Byton M-Byte

"De Byton M-Byte is vanaf nu te reserveren!"

  • Grote elektrische MPV met moderne laadtechnologie.
Stel je auto samen
vanaf
Car description
390 km Actieradius
32 min Snelladen
408 pk Power
Stel je auto samen

Byton is een van origine Chinees merk welke elektrische auto’s bouwt waarin connectiviteit een grote rol speelt, elke auto moet een ware smartphone op wielen zijn. Het merk heeft een designcentrum in Munchen, een ontwikkelingscentrum in Silicon Valley en de productie vind plaats in de Chinese plaats Nanjing. Vanaf 2021 is het merk ook in Europa, waaronder in Nederland, verkrijgbaar.

De Byton M-Byte is een ruime SUV met een brede wielbasis die in zowel 5- als luxe 4-zits configuratie geleverd kan worden. De auto is verkrijgbaar met zowel achterwiel- als vierwielaandrijving. Daarnaast heb je keuze uit twee accupakketen: het kleinste accupakket heeft een capaciteit van in totaal 72 kWh en het grotere accupakket 95kWh. De topsnelheid van de auto bedraagt 190 km/h (begrenst) en de vierwiel aangedreven variant van de M-Byte behaalt de 100 km/u in 5,5 seconden.

Interieur

Het interieur van de M-Byte wordt gekenmerkt door het grote 48-inch display. Dit display is net zo breed als het gehele dashboard! Het scherm wordt zowel gebruikt als instrumentenpaneel voor de bestuurder als infotainment. Wanneer je hebt gekozen voor de 4-zits configuratie wordt de auto geleverd met zowel stoelverwarming als massage-functie voor de achterstoelen. Aan bagage- en beenruimte is er tevens geen gebrek. De kofferbak van de Byton M-Byte heeft een totale capaciteit van 550 liter. Wanneer je de achterbanken plat legt wordt deze capaciteit tot 1450 liter vergroot.

Actieradius

De Byton M-Byte heeft een WLTP actieradius van 360 tot 435 km, afhankelijk van het accupakket. In realiteit zal de auto hiermee zo’n 325 tot 390 km kunnen afleggen, afhankelijk van weersomstandigheden en rijgedrag.

Opladen

De Byton M-Byte zal naar verwachting met een 3-fase 11kW AC lader geleverd worden. Hiermee kan de auto optimaal gebruik maken van het Nederlandse stroomnet. Tevens kan de auto snelladen met gemiddeld 100 kW, wat een 10-80% lading realiseert in zo’n 32 minuten.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 12%. Dit komt op zo’n, afhankelijk van de uitvoering, € 318,- (schijf 1) of € 425,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Standaard uitrusting

De Byton M-Byte wordt verwacht per november 2021.
Nee, wij bieden alleen maar zakelijke lease.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5,5 s
Topsnelheid 190 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP)
Actieradius werkelijk 390 km
Totaal Vermogen 408 pk
Totaal Koppel 735 Nm
Aandrijving RWD / AWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 22,2 kWh/100km

“De levering van de elektrische SUV van Byton start in 2021”

Advies nodig?

Sebastiaan is onze Byton M-Byte expert

Configureer je Byton M-Byte

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Byton M-Byte
Basisversie
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.