BMW iX

"Met de BMW iX gaat BMW een nieuw elektrisch tijdperk in."

Stel je auto samen
vanaf €1165
Car description
510 km Actieradius
34 min Snelladen
Vermogen
Stel je auto samen

BMW maakt grote stappen als het gaat over elektrische auto’s. Na de BMW i3 en iX3 komt BMW met de BMW iX. Een volledig elektrische auto met een grote actieradius en hoog vermogen. De iX komt in de tweede helft van 2021 in twee verschillende uitvoeringen; de xDrive40 en de xDrive50.

De xDrive wordt geïntroduceerd als een Sports Activity Vehicle, met vierwielaandrijving en een minimaal vermogen van 326 pk is de auto ook op veel verschillende wegen te rijden.

BMW iX xDrive40

De xDrive40 heeft een accupakket van 75 kWh en bereikt hier volgens de WLTP-testmethode een actieradius van 400 kilometer. In werkelijkheid zal dit iets lager uitvallen, houdt rekening met zo’n 350 kilometer.

De BMW iX xDrive40 beschikt over de mogelijkheid om te laden over 3-fase. Bij openbare laadpalen is de xDrive40 na 7 uur en 30 minuten weer volledig opgeladen. Sta je bij een een snellaadpaal? Dan is de BMW op te laden met maximaal 150 kW en is de accu binnen 34 minuten weer tot 80% opgeladen.

BMW iX xDrive50

Met een accupakket van 110 kWh kan BMW de xDrive50 met recht de nieuwe generatie elektrische auto noemen. De xDrive50 heeft volgens de WTLP-testmethode een actieradius van wel 600 kilometer. Door de weersomstandigheden en rijstijl zal de actieradius in werkelijkheid uitkomen op zo’n 510 kilometer.

De xDrive50 doet er met zo’n 110 kWh accupakket iets langer over om volledig opgeladen te zijn. Bij een openbare laadpaal duurt dit 11 uur en 15 minuten. Bij een snellaadpaal kan de auto tot 200 kW snelladen en is de accu weer tot 80% opgeladen na 37 minuten.

 

Standaarduitrusting

De BMW iX komt eerst in twee uitvoeringen, de xDrive40 en xDrive 50.
De verwachte levering van de BMW iX is in november 2021.
Het is zeker mogelijk om met de iX snel te laden. In 10 minuten kan al meer dan 120 kilometer worden snelgeladen.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 4.8 sec
Topsnelheid 200 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 600 km
Actieradius werkelijk 510 km
Totaal Vermogen 370 kW (503 pk)
Totaal Koppel
Aandrijving AWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk

“”

Configureer je BMW iX

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
BMW iX
Basisversie
€1165
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.