Audi e-tron

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 417km
  • 40 Min
  • 408 pk

De Audi e-tron is de eerste volledige elektrische Audi die op de markt gaat komen. De afgelopen maanden is de Audi aan uitvoerige tests onderworpen. Zo is de auto getest in de woestijnen van Afrika, onder extreme omstandigheden. Reden genoeg dus om veel te verwachten van de e-tron in 2019!

Zoals een echte Audi het betaamt doet de e-tron het uitstekend onder moeilijke omstandigheden. Het bekende quattro systeem van Audi maakt dit mogelijk. Dit maakt de e-tron ook direct uniek in z’n klasse. Anders dan de I-Pace, kan de e-tron ook goed uit de voeten als echte SUV.

Duitse degelijkheid slaat de toon in het interieur. De e-tron is de elektrische auto die mensen moet overtuigen andere luxe SUV’s te laten staan en te kiezen voor elektrisch. Naast een aantal prachtige schermen met haptic feedback en een virtual cockpit, kan de e-tron ook uitgerust worden met camera’s in plaats van buitenspiegels. De beelden worden op de deur middels twee OLED schermen getoond. Dit is niet alleen een leuk high-tech speeltje. Het verminderd ook de luchtweerstand.

Actieradius

De e-tron en de nieuwe elektrische Porsche delen hetzelfde accupakket. Allebei moeten ze het doen met 95 kWh. Ongeveer 85 kWh daarvan is bruikbaar.  In de praktijk zal dit ongeveer neerkomen op een actieradius van 375-400 kilometer.

Opladen

Voorsprong door techniek is de leus van Audi. Zo hebben de ingenieurs van het merk ook naar het opladen van de auto gekeken. De e-tron kan namelijk maximaal met 150kW opladen. Dat betekent een volle accu (80%) binnen 30 minuten.

Ook laden aan een regulier oplaadpunt gaat relatief vlot. Omdat de e-tron is voorzien van een 3-fase aansluiting voelt de auto zich uitstekend thuis in Europa. Binnen 5 uur is de accu weer van een volledige lading te voorzien. Daarnaast hoeft er voor het installeren van een laadpunt thuis, weinig tot niks aangepast te worden.

Overigens heeft Audi ook slim nagedacht over de laadpoort. Je kan de auto namelijk met twee aansluitingen uitrusten.

Standaard uitrusting

Op dit moment is er nog niks bekend over de standaard uitrusting van de Audi e-tron.

“De Audi e-tron heeft betere laadcapaciteiten dan de Tesla's”

Alexander Boon is onze Audi e-tron expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze Audi e-tron expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze Audi e-tron expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl