Kia EV6

"Verwachte levering september 2021."

Stel je auto samen
vanaf €555
Car description
510 km Actieradius
18 min Snelladen
585 pk Power
Stel je auto samen

Binnenkort te bestellen en verwachte levering eind 2021: de nieuwe Kia EV. Na het grote succes van de Kia e-Niro en de e-Soul komt Kia met een nieuwe elektrische auto: de Kia EV6. De EV6 is gebouwd op het nieuwe Electric-Global Modular Platform, hij deelt dit platform met de nieuwe Hyundai IONIQ 5.

De Kia EV6 komt in drie verschillende modellen: EV6, GT-Line en GT. De EV6 komt beschikbaar met een accupakket van 58 kWh en 77.4 kWh. De GT-Line en de GT komen alleen beschikbaar met het grotere 77.4 kWh accupakket.

Actieradius

Met het grote accupakket haalt de EV6 volgens de WLTP-testmethode naar verwachting een actieradius van meer dan 510 kilometer. Het kleinere accupakket van 58 kWh heeft een actieradius tot 400 kilometer. Natuurlijk moet in realiteit nog bewezen worden of deze actieradius haalbaar is.

Opladen

Kia introduceert met de EV6 ook hun nieuwe 800V-oplaadtechniek. Deze zorgt voor snelle oplaadtijden. Bij een 350 kW DC snellader kan de auto in 18 minuten weer tot 80% opgeladen zijn. Het maximale laadsnelheid van de auto is 250 kW DC. Bij een reguliere laadpaal is de accu van 77.4 kWh na 8 uur en 30 minuten weer volledig volgeladen dankzij een 11 kW 3-fase AC lader.

Trekhaak

Bij de Kia EV6 is het mogelijk om te kiezen voor een trekhaak met een maximaal trekgewicht van 1600 kilogram. Dit is een groot verschil met de bestaande EV’s van Kia, de e-Niro en e-Soul mogen helemaal niks trekken.

Prijs

De vanafprijs van de EV6 met het 58 kWh accupakket is voorlopig vastgesteld op € 44.595,-. De GT-Line heeft een vanafprijs van € 56.895 en de vanafprijs van de GT bedraagt € 63.595.

Standaard uitrusting

De Kia EV6 is te bestellen vanaf mei en de verwachte levering volgens Kia is september 2021.
De EV6 komt in drie modellen: de EV6, GT-Line en GT.
De Kia EV6 komt beschikbaar met een 58 kWh accupakket en 77.4 kWh accupakket.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid
Actieradius Elektrisch (WLTP)
Actieradius werkelijk
Totaal Vermogen
Totaal Koppel
Aandrijving

“De nieuwe Kia EV6 komt met een accupakket van 58 kWh of 77,4 kWh.”

Advies nodig?

Sebastiaan is onze Kia EV6 expert

Configureer je Kia EV6

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Kia EV6
Basisversie
€555
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.