Cupra Born leasen

"De Cupra Born heeft een goede actieradius en een strak design."

  • Verwachte levering september 2022
  • Verkrijgbaar in de uitvoeringen: Essential One, Business One, Performance One, Adrenaline One, Copper Edition One
  • Leverbaar in de lakken: zilver, grijs, wit en blauw
Stel je auto samen
vanaf €567
Car description
427 km Actieradius
30 min Snelladen
204 pk Vermogen
Stel je auto samen

Cupra is het nieuwe sportieve submerk van Seat. Voor de elektrische rijder die houdt van een sportief ogende auto, is de Cupra Born een geschikte auto. De eerste elektrische Cupra is beschikbaar met van een accupakket 58 kWh (204 of 231 pk). Later dit jaar komt er ook een accupakket met wat meer krachtige prestaties. Met 77 kWh, is deze Cupra Born net dat beetje extra. De Cupra deelt hetzelfde MEB-platform als de Volkswagen ID.3 en de auto’s zijn voor een groot deel goed met elkaar te vergelijken. De Cupra Born is het sportieve neefje van de ID.3. Zeker wanneer je ‘m bestelt in de Copper Edition One, zul je het sportieve karakter van de Cupra Born goed kunnen ervaren. Overweeg je een Cupra Born? Hieronder lees je alles wat je moet weten over deze elektrische auto. Bovendien zijn ze snel leverbaar en kun je dus ook snel wegrijden in jouw nieuwe Cupra Born.

Actieradius

De Cupra Born met een accupakket van 58 kWh heeft volgens de WLTP-testmethode een theoretische maximale actieradius van 427 kilometer. In werkelijkheid zal dit uitkomen op een actieradius van zo’n 350 kilometer. De maximale actieradius is altijd afhankelijk van weersomstandigheden en rijstijl. De Cupra Born is qua werkelijke actieradius te vergelijken met de Volkswagen ID.3. In onderstaand tabel vind je de praktische actieradius van de Born in de verschillende seizoenen en op de verschillende wegen.

Praktische actieradius Cupra Born 58 kWh
Stad – zomer 515 km Stad – winter 340 km
Snelweg – zomer 320 km Snelweg – winter 250 km
Gecombineerd zomer 400 km Gecombineerd winter 295 km

Opladen

De Born kan laden over 3-fase met 11 kW. De eerste elektrische Cupra met een accupakket van 58 kWh is na 6 uur en 15 minuten weer geheel volgeladen. Daarnaast is het mogelijk om te snelladen met een maximum van 100 kW. Bij een snellader is de Born na 33 minuten weer van 10% tot 80% opgeladen. Zo kun je snel weer een flink aantal kilometers rijden.

Bijtelling

In 2022 geldt een bijtelling van 16% tot € 35.000. Voor de Cupra betekent dit een netto bijtelling vanaf € 195,- (schijf 1) of € 260,- (schijf 2) per maand.

Standaarduitrusting

De Cupra Born kunnen wij naar verwachting leveren vanaf september 2022.
Nee, wij bieden de Cupra Born niet aan als private leaseauto.
Nadat je de Cupra Born via de configurator op de website hebt samengesteld, kun je kiezen of je de Cupra gelijk wilt bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie van de Cupra Born te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 7,3 sec
Topsnelheid 160 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 427 km
Actieradius werkelijk 350 km
Totaal Vermogen 150 kW
Totaal Koppel 310 Nm
Aandrijving RWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 16,6 kWh/100 km

“De sportieve Cupra Born heeft een actieradius van 427 kilometer (WLTP)”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Cupra Born

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Cupra Born
Basisversie
€567
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.