Honda E

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 200km
  • 30 Min
  • 150 pk

Met de Honda e-Prototype wil Honda laten zien dat zij bezig zijn met elektrische auto’s. De elektrische auto heeft een uniek, retro design en is gebaseerd op de Honda Civic. De elektrische auto heeft opvallende LED koplampen die een mooi effect geven. De ontwerper heeft er bewust voor gekozen om het design van de elektrische auto zo minimalistisch mogelijk te houden.

Voor het interieur van de elektrische auto heeft de ontwerper zich laten inspireren door de Japanse architectuur. Voor het interieur is er gebruik gemaakt van houtsoorten en wollen stoffen. Het infotainmentsysteem en het digitale dashboard lopen als het ware heel geleidelijk in elkaar over. Over het algemeen heeft Honda het interieur van de elektrische auto vrij basic gehouden.

Qua concurrentie zal Honda in de vijver van Mini gaan vissen. Deze auto’s zijn qua look en feel vergelijkbaar met elkaar; beide auto’s zijn gebaseerd op een auto uit het verleden en moeten een nostalgisch gevoel oproepen. Tegelijkertijd zijn de auto’s voorzien van de nieuwste technologieën.

Actieradius

De elektrische Honda krijgt waarschijnlijk een realistische actieradius van meer dan 200 kilometer. Of de actieradius gebaseerd is op de WLTP-testnorm is niet duidelijk. Honda heeft verder ook nog niets bekendgemaakt over het accupakket van de Honda e-Prototype.

Opladen

De Honda kan bij een publiek laadpunt optimaal benutten vanwege de 3-fase aansluiting. In een ideaalscenario is de auto zo in 3,5 uur weer helemaal vol. Zodoende is een goed laadpunt thuis (bij aanwezigheid van krachtstroom) ook gemakkelijk te regelen. Snelladen gaat naar alle waarschijnlijkheid met een maximale snelheid van 50 kW. De laadduur tot 80 procent zal zodoende ongeveer een halfuur in beslag nemen.

Standaard uitrusting

De standaarduitrusting is op dit moment onbekend.

“Retro looks en een compact design maak de Honda e een uitstekende stadsauto”

Sebastiaan Rodenboog is onze Honda E expert

met 7.500km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Honda E expert

met 7.500km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Honda E expert

met 7.500km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl