Jaguar I-Pace

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 525km
  • 45 Min
  • 400 pk

De Jaguar I-Pace is de eerste elektrische auto uit de stal van Jaguar. Het Britse automerk dat bekend staat om z’n hoogwaardige en sportieve auto’s, heeft geprobeerd de typische Jaguar kenmerken door te trekken naar het nieuwe elektrische model. Dit lijkt behoorlijk te zijn gelukt. De auto past qua uiteraard precies tussen de F-Pace en de E-Pace en de rijeigenschappen zijn op papier sportauto-waardig te noemen.

Actieradius

De actieradius van de I-Pace kun je met recht goed noemen. Een rijbereik van 400 kilometer lijkt realistisch, waardoor de Jaguar een rechtstreekse concurrent gaat worden van de Tesla’s. Hoe de I-Pace omgaat met snelweg kilometers of weersomstandigheden is nog onduidelijk.

Opladen

De I-Pace heeft met 90 kWh een bijzonder groot accupakket. Toch hoef je bij de snellader maar weinig geduld te hebben. In 45 minuten kun je weer met 80 procent de weg op. Ga je de I-Pace opladen aan een publieke laadpaal, dan is het goed mogelijk dat je 28 uur nodig hebt voor een volle accu. Het is daarom raadzaam zelf een laadpaal aan te schaffen met een laadvermogen van 32A. Hiermee verkort je de laadtijd naar 14 uur.

Laadkabels

Standaard komt de Jaguar I-Pace met de volgende laadkabels:

  • Laadkabel voor laden bij een laadpaal

 

Standaard uitrusting

Op dit moment is de standaard uitrusting nog niet bekend.

De auto wordt op 1 maart 2018 officieel onthuld. Aansluitend staat de auto in de Nederlandse showrooms. Naar verwachting kun je voor de zomer nog rijden in deze auto.

Alles over de Jaguar I-PACE op Leaseblog

“De I-Pace laadt snel op en trekt snel op.”

Robbert-Jan de Bont is onze Jaguar I-Pace expert
Vraag Robbert-Jan de Bont

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 4.5 sec
Topsnelheid 210 km/u
Actieradius Elektrisch (NEDC) 525 km
Actieradius werkelijk 400 km
Totaal Vermogen 294 kW (400 pk)
Totaal Koppel 700 Nm
Aandrijving AWD

Energieverbruik

Actieradius NEDC 525 km
Verbruik NEDC 16.8 kWh/100km
Benzine Equivalent NEDC 1.9 l/100km
CO2 Uitstoot NEDC 0 g/km
Actieradius Praktijk 400 km
Verbruik Praktijk 22.0 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk 2.5 l/100km
CO2 Uitstoot Praktijk 0 g/km

Energieverbruik in kWh

Stad - winter
Snelweg - winter
Gecombineerd - winter
Stad - zomer
Snelweg - zomer
Gecombineerd - zomer

“”

Robbert-Jan de Bont is onze Jaguar I-Pace expert
Vraag Robbert-Jan de Bont

Wanneer komt de Jaguar I-Pace naar Nederland?

In maart wordt het productiemodel van de Jaguar I-Pace onthuld. Jaguar heeft bij ons aangegeven dat het mogelijk is dat de auto in de zomer van 2018 al beschikbaar is. Bovendien zijn nog niet alle productieplaatsen op voorhand gereserveerd. Het heeft dus zin om nu alvast een I-Pace te bestellen.

Kan ik de I-Pace zelf configureren?

Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat er tot op heden nog geen zekerheid gegeven kan worden over de opties en accessoires die elk type I-Pace met zich meebrengt.

Via de knop ‘Stel jouw auto samen’ kun je in ieder geval alvast jouw reservering doorgeven aan ons. Zodra er meer bekend is, sturen wij jou een e-mail met extra informatie.

Wat is de prijs van de Jaguar I-Pace in Nederland?

Dat is op dit moment nog niet bekend. We gaan ervan uit dat de prijsstelling in de buurt van de Model X en de Model S ligt.

Welke laadkabel wordt er standaard bij een Jaguar I-Pace geleverd?

Voor zover bekend komt de I-Pace met één laadkabel voor laden onderweg of aan een laadpaal.

Hoeveel bijtelling betaal ik als ik de Jaguar I-Pace ook privé rijd?

Afhankelijk van jouw inkomen en de geconfigureerde auto betaal je tussen de 100 en 200 euro netto bijtelling.

Kan ik een trekhaak monteren onder de Jaguar I-Pace?

Het is niet mogelijk om een trekhaak te monteren onder deze auto. Ben je op zoek naar een 100% elektrische auto met trekhaak, kijk dan naar de Tesla model X.

Hoe werkt de configurator van Mobility Service Electric?

Via de configurator onderaan de autopagina kun je een model samenstellen. Op basis van de door jou gekozen opties en configuratie tonen wij een leasebedrag per maand. Heb je de auto helemaal samengesteld, dan kun je jouw configuratie middels een offerte gemaild krijgen.

Hoe gaat Mobility Service Electric te werk?

Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.

Wat gebeurt er als ik de auto wil leasen?

Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.

Wat gebeurt er als ik een offerte wil ontvangen?

Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Waarom bieden jullie een selectie elektrische auto’s aan?

Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto’s wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 050 304 80 40 of per mail via info@mobilityservice.nl

Kan ik als consument ook bij jullie leasen?

Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

“”

Robbert-Jan de Bont is onze Jaguar I-Pace expert
Vraag Robbert-Jan de Bont
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 18:30 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl