Kia EV6 leasen

"De Kia EV6 is uitgekozen tot de beste elektrische auto!"

  • Verwachte levering september 2022
  • Verkrijgbaar in de uitvoeringen: Air, GT-line en GT
  • Leverbaar in de lakken: donkergrijs, zwart, wit en lichtgrijs
Stel je auto samen
vanaf €667
Car description
528 km Actieradius
18 min Snelladen
170 - 585 pk Vermogen
Stel je auto samen

Na het grote succes van de elektrische auto’s Kia e-Niro en de e-Soul, is het geen verrassing dat de fabrikant met nieuwe Kia voertuigen komt. Was jij al gecharmeerd van de vorige modellen, dan stellen we je graag voor aan het nieuwste model: de Kia EV6. Een stoere, krachtige en volledig elektrische crossover. De EV6 is gebouwd op het nieuwe Electric-Global Modular Platform, hij deelt dit platform met de nieuwe Hyundai IONIQ 5.

De Kia EV6 komt in drie verschillende modellen: EV6, GT-Line en GT. De EV6 komt met een accupakket van 58 kWh en 77.4 kWh. De GT-Linsurfere en de GT komen alleen beschikbaar met het grotere 77.4 kWh accupakket. Daarnaast kan je ook nog kiezen tussen achterwiel en vierwielaandrijving.

Kia EV6 review

Onze EV-experts hebben de elektrische crossover van Kia uiteraard uitgebreid getest en delen hun mening in deze review.

Actieradius

Met het grote accupakket haalt de Kia EV6 volgens de WLTP-testmethode naar verwachting een actieradius van meer dan 510 kilometer. Het kleinere accupakket van 58 kWh heeft een actieradius tot 400 kilometer. Deze actieradius is gemeten onder de optimale omstandigheden en de praktische actieradius kan daar dus een beetje van afwijken.

Praktische actieradius 77.4 kWh RWD
Stad – zomer 615 km Stad – winter 415 km
Snelweg – zomer 385 km Snelweg – winter 300 km
Gecombineerd zomer 480 km Gecombineerd winter 355 km

Opladen

Kia introduceert met de EV6 ook hun nieuwe 800V-oplaadtechniek. Deze zorgt voor snelle oplaadtijden. Bij een 350 kW DC snellader kan de auto in 18 minuten weer tot 80% opgeladen zijn. De maximale laadsnelheid van de auto is 250 kW DC. Bij een reguliere laadpaal is de accu van 77.4 kWh na 8 uur en 30 minuten weer volledig volgeladen dankzij een 11 kW 3-fase AC lader.

Trekhaak

Bij de Kia EV6 is het mogelijk om te kiezen voor een trekhaak met een maximaal trekgewicht van 1600 kilogram. Dit is een groot verschil met de bestaande EV’s van Kia, de e-Niro en e-Soul mogen helemaal niks trekken.

Prijs

De vanafprijs van de Kia EV6 met het 58 kWh accupakket is voorlopig vastgesteld op € 44.595. De GT-Line heeft een vanafprijs van € 56.895 en de vanafprijs van de GT bedraagt € 63.595.

Bijtelling

Wil je de Kia EV6 leasen? Voor de EV6 betaal je, afhankelijk van de uitvoering, een netto bijtelling vanaf € 240,- (schijf 1) of € 321,- (schijf 2) per maand.

Standaarduitrusting

De Kia EV6 is naar verwachting leverbaar vanaf september 2022.
De EV6 is er drie modellen: de EV6, GT-Line en GT.
De nieuw Kia EV6 heeft een trekgewicht van maximaal 750kg.
De Kia EV6 is beschikbaar met een 58 kWh accupakket en 77.4 kWh accupakket.
Nadat je jouw Kia EV6 hebt samengesteld in de configurator, kun je kiezen of je de auto gelijk wilt bestellen of dat je eerst een offerte van ons wilt ontvangen. In beide gevallen, zul je de door jou samengestelde EV6 in een PDF-bestand ontvangen.
Stel de Kia EV6 samen in onze configurator en kies voor het ontvangen van een offerte. We mailen je deze toe, waarna een medewerker van Mobility Service contact met je zal opnemen. We bespreken dan de mogelijkheden. Heb je toch geen interesse in de Kia EV6 leasen, dan is dat geen enkel probleem. De offerte ontvang je geheel vrijblijven en het verplicht je tot niets.
Wij mailen je de offerte van de door jou samengestelde Kia EV6. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Nee, wij bieden de elektrische Kia EV6 niet aan als private lease.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 7.5 s
Topsnelheid 185 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 528 km
Actieradius werkelijk 420 km
Totaal Vermogen 168 kw (228 pk)
Totaal Koppel 350 Nm
Aandrijving

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 18,4 kWh/100 km

“De nieuwe Kia EV6 met revolutionaire 800V laadtechniek.”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Kia EV6

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Kia EV6
Basisversie
€667
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.