Ford Mustang Mach-E

"De Ford Mustang Mach-E, een elektrische 'muscle car'!"

  • Sterke Ford SUV leverbaar met zowel RWD als AWD.
Stel je auto samen
vanaf €815
Car description
450 km Actieradius
38 min Snelladen
269 pk Vermogen
Stel je auto samen

Wie had gedacht dat het mogelijk zou worden; een elektrische Ford Mustang. De Ford Mustang Mach-E, die geïntroduceerd is in 2019, koppelt de twee compleet verschillende werelden van Amerikaanse ‘Muscle’ cars en elektrische auto’s aan elkaar. Niet voor niets maakt Ford gebruik van de naam ‘Mustang’. In de beginjaren van het model, maakte Ford er veel furore mee, en ook nu moet de naam symbool staan voor een doorbraak in de autowereld.

Voor wat betreft actieradius of techniek, zal Ford het andere Amerikaanse merk Tesla, niet zo snel van de troon stoten. Toch zet Ford met de Mustang Mach-E een elektrische auto neer met een scherpe prijs en een prima actieradius.

Actieradius

Net als de duurdere Tesla’s, biedt Ford de Mustang Mach-E met twee verschillende accupakketten aan. Deze hebben een grootte van 75 kWh of 98 kWh. De daadwerkelijke range varieert tussen de 350-450 kilometer, afhankelijk van de gekozen variant. In de tabellen hieronder lees je de werkelijke actieradius van de Mach-E

Praktische actieradius Mach-E Standard Range
Stad – zomer 510 km Stad – winter 350 km
Snelweg – zomer 310 km Snelweg – winter 245 km
Gecombineerd zomer 395 km Gecombineerd winter 295 km
Praktische actieradius Mach-E Extended Range
Stad – zomer 640 km Stad – winter 440 km
Snelweg – zomer 395 km Snelweg – winter 315 km
Gecombineerd zomer 500 km Gecombineerd winter 375 km

Opladen

De Ford Mustang Mach-E is helemaal op het Europese net aangepast. De auto kan namelijk met 3-fasen laden. Aan de laadpaal, openbaar of thuis, is de auto dan weer in ongeveer 8-10 uur helemaal vol. Snelladen kan de Mustang Mach-E met een maximale snelheid van 150 kW per uur. Bijna drie kwartier doe je er in dat geval over om de auto weer tot 80 procent vol te laden.

Levertijd

Voor een nieuw te bestellen Ford Mustang Mach-E dien je rekening te houden met een levertijd van 6-9 maamden. Wil je sneller rijden? Neem dan contact op en wij denken graag mee in de mogelijkheden!

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16% over de eerste 35.000 euro van de fiscale waarde en 22% over het resterende bedrag. Voor de Ford Mustang Mach-E betekent dit een netto bijtelling van ongeveer 277 euro tot 370 euro. Zelf berekenen wat de bijtelling is? Check het hier.

Standaarduitrusting

De Ford Mustang Mach-E is in verschillende versies leverbaar: De 75kWh RWD automaat SUV kost €49.925 De 98kWh Extended Range RWD automaat SUV kost €58.075 AWD De 75kWh AWD automaat SUV kost €57.665 De 98kWh Extended Range AWD automaat SUV kost €67.140 First Edition AWD De First Edition 98kWh Extended Range AWD kost €70.940
Er zal een trekhaak beschikbaar komen voor een trekgewicht tot 750kg geremd.
Afgaande op onze zeer ruime ervaring met elektrische auto's, kunnen we met enige zekerheid zeggen dat de range ergens tussen de 400 en 500 kilometer ligt, afhankelijk van welk accupakket je kiest.
Op dit moment hebben wij nog geen exemplaren op voorraad. Zodra dit het geval is, ben je van harte welkom voor een proefrit.
Op dit moment kan alleen de AWD uitgerust worden met een panoramadak. Dit betreft een vast panoramisch dak.
Meestal zijn er bepaalde prijsafspraken gemaakt met bepaalde dealers in Nederland, waardoor wij een scherp aanbod kunnen doen. Daarom zal een vrije keuze vaak een negatieve invloed hebben op de prijs. Uiteraard mag de auto wel in onderhoud bij elke gewenste Ford dealer in Nederland.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5,8 sec
Topsnelheid 180 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 440 km
Actieradius werkelijk 345 km
Totaal Vermogen 198 kW (269 pk)
Totaal Koppel 430 Nm
Aandrijving Achter/AWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 19,7 kWh/100km

“De auto is beschikbaar in standard range & extended range uitvoering”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Alex legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Ford Mustang Mach-E

in een paar stappen...

Direct leverbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Ford Mustang Mach-E
Basisversie
€815
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.