Hyundai Kona Electric

"De Hyundai Kona Electric lease je al vanaf € 583 per maand"

  • De Hyundai Kona is voorzien van veel luxe en een snelle 3-fase boordlader.
Stel je auto samen
vanaf €593
Car description
484 km Actieradius
44 min Snelladen
204 pk Vermogen
Stel je auto samen

De Hyundai Kona Electric is de tweede volledige elektrische auto van het Koreaanse merk (na de Hyundai IONIQ Electric). Dankzij de grote actieradius, de vele opties en de populariteit van het type auto (SUV / Crossover), is deze volledig elektrische Hyundai werkelijk niet aan te slepen!

Trots waren wij de allereerste leasemaatschappij in Nederland die de Hyundai Kona Electric geleverd heeft gekregen. Ook een paar jaar na zijn introductie blijft de Kona Electric één van de beste elektrische auto’s op de markt.

Inmiddels zijn we aangekomen bij de tweede fase van de Hyundai Kona Electric. Deze facelift van de Hyundai Kona Electric is een vernieuwing met herziene neus, digitaal instrumentarium en ge-update infotainment systeem

Actieradius

Volgens de WLTP meetmethode is de actieradius van de Hyundai Kona Electric 484 kilometer. Een behoorlijke verbetering ten opzichte van de directe concurrentie en uniek in deze klasse! In werkelijkheid wijken deze cijfers iets af. Dit komt onder andere door weersomstandigheden en jouw eigen rijstijl. Wat de actieradius in werkelijkheid dit, zie je in het tabel hieronder:

Praktische actieradius
Stad – zomer 595 km Stad – winter 390 km
Snelweg – zomer 365 km Snelweg – winter 280 km
Gecombineerd zomer 460 km Gecombineerd winter 335 km

Opladen

Hyundai heeft het al een tijdje erg goed voor elkaar als het gaat om snelladen. Net als de IONIQ EV kan de Kona EV maximaal met 77 kilowatt laden. Inmiddels kunnen de meeste snelladers in Nederland deze capaciteit ook bieden. En dus profiteer je bijna altijd maximaal van snelladen met de Hyundai Kona Electric.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16% over € 35.000 euro. Voor de Hyundai Kona Electric betaal je, afhankelijk van de uitvoering, zo’n € 197 (schijf 1) of € 262 (schijf 2) bijtelling per maand.

Standaarduitrusting

De Hyundai Kona Electric is leverbaar in een aantal verschillende uitvoeringen: De Hyundai Kona Electric Premium 64kWh kost 48.395 euro. Deze auto is wat betreft opties overcompleet en tevens direct leverbaar.  De Hyundai Kona Electric Fashion 64 kWh kost 44.395 euro. Deze auto is vanaf nu te bestellen. De Hyundai Kona Electric Comfort 64 kWh kost 41.595 euro. Deze auto is vanaf nu te bestellen.
De voorraad wordt dagelijks bijgewerkt, neem contact met ons op om te horen wat we op dat moment op voorraad hebben staan voor direct leverbaar.
Het is mogelijk om een fietsendrager voor de Hyundai Kona Electric te bestellen. De fietsendrager voor de volledig elektrische auto bestaat uit drie onderdelen. Een fietsdrager met montagebeugel, een kabelset en tot slot een fietsendrager. De fietsendrager voor de Hyundai Kona Electric bestaat uit een trekhaak met afneembare kogel.
De reële actieradius van de Hyundai Kona Electric is natuurlijk afhankelijk van jouw rijgedrag (snelheid, acceleratie, regeneratie), maar ook van de buitentemperatuur. De actieradius is minstens 400km en dit gaat in de praktijk ook goed bij veel snelwegkilometers. Wil je meer weten? Bekijk onze video waarin wij de Hyundai Kona Electric uitgebreid testen, maar ook eens naar het youtubekanaal van de Noor Bjørn Nyland, die maar liefst 515 kilometer reed op 1 lading met zijn Hyundai Kona Electric (met een constante snelheid van 90 km/h).
Ja, het is mogelijk om bij ons een proefrit te maken in de Hyundai Kona Electric Premium. Maak hiervoor wel een afspraak met ons. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een uitgebreide proefrit (bijvoorbeeld een volledige dag) in te plannen, waarbij je uitgebreid kunt testen of de auto geschikt is voor jou. Natuurlijk kun je ook voor een proefrit naar een dealer bij jou in de buurt gaan. Ga je de Hyundai Kona Electric bij ons bestellen? Je kunt voor onderhoudsbeurten terecht bij de Hyundai-dealer bij jou in de buurt!
De Hyundai Kona Electric Premium is te bestellen met een elektronisch schuif-/kanteldak. Is een voorraad model hier niet van voorzien? Ook achteraf kunnen we een schuif-/kanteldak in laten bouwen.
De Hyundai Kona Electric Premium is voorzien van een zwart/antraciet lederen interieur.
Wij hebben de auto's reeds besteld bij verschillende dealers in Nederland. We kunnen de bij ons door jou bestelde auto afleveren op iedere gewenste locatie in Nederland. Mocht er sprake zijn van onderhoud (dat is overigens niet veel bij elektrische auto's), een terugroepactie of bandenwissels, dan is het goed om te weten dat je terechtkunt bij een dealer of garage bij jou in de buurt. Je hoeft dus niet ver te rijden of extra tijd te reserveren hiervoor.
De auto is 100% elektrisch en dus duurzaam; Door de elektromotor is de auto helemaal stil; De auto rijdt fantastisch en accelereert snel; De auto is wat betreft opties werkelijk overcompleet; Zakelijke rijders hoeven in 2019 slechts 4% bijtelling te betalen voor het privé-gebruik van de auto. Dit komt in de praktijk (afhankelijk van jouw salaris en de fiscale waarde van de auto) neer op circa 49 tot 89 euro netto per maand. Een koopje gezien de prijs/kwaliteit/actieradius-verhouding; De Hyundai Kona Electric Premium is wat betreft actieradius formidabel. De reële actieradius is circa 400km; De auto kan maximaal met 70 kilowatt snelladen, handig nu steeds meer snellaadstations een maximaal vermogen van 100 kilowatt hebben; Je bent een voorloper op het gebied van elektrisch rijden en duurzaamheid als je nu in de Hyundai Kona Electric stapt!

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 167 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP)
Actieradius werkelijk 400 km
Totaal Vermogen 150 kW (204 pk)
Totaal Koppel 400 Nm
Aandrijving Voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 17,1 kWh/100km

“Een topper onder de elektrische auto's!”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Hyundai Kona Electric

in een paar stappen...

395 echte kilometers!
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Hyundai Kona Electric
Basisversie
€593
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.