Hyundai IONIQ 6 leasen

"Hyundai luidt een nieuw tijdperk in met de IONIQ 6"

  • Wordt verwacht in 2023
  • Actieradius van 610 km (WLTP)
  • Verkrijgbaar in de lakken: zwart, blauw, rood, (mat)grijs, wit en groen
Stel je auto samen
vanaf
Prijs niet bekend
Car description
610 km Actieradius
18 min Snelladen
325 pk Vermogen
Stel je auto samen

Het is zover, de Hyundai IONIQ 6 is gelanceerd en land bijna op de Nederlandse markt. We mochten ‘m al even bewonderen op de EV-experience en waren gelijk enthousiast. De Hyundai IONIQ 6 is een gestroomlijnde elektrische sedan met een luxe uitstraling en een actieradius waar je mee thuis kunt komen (610 km (WLTP)). Na de Hyundai IONIQ 5 lijkt dit de volgende topper van Hyundai die ook de mensen die geen fan van SUV’s zijn voor zich moet kunnen winnen. Dit is een van de zuinigste auto’s op de markt en dankzij de verbeterde rijdynamiek ook een van de meest comfortabele auto’s.

Actieradius Hyundai IONIQ 6

Naast de mooie vloeiende rondingen van de auto en het aerodynamische karakter, bevat de Hyundai IONIQ 6 ook een grote accu. Met een accupakket van 74 kWh , levert de auto 350 nm koppel en 228 pk. Bovendien krijg je een elektrische actieradius van 610 kilometer (WLTP) tot je beschikking. De werkelijke actieradius valt altijd lager uit. De geschatte actieradius in de praktijk is:

Praktische actieradius Hyundai IONIQ 6 Long Range 2WD
Stad – zomer 680 km Stad – winter 445 km
Snelweg – zomer 450 km Snelweg – winter 345 km
Gecombineerd zomer 550 km Gecombineerd winter 395 km

Naast deze praktische zaken, is de Hyundai IONIQ 6 natuurlijk ook een bijzondere verschijning door het aerodynamische design en de duurzame innovatie. Door het gebruikmaken van duurzaam leder, tapijt van gerecycled oceaanafval en stof van gerecyclede PET-flessen, is de Hyundai IONIQ 6 haar concurrenten op het gebied van milieuvriendelijke materialen ver voer. De nieuwe elektrische auto pronkt bovendien ook met een vleugel geïnspireerde achterspoiler, waardoor de auto een sportief karakter krijgt en neerwaartse kracht gegenereerd waardoor de auto stabiel op de weg ligt en nóg zuiniger wordt. Hiermee luid Hyundai met de IONIQ 6 een nieuw tijdperk van duurzame mobiliteit in, waarin je geen concessies hoeft te doen op prestaties en duurzame innovatie.

Interieur design om bij te relaxen

Ook wil Hyundai graag dat je kunt relaxen tijdens het rijden. Om te bewerkstelligen hebben ze een comfortabele cocon gemaakt, waarin je tot rust gebracht wordt met de dual color ambient lighting. Deze kleuren kun je helemaal naar smaak aanpassen. Bovendien worden deze kleuren intenser als je sneller rijdt, wat de rijbeleving ten goede komt en je ook moet helpen ontspannen.

Veiligheidssytemen in overvloed

Deze mooie nieuwe elektrische sedan houdt je gelukkig erg veilig tijdens het rijden. de Hyundai IONIQ 6 heeft een luxe en uitgebreide standaarduitrusting en omvat talrijke veiligheidsvoorzieningen, zorgt hij dat jij veilig op je baan blijft en weet wat er om je heen gebeurd. De twee grote schermen geven goed weer hoe het met de auto en de actieradius gesteld is, zodat jij op tijd kunt gaan laden (hoewel dit niet vaak hoeft) en ook als je even een welverdiend kopje koffie nodig hebt zie je dit in het scherm verschijnen. Zo wordt de duurzame mobiliteit goed ingezet en wordt jij stijlvol en comfortabel van A naar B gebracht.

Bijtelling Hyundai IONIQ 6

Aangezien de officiële prijs van de Hyundai IONIQ 6 nog bekend gemaakt moet worden, is het nog een beetje gissen naar de echte netto bijtelling die geldt bij de auto. Naar verwachting zal deze ongeveer 289 euro (schrijf 1) of 385 euro (schijf 2) gaan bedragen.

Standaarduitrusting

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 7,0 sec
Topsnelheid 190 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 614 km
Actieradius werkelijk 475 km
Totaal Vermogen 228
Totaal Koppel 350 Nm
Aandrijving RWD

“Een sportieve elektrische sedan met duurzame innovatie”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Hyundai IONIQ 6

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Hyundai IONIQ 6
Basisversie
Nog niet bekend
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.