Kia e-Soul

"De Kia e-Soul is in NL alleen als EV verkrijgbaar"

  • Eigenwijze Kia met veel luxe en een hoog actieradius van 400 kilometer.
Stel je auto samen
vanaf €533
Car description
440 km Actieradius
44 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

Kia is druk bezig een zeer grote speler te worden op het gebied van elektrisch rijden. In minder dan een jaar tijd, is naast de e-Niro ook de nieuwe e-Soul een feit.

Onderhuids is de Kia e-Soul dezelfde auto als de Kia e-Niro en de Hyundai Kona Electric. Een goede actieradius en prima prestaties zijn dus gegarandeerd. Bovendien lijkt de auto door z’n vormgeving bijzonder zuinig met energie om te springen. Iets om over na te denken; zeker omdat de vormgeving is in eerste instantie misschien niet erg begerig maakt.

Actieradius

In de praktijk zal de Kia e-Soul 400 kilometer ver komen voordat de auto weer aan de lader moet. Met bepaalde opties zoals een warmtepomp is het bovendien mogelijk om in de winter het verval behoorlijk te beperken. Ook de radargestuurde remgeneratie zorgen voor maximale zuinigheid.

Opladen

De Kia e-Soul is voorzien van een 1-fase aansluiting met een maximaal laadvermogen van van 7,2 kW. Aan een snelle laadpaal zal de auto in ongeveer 10 uur weer helemaal vol zijn. Voor een laadpaal thuis is het slim om een netverzwaring van 1×35 ampere aan te vragen, zodat de auto in ongeveer 12 uur weer vol geladen kan zijn.

Snelladen gaat met een gemiddelde snelheid van ongeveer 64 kW. De auto heeft een piekvermogen van 77 kW. Bij een vlotte snellader betekent dit een laadtijd van ongeveer 45 minuten.

Levertijd

Als je snel op zoek bent naar een Kia e-Soul, dan heb je geluk. De e-Soul heeft een bijzonder korte levertijd. In ongeveer 2-3 maanden kun je al in de Kia e-Soul stappen.

Standaard uitrusting

De Kia e-Soul is voorzien van twee laadkabels, eentje voor het gebruik in de stopcontact en eentje voor bij de laadpalen (type 2)
De Kia e-Soul kan alleen van een trekhaak worden voorzien, als deze gebruikt wordt voor een fietsendrager. De auto mag op dit moment geen gewicht trekken.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 7,9 sec
Topsnelheid 167 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 452 km
Actieradius werkelijk 400 km
Totaal Vermogen 150 kW (204 pk)
Totaal Koppel 395 Nm
Aandrijving Voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 17,3 kWh/100km

“Design gebaseerd op praktische bruikbaarheid & efficientie”

Advies nodig?

Thom is onze Kia e-Soul expert

Configureer je Kia e-Soul

in een paar stappen...

Snel beschikbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Kia e-Soul
Basisversie
€533
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.