Ford Mustang Mach-E

"De elektrische SUV van Ford, leverbaar vanaf 2021!"

  • Sterke Ford SUV leverbaar met zowel RWD als AWD.
Stel je auto samen
vanaf €619
9

1122 beoordelingen. 95% beveelt ons aan.

Car description
450 - 500 km Actieradius
39 min Snelladen
337 pk Power
Stel je auto samen

Wie had gedacht dat het mogelijk zou worden; een elektrische Ford Mustang. De Ford Mustang Mach-E, die geïntroduceerd is in 2020, koppelt de twee compleet verschillende werelden van Amerikaanse ‘Muscle’ cars en elektrische auto’s aan elkaar. Niet voor niets maakt Ford gebruik van de naam ‘Mustang’. In de beginjaren van het model, maakte Ford er veel furore mee, en ook nu moet de naam symbool staan voor een doorbraak in de autowereld.

Voor wat betreft actieradius of techniek, zal Ford het andere Amerikaanse merk Tesla, niet zo snel van de troon stoten. Toch zet Ford met de Mustang Mach E een elektrische auto neer met een scherpe prijs en een prima actieradius.

Actieradius

Net als de duurdere Tesla’s, biedt Ford de Mustang Mach-E met twee verschillende accupakketten aan. Deze hebben een grootte van 75 kWh of  98 kWh. De daadwerkelijke range zal dus ergens variëren tussen de 350-450 kilometer, afhankelijk van de gekozen variant. Overigens is het nog wel afwachten hoe de verbruikscijfers zullen zijn voor de Ford. Dit speelt een grote rol in het dagelijks gebruik van een EV.

Opladen

De Ford Mustang Mach-E is helemaal op het Europese net aangepast. De auto kan namelijk met 3-fasen opladen. Aan de laadpaal, openbaar of thuis, is de auto dan weer in ongeveer 8-10 uur helemaal vol. Snelladen kan de Mustang Mach E met een maximale snelheid van 150 kW per uur. Bijna drie kwartier doe je er in dat geval over om de auto weer tot 80 procent vol te laden.

Levertijd

De eerste levering zal vanaf 2021 plaatsvinden. Dit betekent, hoe eerder je reserveert hoe eerder je in 2021 kunt gaan rijden in een nieuwe Ford Mustang Mach-E.

Standaard uitrusting

De Ford Mustang Mach-E is in verschillende versies leverbaar: De 75kWh RWD automaat SUV kost €49.925 De 98kWh Extended Range RWD automaat SUV kost €58.075 AWD De 75kWh AWD automaat SUV kost €57.665 De 98kWh Extended Range AWD automaat SUV kost €67.140 First Edition AWD De First Edition 98kWh Extended Range AWD kost €70.940 sustainable VHS.
Er zal een trekhaak beschikbaar komen voor een trekgewicht tot 750kg geremd. sustainable VHS.
Afgaande op onze zeer ruime ervaring met elektrische auto's, kunnen we met enige zekerheid zeggen dat de range ergens tussen de 400 en 500 kilometer ligt, afhankelijk van welk accupakket je kiest. sustainable VHS.
Op dit moment hebben wij nog geen exemplaren op voorraad. Zodra dit het geval is, ben je van harte welkom voor een proefrit. sustainable VHS.
Op dit moment kan alleen de AWD uitgerust worden met een panoramadak. Dit betreft een vast panoramisch dak. sustainable VHS.
Meestal zijn er bepaalde prijsafspraken gemaakt met bepaalde dealers in Nederland, waardoor wij een scherp aanbod kunnen doen. Daarom zal een vrije keuze vaak een negatieve invloed hebben op de prijs. Uiteraard mag de auto wel in onderhoud bij elke gewenste Ford dealer in Nederland. sustainable VHS.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 180 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP)
Actieradius werkelijk 450 km
Totaal Vermogen 210 kW (286 pk)
Totaal Koppel 415 Nm
Aandrijving Achter

Energieverbruik

Actieradius WLTP 600 km
Verbruik WLTP 16,5 kWh/100km
Benzine Equivalent WLTP 1,9l/100km
CO2 Uitstoot WLTP 0 g/km
Actieradius Praktijk 450 km
Verbruik Praktijk 20 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk 2,2l/100km
CO2 Uitstoot Praktijk 0 g/km

“De auto is beschikbaar in standard range & extended range uitvoering”

Advies nodig?

Arjen is onze Ford Mustang Mach-E expert

Configureer je Ford Mustang Mach-E

in een paar stappen...

Vanaf januari 2021
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Ford Mustang Mach-E
Basisversie
€619
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.