DS 3 Crossback E-Tense

"Een elektrische auto met de typische DS Automobiles kenmerken"

  • Een scherp gestyled uiterlijk en een groot accupakket.
Stel je auto samen
vanaf €572
Car description
325 km Actieradius
30 min Snelladen
136 pk Vermogen
Stel je auto samen

De DS-3 kan op behoorlijk wat interesse rekenen. Dat komt niet alleen door de prima combinatie van het accupakket en de motor, maar ook door de vormgeving; die is namelijk typisch Citroën te noemen.

Al sinds de beginjaren van het merk, doet Citroën het nét even anders dan de rest. Citroën (en nu de DS-lijn), focust zich namelijk niet op een sportief uiterlijk en een strak sturende auto. Een Citroën staat synoniem voor een sublieme en comfortabele wegligging en combineert dat met een geheel eigen stijl. En precies dat zorgt voor een hele schare fans. Dat ze de eersten zijn die die doortrekken naar een elektrische auto, zal ook de Citroën doelgroep richting de EV trekken.

Uitvoeringen

DS-3 Crossback E-Tense is in vier verschillende uitvoeringen beschikbaar. De So Chic, Grand Chic, Performance Line en de Perfomance Line+. Afhankelijk van wat je voorkeuren zijn, kies je voor de Chic lijn of de Performance lijn.

Actieradius

De DS-3 deelt het onderstel, het accupakket en de motor met z’n neefjes; de Peugeot e-208 en de (nieuwe) elektrische Opel Corsa. Dat betekent een realistische actieradius van ongeveer 285 kilometer. Hoe de elektrische DS-3 in het echt presteert, vind je in onderstaand tabel.

Praktische actieradius
Stad – zomer 375 km Stad – winter 250 km
Snelweg – zomer 225 km Snelweg – winter 175 km
Gecombineerd zomer 285 km Gecombineerd winter 210 km

Opladen

De auto is uitgevoerd met een 3-fasen aansluiting. Perfect afgestemd op het Europese stroomnet dus. In de praktijk betekent dit een laadtijd van ongeveer 5 uur en 30 minuten bij een standaard laadpaal. Ook thuis is deze laadtijd goed te halen, zonder veel meterkast aanpassingen te hoeven doen.

Snelladen zal ongeveer een halfuur in beslag nemen. De DS-3 heeft een maximaal laadvermogen van 100 kW tot maximaal 80 procent.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16%. Dit komt op zo’n, afhankelijk van de uitvoering, € 198,- (schijf 1) of € 264,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Standaarduitrusting

Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,7 sec
Topsnelheid 150 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 320 km
Actieradius werkelijk 250 km
Totaal Vermogen 100 kW (136 pk)
Totaal Koppel 260 Nm
Aandrijving FWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 18,9 kWh/100km

“De DS deelt het onderstel met de Peugeot, Citroën en de Opel”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Gerwin legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je DS 3 Crossback E-Tense

in een paar stappen...

Direct leverbaar!
Car description

Kies een uitvoering

Car description
DS 3 Crossback E-Tense
Basisversie
€572
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.