Hyundai IONIQ 5 leasen

"Een van de bestverkochte elektrische auto's van dit moment"

  • Direct leverbaar bij de grootste EV-expert van NL
  • Verkrijgbaar in de uitvoeringen: Connect, Style, Connect+ en Lounge
  • Leverbaar in de lakken: zwart, wit, donker- en lichtgrijs en olijfgroen
Stel je auto samen
vanaf €630
Car description
460 km Actieradius
18 min Snelladen
306 pk Vermogen
Stel je auto samen

2021 is het jaar waarin Hyundai is begonnen met de uitrol van de volledig nieuwe elektrische IONIQ lijn. De eerste auto is de Hyundai IONIQ 5 die op de markt is uitgebracht, een elektrische auto met vooruitstrevende laad- en accutechniek. Het is één van de eerste auto’s die voorzien is van een 800V- systeem waarmee de IONIQ 5 nog sneller kan opladen. Snelladen kan de Hyundai IONIQ 5 al binnen 18 minuten! Elektrisch rijden is nog nooit zo comfortabel geweest met de Hyundai IONIQ 5. De elektrische auto is zelfs uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2022.

Ben je benieuwd naar praktijkervaringen met de IONIQ 5? Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met elektrische auto’s. Bekijk onze review van de IONIQ 5.

Actieradius Hyundai IONIQ 5

De Hyundai IONIQ 5 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en accupakketten. Je hebt de keuze uit een 58 kWh of 72,6 kWh accupakket. Daarnaast kun je kiezen qua aandrijving kiezen voor vierwielaandrijving of achterwielaandrijving. Dit resulteert in een actieradius van 390 km (58 kWh) en 480 kilometer (72,6 kWh) volgens de WLTP-testmethode. De actieradius van een elektrische auto valt in de praktijk altijd iets lager uit. Dit heeft onder andere te maken met het rijgedrag en de weersomstandigheden. Hoe de actieradius in praktijk wordt verwacht van de Hyundai IONIQ 5, lees je in de tabel hieronder.

Praktische actieradius Style Standard Range 58 kWh
Stad – zomer 495 km Stad – winter 330 km
Snelweg – zomer 310 km Snelweg – winter 240 km
Gecombineerd zomer 390 km Gecombineerd winter 285 km
Praktische actieradius Style Long Range 72,6 kWh
Stad – zomer 605 km Stad – winter 405 km
Snelweg – zomer 385 km Snelweg – winter 300 km
Gecombineerd zomer 480 km Gecombineerd winter 350 km

Opladen Hyundai IONIQ 5

De boordlader is van de IONIQ 5 is nog indrukwekkender, er kan met maar liefst 232 kW via DC-snelladen worden geladen bij snellaadstations. In de praktijk zal het erop neerkomen dat je slechts 18 minuten nodig hebt om van 10% naar 80% op te laden. Hiermee is het één van de eerste auto’s die dergelijke, vooruitstrevende techniek aan boord heeft. De elektrische auto van Hyundai onderscheidt zich op deze manier echt van de concurrentie.

Exterieur en ruimte Hyundai IONIQ 5

Qua styling heeft Hyundai gekozen voor een auto met de looks van een concept-car. De auto heeft strakke lijnen en de vormgeving is minimalistisch, hierdoor oogt de auto compact. Niks is echter minder waar, de auto is 4,635 meter lang, heeft een wielbasis van 3,00 meter en dit resulteert in een bagageruimte (voor en achter) van maar liefst 588 liter.

Interieur Hyundai IONIQ 5

Het interieur van de IONIQ 5 is strak en eenvoudig. De auto is voorzien van een groot 12,3 inch digitaal instrumentarium. Via dit systeem heb je toegang tot de verschillende rijveiligheid- en infotainment functies. Ook is de IONIQ 5 voorzien van een interieur gericht op ontspanning en flexibiliteit. De auto is standaard al zeer rijk uitgerust. De auto is heeft zogenaamde relaxstoelen waarmee je met een druk op de knop onderuit zakt zodat je, bijvoorbeeld tijdens het snelladen, heerlijk tot rust komt. Het middenconsole van de auto is verschuifbaar.

Trekhaak Hyundai IONIQ 5

Het is een optie om te kiezen voor een trekhaak bij de IONIQ 5. De IONIQ 5 Long Range heeft een maximaal trekgewicht van 1600 kilogram. De meeste elektrische auto’s hebben een maximaal trekgewicht van 750 kilogram of vaak mogen ze niks trekken. De IONIQ 5 is hier zeer uitzonderlijk in. De Hyundai IONIQ 5 is niet voor niets uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2022.

Bijtelling Hyundai IONIQ 5

Heb je interesse in het zakelijk leasen van de Hyundai IONIQ 5? Dan is de bijtelling natuurlijk ook relevant. In 2022 geldt een bijtelling van 16% voor een elektrische auto. Voor de Hyundai IONIQ 5 betekent dit een bijtelling vanaf € 233 (schijf 1) of € 331 (schijf 2) netto bijtelling per maand, afhankelijk van de uitvoering.

Nieuwe Hyundai leasen

Ben je ervan overtuigd dat de IONIQ 5 jouw nieuwe leaseauto moet worden? De Hyundai IONIQ 5 kun je al zakelijk leasen vanaf 608 euro per maand.

Deze populaire leaseauto kunnen wij dit jaar nog leveren. Vraag hieronder heel eenvoudig een offerte aan. Je kunt via onze online calculator de gewenste kilometrage en leaseperiode bepalen. Je ziet daarna meteen het leasetarief per maand en je ontvangt de offerte per e-mail. Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos genieten van de IONIQ 5.

Standaarduitrusting

De Hyundai IONIQ 5 kunnen wij naar verwachting leveren vanaf augustus 2022.
De Hyundai IONIQ 5 heeft een vanafprijs van 45.300 euro.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij geen private lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5,3 sec
Topsnelheid 180 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 460 km
Actieradius werkelijk 410 km
Totaal Vermogen 306 pk
Totaal Koppel 605 Nm
Aandrijving AWD/RWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP
CO2 uitstoot praktijk
Verbruik praktijk 17,7 kWh/100km

“Een comfortabele crossover met een wielbasis van maar liefst 3,00m!”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Hyundai IONIQ 5

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Hyundai IONIQ 5
Basisversie
€630
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.