BMW iX1 leasen

"Leverbaar vanaf begin 2023 bij de grootste EV-expert van NL "

Stel je auto samen
vanaf €768
Car description
438 km Actieradius
29 min Snelladen
313 pk Vermogen
Stel je auto samen

De BMW X1 is al lang een graag geziene gast op de weg. Nu kan ook eindelijk de elektrische rijder genieten van een beeldschone X1. De BMW iX1 is namelijk volledig elektrisch en bezit de kwaliteit en prestatie die je van BMW gewend bent. Met een actieradius van 438 km (WLTP) kom je niets te kort en rijd je bovendien in een mooie SUV. Interesse in de BMW iX1 leasen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op.

BMW iX1 actieradius

Zoals we hierboven al even aanhaalden heeft de BMW iX1 een WLTP-actieradius van 438 km. Dit is gemeten onder de perfecte omstandigheden. In de praktijk valt de actieradius altijd iets lager uit. Bij Mobility Service willen we graag dat je weet waar je aan toe bent, en daarom geven we graag een indicatie van de werkelijke prestatie van de BMW iX1. In de tabel hieronder geven we je een handig overzicht:

Praktische actieradius BMW iX1
Stad – zomer 545 km Stad – winter 365 km
Snelweg – zomer 340 km Snelweg – winter 265 km
Gecombineerd zomer 425 km Gecombineerd winter 310 km

BMW iX1 interieur

Het interieur van de BMW iX1 is zoals je van BMW mag verwachten. Luxe en compleet. De auto beschikt over een Curved Display met touche- en voice-besturing. Hierdoor is het dashboard erg gebruiksvriendelijk. De stoelen hebben een massage- en lendensteunfunctie, waardoor je heerlijk comfortabel van A naar B rijdt. En om het plaatje compleet te maken, krijg je een leder bekleed sportstuurwiel en een sfeervol lichtpakket.

BMW iX1 kofferruimte

Ook qua kofferruimte heb je bij de iX1 niets te klagen. Met 1495 liter (met achterbank ingeklapt) heb je ruim voldoende voor je dagelijkse boodschappen en kun je er zelfs mee op vakantie. Onze EV-experts zijn al vaker op vakantie geweest naar Frankrijk, Spanje en Italië, dus dit zal niet voor uitdagingen zorgen. Passagiers op de achterbank? Dan heb je alsnog 490 liter bagageruimte tot je beschikking.

BMW iX1 prijs

De nieuwprijs van een BMW iX1 is vanaf € 55.274, – Dit houdt in dat de netto-bijtelling in schijf 1 € 310 (schijf 1) en € 414 (schijf 2) bedraagt. Wil je graag weten hoeveel de BMW iX1 Operational Lease kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op!

Standaarduitrusting

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5,7 sec
Topsnelheid 180 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 438 km
Actieradius werkelijk 370 km
Totaal Vermogen 313 pk
Totaal Koppel 494 Nm
Aandrijving AWD

“Standaard net een rijke uitrusting”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je BMW iX1

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
BMW iX1
Basisversie
€768
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.