BMW i3

"Uniek design. Fantastische rijeigenschappen."

  • Krachtige motor en een snelle boordlader voor snelladen.
Stel je auto samen
vanaf €587
Car description
308 km Actieradius
36 min Snelladen
184 pk Vermogen
Stel je auto samen

De BMW i3 is al enige tijd op de markt. De auto heeft daarom inmiddels een aantal updates achter de rug. Het gevolg is een goed uitgebalanceerde auto die precies stuurt zoals je van een BMW mag verwachten.

Deze rijeigenschappen zul je in eerste opzicht misschien helemaal niet aan deze BMW toebedelen. Maar toch; de i3 staat bekend als één van de best sturende elektrische auto’s op de markt. Ook over prestaties valt overigens niets te klagen. De i3 sprint van 0 naar honderd in minder dan 7 seconden en laat menig hot-hatch achter zich.

Actieradius

Hoe zit dat dan met range? Kocht je de BMW twee jaar geleden, dan was de range zeker geen sterk van punt. Nu, in de 120Ah variant, kan de i3 prima meekomen met de concurrentie. De auto heeft een respectabele WLTP actieradius van 308 kilometer. Dat vertaalt zich naar een realistische range van ongeveer 230 kilometer.

Praktische actieradius
Stad – zomer 360 km Stad – winter 235 km
Snelweg – zomer 215 km Snelweg – winter 165 km
Gecombineerd zomer 275 km Gecombineerd winter 200 km

Opladen

De laadcapaciteiten van de BMW i3 zijn goed te noemen. Met een totale capaciteit van 50kWh is de i3 bij een snellaadstation in 36 minuten tot 80 procent opgeladen.

Laad je de auto thuis op, dan heb je meestal voldoende aan een goede nacht aan de gewone stekker. In zo’n 12 uur is de i3 weer volgeladen en klaar voor 230 kilometer rijden. Met een laadpaal bij huis, kun je de BMW in 4 uur van een volledige lading voorzien.

Laadkabels

Standaard komt de BMW i3 met de volgende laadkabels:

  • Kabel voor laden onderweg.
  • Kabel voor laden aan een stopcontact thuis.

Bijtelling

Dit jaar geldt op elektrische auto’s een bijtelling van 16%. Je betaalt voor de i3, afhankelijk van de uitvoering, zo’n € 207,- (schijf 1) of € 276,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Standaarduitrusting

De BMW i3 komt standaard met twee laadkabels. Eentje met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en eentje met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen.
Nee, het is op dit moment niet mogelijk een trekhaak achter de BMW i3 te laten monteren.
Via de configurator onderaan de autopagina kun je een model samenstellen. Op basis van de door jou gekozen opties en configuratie tonen wij een leasebedrag per maand. Heb je de auto helemaal samengesteld, dan kun je jouw configuratie middels een offerte gemaild krijgen.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 6,9 sec
Topsnelheid 160 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 345 km
Actieradius werkelijk 230 km
Totaal Vermogen 184 pk
Totaal Koppel 270 Nm
Aandrijving Achter

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 16,5 kWh/100km

“De auto heeft een respectabele actieradius van 230 kilometer.”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Alex legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je BMW i3

in een paar stappen...

Direct leverbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
BMW i3
Basisversie
€587
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.