Audi Q4 e-tron leasen

"Een luxe elektrische Audi met quattro aandrijving en SUV-koets."

  • Verwachte levering november 2022
  • Verkrijgbaar in de uitvoeringen: Advanced Edition, S-Edition en Launch Advanced Edition
  • Leverbaar in de lakken: zwart, kieselgrijs, blauw, zilver en lichtgrijs
Stel je auto samen
vanaf €726
Car description
520 km Actieradius
34 min Snelladen
170-300 pk Vermogen
Stel je auto samen

De Audi Q4 e-tron heeft absoluut gelijkenissen met zijn grote broer de Audi e-tron. De basis van de elektrische auto is het MEB-platform waar de gehele Volkswagen Group gebruik van maakt.

De afwerking van zowel het in- als exterieur is alles wat we van Audi mogen verwachten. Hoogwaardige materialen en de nieuwste technische snufjes zijn allemaal aanwezig in de gloednieuwe elektrische Q4. Ook het kenmerkende doorlopende achterlicht is op de Audi Q4 aanwezig. Zoals we gewend zijn van Audi zijn ook de elektrische auto’s standaard al zeer rijk uitgerust. Wist je je bijvoorbeeld dat de e-tron het eerste model is met het SONOS premium sound system? Met maar liefst tien luidsprekers krijgt muziek luisteren ineens een hele andere lading. Rijden in een elektrische Audi is nog nooit zo comfortabel geweest. Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken of je voldoende ruimte hebt met de auto. De Audi Q4 e-tron heeft vijf zitplaatsen. Je kunt dus gerust op stap met je hele gezin, vrienden, familie.

Actieradius

De elektrische, sportieve Audi Q4 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit de Edition, Advanced Edition en S Edition. Heb je een keuze kunnen maken uit de uitvoeringen? Dan is de volgende stap de motor. Qua aandrijving kun je kiezen voor Rear-wheel drive of quattro.

Kies je voor het kleinste accupakket – de Audi Q4 e-tron 35 – dan heb je alsnog een uitstekend rijbereik van 341 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Wil je toch graag iets meer range? Dan kun je kiezen voor de Q4 e-tron 40 met een actieradius van 520 kilometer (WLTP). Wil je graag iets meer vermogen? Dan kun je kiezen voor de Audi Q4 e-tron 50 Quattro. Deze e-tron heeft een actieradius van 488 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Houd er wel rekening mee dat de actieradius van een elektrische auto in de praktijk altijd iets lager uitvalt. Dit heeft onder andere te maken met de rijomstandigheden en het rijgedrag van de bestuurder.

In de tabel hieronder vind je de werkelijke actieradius van de Q4 e-tron 40.

Praktische actieradius Q4 e-tron 40
Stad – zomer 600 km Stad – winter 410 km
Snelweg – zomer 375 km Snelweg – winter 295 km
Gecombineerd zomer 470 km Gecombineerd winter 350 km

Opladen

Snelladen met de Q4 e-tron is zeker geen uitdaging. De Q4 e-tron 35 kan snelladen met een maximum van 100 kW. Dit betekent dat de auto binnen 31 minuten weer voor 80% is opgeladen. Sta je bij een openbare laadpaal? Dan is de accu na 8,5 uur weer volledig volgeladen.

De Q4 e-tron 40 en 50 quattro hebben een accucapaciteit van 82 kWh. Bij de snellader kan er geladen worden met een maximum snelheid van 125 kW. Na 34 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen. Bij openbare of thuislaadpalen is de accu na 8 uur en 15 minuten weer helemaal volgeladen.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16%. Dit komt neer op zo’n, afhankelijk van de uitvoering, € 264,- (schijf 1) of € 352,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Trekgewicht

Het trekgewicht van elektrische auto’s is door de jaren heen steeds beter geworden. Er is zelfs voor het eerst in de geschiedenis een volledig elektrische auto uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar. De IONIQ 5 ging er met de eerste prijs vandoor. De Audi Q4 e-tron heeft een maximaal trekgewicht van 750 kg. Dat is in vergelijking met de IONIQ 5 een stuk minder, maar vergelijkbaar met heel veel andere EV’s.

Audi Q4 e-tron leasen

Wil je graag de Audi Q4 e-tron leasen? Via onze online calculator kun de Audi Q4 e-tron helemaal naar eigen wens samenstellen. Ben je klaar met je configuratie? Dan zie je direct jouw maandprijs. Wel zo handig! Kom je er niet uit? Uiteraard kun je gerust contact met ons opnemen. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met elektrische auto’s.

Standaarduitrusting

De Audi Q4 e-tron is leverbaar vanaf €48.295
De auto is per direct leverbaar. Binnen enkele weken kun jij rijden!
Ja, de Q4 e-tron mag tot 1.200 kg trekken.
We hebben de auto nog niet zelf kunnen testen, maar we gaan uit van een range van ongeveer 220-350 kilometer. (kleinste accupakket naar grootste accupakket.)
Bij ons nog niet, maar we kunnen dit ongetwijfeld wel regelen bij diverse garagisten.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 6,3 sec
Topsnelheid 160 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 520 km
Actieradius werkelijk 410 km
Totaal Vermogen 204 pk
Totaal Koppel 310 Nm
Aandrijving RWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 18,8 kWh/100km

“Dit jaar nog leverbaar!”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Arjen legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Audi Q4 e-tron

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Audi Q4 e-tron
Basisversie
€726
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.