Hyundai IONIQ

"Ruimte voor 5 personen & 250 echte kilometers"

  • Supersnel op te laden bij de snellaadstations
Stel je auto samen
vanaf €586
Car description
311 km Actieradius
47 min Snelladen
136 pk Vermogen
Stel je auto samen

De Hyundai IONIQ is te bestellen met een groter accupakket van 38 kWh. 

De Hyundai IONIQ mag je met recht een schot in de roos noemen. De auto rijdt niet alleen heerlijk, de IONIQ is ook behoorlijk ruim en heeft een realistische actieradius van ongeveer 250 kilometer.

Wie goed kijkt, herkent in de vorm van de IONIQ een aantal andere hybride Japanse auto’s. Dat is niet gek. De vorm van de IONIQ is gebaseerd op resultaten uit de windtunnel. De luchtweerstand is hierdoor minimaal waardoor de auto met een relatief klein batterijpakket een behoorlijke range heeft.

Actieradius

Met de Hyundai IONIQ haal je gemiddeld zo’n 250 km. Afhankelijk van jouw rijstijl zal dit meer of minder zijn. Opvallend is dat de IONIQ ongeveer 10% zuiniger is ten opzichte van de directe concurrentie als de Nissan Leaf en de Volkswagen e-Golf. De Hyundai gaat dus een stuk slimmer om met de 38 kWh accucapaciteit. Hieronder vind je hoe de IONIQ in werkelijkheid presteert qua actieradius.

Praktische actieradius
Stad – zomer 365 km Stad – winter 235 km
Snelweg – zomer 230 km Snelweg – winter 175 km
Gecombineerd zomer 290 km Gecombineerd winter 205 km

Opladen

Is de tijd gekomen om op te laden? Dan heb je thuis 19 uur en 45 minuten nodig om weer met een volle auto op pad te kunnen. Plug je de auto in een laadpaal, dan laad de Hyundai IONIQ over 1-fase. De auto is na 6 uur en 15 minuten weer volgeladen. De snelste manier is bij de snellader, dan is de IONIQ weer tot 80% vol in 47 minuten.

Bijtelling

Dit jaar betaal je 16% bijtelling. Dit komt, afhankelijk van het model, ongeveer op € 190,- (schijf 1) of € 253,- (schijf 2) per maand.

Standaarduitrusting

De Hyundai IONIQ komt standaard met twee laadkabels. Eentje met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en eentje met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen.
De fiscale waarden van de Hyundai IONIQ zijn als volgt: Hyundai IONIQ Comfort heeft een vanaf prijs van €38.015 en de Hyundai IONIQ Premium heeft een vanaf prijs van €41.515.
Nee, het is op dit moment niet mogelijk een trekhaak achter de Hyundai IONIQ EV te laten monteren.
Via de configurator onderaan de autopagina kun je een model samenstellen. Op basis van de door jou gekozen opties en configuratie tonen wij een leasebedrag per maand. Heb je de auto helemaal samengesteld, dan kun je jouw configuratie middels een offerte gemaild krijgen.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 487 1441 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 165 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 311 km
Actieradius werkelijk 250 km
Totaal Vermogen 136 pk
Totaal Koppel 295 Nm
Aandrijving Voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 15,3 kWh/100km

“De luchtweerstand is minimaal waardoor de auto met een relatief klein batterijpakket een behoorlijke range heeft.”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Janine legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Hyundai IONIQ

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Hyundai IONIQ
Basisversie
€586
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.