Hyundai IONIQ 5

"De Hyundai IONIQ 5 heeft een realistische actieradius van 380 kilometer!"

  • De eerste Hyundai uit de volledig elektrische IONIQ-lijn.
Stel je auto samen
vanaf €572
Car description
460 km Actieradius
18 min Snelladen
306 pk Power
Stel je auto samen

2021 is het jaar waarin Hyundai is begonnen met de uitrol van de volledig nieuwe elektrische IONIQ lijn. De eerste auto is de Hyundai IONIQ 5, een elektrische auto met vooruitstrevende laad- en accutechniek. Het is één van de eerste auto’s die voorzien is van een 800V- systeem waarmee snelladen zeer stabiel en snel gaat. Wij hebben al enkele IONIQ 5’s op voorraad. Zie jij jezelf rijden in deze fantastische auto? Vraag dan direct een offerte aan!

Actieradius

De Hyundai Ioniq 5 is voorzien van een accupakket van respectievelijk 58,0 kWh en 72,6 kWh. Dit resulteert in een actieradius van 390 km (58 kWh) en 480 kilometer (72,6 kWh) volgens de WLTP-testmethode. Hoe de actieradius in praktijk wordt verwacht, lees je in de tabel hieronder.

Praktische actieradius Style Standard Range 58 kWh
Stad – zomer 495 km Stad – winter 330 km
Snelweg – zomer 310 km Snelweg – winter 240 km
Gecombineerd zomer 390 km Gecombineerd winter 285 km
Praktische actieradius Style Long Range 72,6 kWh
Stad – zomer 605 km Stad – winter 405 km
Snelweg – zomer 385 km Snelweg – winter 300 km
Gecombineerd zomer 480 km Gecombineerd winter 350 km

Opladen

De boordlader is van de IONIQ 5 is nog indrukwekkender, er kan met maar liefst 232 kW via DC-snelladen worden geladen bij snellaadstations. In de praktijk zal het erop neerkomen dat je slechts 18 minuten nodig hebt om van 10% naar 80% op te laden. Hiermee is het één van de eerste auto’s die dergelijke, vooruitstrevende techniek aan boord heeft. De IONIQ onderscheidt zich op deze manier echt van de concurrentie.

Exterieur en ruimte

Qua styling heeft Hyundai gekozen voor een auto met de looks van een concept-car. De auto heeft strakke lijnen en de vormgeving is minimalistisch, hierdoor oogt de auto compact. Niks is echter minder waar, de auto is 4,635 meter lang, heeft een wielbasis van 3,00 meter en dit resulteert in een bergruimte (voor en achter) van maar liefst 588 liter.

Interieur

Het interieur van de IONIQ 5 is strak en minimalistisch. De auto is voorzien van een groot 12,3 inch digitaal instrumentarium. Via dit systeem heb je toegang tot de verschillende rijveiligheid- en infotainment functies. Ook is de IONIQ 5 voorzien van een interieur gericht op ontspanning en flexibiliteit. De auto is heeft zogenaamde relaxstoelen waarmee je met een druk op de knop onderuit zakt zodat je, bijvoorbeeld tijdens het snelladen, heerlijk tot rust komt. Het middenconsole van de auto is verschuifbaar.

Trekhaak

Het is een optie om te kiezen voor een trekhaak bij de IONIQ 5. De IONIQ 5 Long Range heeft een maximaal trekgewicht van 1600 kilogram. De meeste elektrische auto’s hebben een maximaal trekgewicht van 750 kilogram of vaak mogen ze niks trekken. De IONIQ 5 is hier zeer uitzonderlijk in.

Bijtelling

In 2022 geldt een bijtelling van 16% . Voor de Hyundai IONIQ 5 betekent dit een bijtelling vanaf € 233 (schijf 1) of € 331 (schijf 2) netto bijtelling per maand, afhankelijk van de uitvoering.

Standaard uitrusting

De Hyundai IONIQ 5 zal naar verwachting geleverd kunnen worden vanaf de zomer van 2021.
De vanafprijs van de Hyundai IONIQ 5 is voor Project 45 versie 58.000 euro. Er zullen binnenkort meer uitvoeringen bekend worden gemaakt.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5,3 sec
Topsnelheid 180 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 460 km
Actieradius werkelijk 410 km
Totaal Vermogen 306 pk
Totaal Koppel 605 Nm
Aandrijving AWD/RWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP
CO2 uitstoot praktijk
Verbruik praktijk 17,7 kWh/100km

“Een CUV met een wielbasis van maar liefst 3,00m!”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Hyundai IONIQ 5

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Hyundai IONIQ 5
Basisversie
€572
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.