzen van de Ford Mustang Mach-E beginnen bij 49.995 euro (basisuitvoering). De Ford Mustang Mach-E AWD heeft een vanafprijs van 57.665 euro en de First Edition heeft een prijs van 70.940 euro. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare uitvoeringen.

  • Ford Mustang Mach-E AWD
  • Ford Mustang Mach-E RWD
  • Ford Mustang Mach-E Extended Range AWD
  • Ford Mustang Mach-E Extended Range RWD
  • Ford Mustang Mach E First Edition Extended Range AWD

Design + interieur Ford Mustang Mach-E

Het sportieve design is geïnspireerd op de beroemde Ford Mustang zoals iedereen die kent. Je kunt de elektrische SUV herkennen vanwege de lange motorkap, de koplampen en drievoudige achterlichtunits.

Het interieur is wel even iets anders dan we gewend zijn van Ford. Het interieur heeft Ford zo minimalistisch mogelijk gehouden. Je kunt het interieur vergelijken met het interieur van de Tesla Model 3. Ook de Ford Mustang Mach-E is voorzien van een 15,5 inch scherm. Daarnaast is de elektrische SUV bijzonder ruim. De auto heeft een bagageruimte van 402 liter.

Accupakket + actieradius Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E is verkrijgbaar in twee verschillende accupakketten. Je hebt de keuze uit een Standard Range met een accupakket van 75 kWh of een Extended Range met een accupakket van 98 kWh. De accu is verwerkt in de vloer tussen de voor- en achteras.

Ford geeft aan dat de elektrische SUV een actieradius krijgt van 600 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Bij elektrische auto’s speelt het daadwerkelijke verbruik een grote rol, waardoor wij verwachten dat de Ford Mustang Mach-E in de praktijk tussen de 350 tot 450 kilometer op één acculading ver kan rijden.

De Extended Range AWD heeft een vermogen van maar liefst 337 pk en gaat van 0 naar 100 in slechts 5 seconden!

Opladen Ford Mustang Mach-E

Een groot voordeel van de Ford Mustang Mach-E is dat de elektrische auto met 3-fasen kan opladen. Dat betekent dat de Ford Mustang Mach-E bij een openbare laadpaal of thuis binnen 8 tot 10 uur weer volledig is opgeladen. Ga je naar een snellaadstation, dan is de elektrische SUV binnen een halfuur (laadvermogen 150 kW) weer voor 80% opgeladen.

Ford Mustang Mach-E leasen in 2019

Heb je interesse in het leasen van de Ford Mustang Mach-E? De Ford Mustang Mach-E is te leasen vanaf 649 euro per maand. Als zakelijke rijder profiteer je daarnaast van slechts 8% bijtelling met een volledig elektrische auto. Wij verwachten dat deze elektrische auto het goed gaat doen onder de zakelijke rijder. De Ford Mustang Mach-E onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie door onder andere de vanafprijs en de ruimte.

Het is nog even wachten, maar de elektrische auto Ford Mustang Mach-E is leverbaar vanaf eind 2020. Wij zijn heel benieuwd!

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl