Hyundai Kona Electric

"Elektrisch proberen? Flexibel leasen met een proeftijd van 3 maanden."

  • De Hyundai Kona is voorzien van veel luxe en een snelle 3-fase boordlader.
Stel je auto samen
vanaf €494
9

1122 beoordelingen. 95% beveelt ons aan.

Car description
484 km Actieradius
44 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

Direct rijden in een Hyundai Kona Electric kan al vanaf 529 euro per maand. Vraag een offerte aan en profiteer nog jaren van fiscaal voordeel.

Nog steeds is de Hyundai Kona Electric één van de meest populaire EV’s van het moment. Helemaal nu het geüpdatete (MY2020) voorzien is van een 3-fase aansluiting. Ook nu bedraagt de levertijd voor de Hyundai Kona Electric zeker een half jaar. Maar niet bij ons!

Ook voor dit jaar hebben wij al in een vroeg stadium gezorgd voor de juiste voorraad. Hiervan profiteren kan het hele jaar nog!

De Hyundai Kona Electric is de tweede volledige elektrische auto van het Koreaanse merk (na de Hyundai IONIQ Electric). Dankzij de grote actieradius (450km volgens de realistische WLTP-testnorm), de vele opties en de populariteit van het type auto (SUV / Crossover), is deze volledig elektrische Hyundai werkelijk niet aan te slepen!

Trots waren wij de allereerste leasemaatschappij in Nederland die de Hyundai Kona Electric geleverd heeft gekregen. Al in een vroeg stadium, hebben wij als specialist in elektrisch leasen namelijk al een grote bestelling gedaan. Daarvan kun jij nu nog steeds profiteren! De door ons bestelde exemplaren zijn allen de Hyundai Kona Premium edities. Deze speciale editie is uitgerust met een accucapaciteit van 64 kWh.

Ook bij de Hyundai Kona Electric geldt (net als bij zoveel elektrische auto’s) dat de vraag vele malen groter is dan het aanbod. Bestel je nu pas regulier een Hyundai Kona Electric, dan bedraagt de wachttijd circa 6-12 maanden. Bij ons rijd je dus (veel!) sneller!

Bestel jij een kleur/uitvoering die bij ons niet meteen voorradig is? Optioneel kunnen wij ook altijd een (elektrische) voorloopauto regelen, indien jouw leasecontract al eerder afloopt.

Actieradius

De Hyundai Kona Electric kan volgens het verouderde meetinstrument (NEDC) ruim 546 theoretische kilometers afleggen. De nieuwe meetmethode (WLTP) schrijft de auto 449 kilometers toe. Een behoorlijke verbetering ten opzichte van de directe concurrentie en uniek in deze klasse! De realistische actieradius (met veel snelwegkilometers) bedraagt ruim 400 kilometer.

Opladen

Hyundai heeft het al een tijdje erg goed voor elkaar als het gaat om snelladen. Net als de IONIQ EV kan de Kona EV maximaal met 70 kilowatt laden. Inmiddels kunnen de meeste snelladers in Nederland deze capaciteit ook bieden. En dus profiteer je bijna altijd maximaal van snelladen met de Hyundai Kona Electric.

Thuis laden is slim als je een laadpunt installeert met een capaciteit van 32A. De Hyundai Kona Electric doet er in dat geval ongeveer 10 uur over om helemaal vol te raken. Hang je de auto aan een gewoon stopcontact, dan moet je rekening houden met een laadtijd van circa 20 uur.

Fietsendrager

Het is mogelijk om een fietsendrager voor de Hyundai Kona Electric te bestellen. De fietsendrager voor de volledig elektrische auto bestaat uit drie onderdelen. Een fietsdrager met montagebeugel, een kabelset en tot slot een fietsendrager. De fietsendrager voor de Hyundai Kona Electric bestaat uit een trekhaak met afneembare kogel.

De prijs voor een fietsendrager voor de Hyundai Kona Electric komt neer op 1.349 euro (inclusief montagetijd).

Levertijd

Eén van de meest populaire elektrische auto’s uit 2020, is dit jaar uitstekend leverbaar. Sterker nog; de premium uitvoering is direct leverbaar. Voor de fashion en de comfort uitvoering moet je iets meer geduld hebben. Hiervoor is de gemiddelde levertijd ongeveer 6-8 maanden.

Bijtelling 2020

Voor een Hyundai Kona Electric met een fiscale waarde van 40.115 euro betaal je in 2020 130-150 euro netto bijtelling per maand (belastingschaal 38.10%). Bereken de bijtelling.

Standaard uitrusting

De Hyundai Kona Electric is leverbaar in een aantal verschillende uitvoeringen: De Hyundai Kona Electric Premium 64kWh kost 48.395 euro. Deze auto is wat betreft opties overcompleet en tevens direct leverbaar.  De Hyundai Kona Electric Fashion 64 kWh kost 44.395 euro. Deze auto is vanaf nu te bestellen. De Hyundai Kona Electric Comfort 64 kWh kost 41.595 euro. Deze auto is vanaf nu te bestellen. sustainable VHS.
De voorraad wordt dagelijks bijgewerkt, neem contact met ons op om te horen wat we op dat moment op voorraad hebben staan voor direct leverbaar. sustainable VHS.
Het is mogelijk om een fietsendrager voor de Hyundai Kona Electric te bestellen. De fietsendrager voor de volledig elektrische auto bestaat uit drie onderdelen. Een fietsdrager met montagebeugel, een kabelset en tot slot een fietsendrager. De fietsendrager voor de Hyundai Kona Electric bestaat uit een trekhaak met afneembare kogel. sustainable VHS.
De reële actieradius van de Hyundai Kona Electric is natuurlijk afhankelijk van jouw rijgedrag (snelheid, acceleratie, regeneratie), maar ook van de buitentemperatuur. De actieradius is minstens 400km en dit gaat in de praktijk ook goed bij veel snelwegkilometers. Wil je meer weten? Bekijk onze video waarin wij de Hyundai Kona Electric uitgebreid testen, maar ook eens naar het youtubekanaal van de Noor Bjørn Nyland, die maar liefst 515 kilometer reed op 1 lading met zijn Hyundai Kona Electric (met een constante snelheid van 90 km/h). sustainable VHS.
Ja, het is mogelijk om bij ons een proefrit te maken in de Hyundai Kona Electric Premium. Maak hiervoor wel een afspraak met ons. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een uitgebreide proefrit (bijvoorbeeld een volledige dag) in te plannen, waarbij je uitgebreid kunt testen of de auto geschikt is voor jou. Natuurlijk kun je ook voor een proefrit naar een dealer bij jou in de buurt gaan. Ga je de Hyundai Kona Electric bij ons bestellen? Je kunt voor onderhoudsbeurten terecht bij de Hyundai-dealer bij jou in de buurt! sustainable VHS.
De Hyundai Kona Electric Premium is te bestellen met een elektronisch schuif-/kanteldak. Is een voorraad model hier niet van voorzien? Ook achteraf kunnen we een schuif-/kanteldak in laten bouwen. sustainable VHS.
De Hyundai Kona Electric Premium is voorzien van een zwart/antraciet lederen interieur. sustainable VHS.
Wij hebben de auto's reeds besteld bij verschillende dealers in Nederland. We kunnen de bij ons door jou bestelde auto afleveren op iedere gewenste locatie in Nederland. Mocht er sprake zijn van onderhoud (dat is overigens niet veel bij elektrische auto's), een terugroepactie of bandenwissels, dan is het goed om te weten dat je terechtkunt bij een dealer of garage bij jou in de buurt. Je hoeft dus niet ver te rijden of extra tijd te reserveren hiervoor. sustainable VHS.
De auto is 100% elektrisch en dus duurzaam; Door de elektromotor is de auto helemaal stil; De auto rijdt fantastisch en accelereert snel; De auto is wat betreft opties werkelijk overcompleet; Zakelijke rijders hoeven in 2019 slechts 4% bijtelling te betalen voor het privé-gebruik van de auto. Dit komt in de praktijk (afhankelijk van jouw salaris en de fiscale waarde van de auto) neer op circa 49 tot 89 euro netto per maand. Een koopje gezien de prijs/kwaliteit/actieradius-verhouding; De Hyundai Kona Electric Premium is wat betreft actieradius formidabel. De reële actieradius is circa 400km; De auto kan maximaal met 70 kilowatt snelladen, handig nu steeds meer snellaadstations een maximaal vermogen van 100 kilowatt hebben; Je bent een voorloper op het gebied van elektrisch rijden en duurzaamheid als je nu in de Hyundai Kona Electric stapt! sustainable VHS.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 167 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP)
Actieradius werkelijk 400 km
Totaal Vermogen 150 kW (204 pk)
Totaal Koppel 400 Nm
Aandrijving Voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 17,1 kWh/100km

“In 2020 profiteer je nog van 8% bijtelling!”

Advies nodig?

Sebastiaan is onze Hyundai Kona Electric expert

Configureer je Hyundai Kona Electric

in een paar stappen...

Direct leverbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Hyundai Kona Electric
Basisversie
€494
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.