DS3 Crossback E-Tense

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 325 km
  • 30 Min
  • 136 pk

De DS-3 Crossback E-Tense is nog niet op de markt, maar kan toch al op aardig wat interesse rekenen. Dat komt niet alleen door de prima combinatie van het accupakket en de motor, maar ook door de vormgeving; die is namelijk typisch Citroen te noemen.

Al sinds de beginjaren van het merk, doet Citroen het nét even anders dan de rest. Citroen (en nu de DS-lijn), focust zich namelijk niet op een sportief uiterlijk en een strak sturende auto. Een Citroen staat synoniem voor een sublieme en comfortabele wegligging en combineert dat met een geheel eigen stijl. En precies dat zorgt voor een hele schare fans. Dat ze de eersten zijn die die doortrekken naar een elektrische auto, zal ook de Citroen doelgroep richting de EV trekken.

Uitvoeringen

Op dit moment is het nog niet bekend of de DS-3 Crossback E-Tense in verschillende uitvoeringen beschikbaar zal zijn. Ons vermoeden is dat er slechts één uitvoering beschikbaar zal zijn met alle denkbare mogelijke opties.

Actieradius

De DS-3 deelt het onderstel, het accupakket en de motor met z’n neefjes; de Peugeot e-208 en de (nieuwe) elektrische Opel Corsa. Dat betekent een realistische actieradius van ongeveer 285 kilometer. Het accupakket is 50 kWh groot. Best behoorlijk voor een hatchback!

Opladen

De auto zal uitgevoerd worden met een 3-fasen aansluiting. Perfect afgestemd op het Europese stroomnet dus. In de praktijk betekent dit een laadtijd van ongeveer 5 uur en 30 minuten bij een standaard laadpaal. Ook thuis is deze laadtijd goed te halen, zonder veel meterkast aanpassingen te hoeven doen.

Snelladen zal ongeveer een halfuur in beslag nemen. De DS-3 heeft een maximaal laadvermogen van 100 kW tot maximaal 80 procent.

Bijtelling

Omdat de auto naar alle waarschijnlijkheid onder de 50.00 euro blijft, betaal je over de gehele fiscale waarde 4% bijtelling.

 

Standaard uitrusting

Op dit moment is het nog niet bekend wat de standaard uitrusting zal zijn van de DS-3 Crossback E-Tense.

“De Citroen deelt het onderstel met de Peugeot en de Opel”

Alexander Boon is onze DS3 Crossback E-Tense expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze DS3 Crossback E-Tense expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze DS3 Crossback E-Tense expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl