Kia e-Niro

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 485km
  • 40 Min
  • 204 pk

De vanaf prijzen worden zeer binnenkort officieel bekend. We moeten dus nog heel even geduld hebben. Reserveer er alvast één (met potlood), dan ben je zeker van een vlotte levering. Je reservering wordt pas definitief na het ondertekenen van het leasecontract. Dit kan pas opgemaakt worden na bekendmaking van de leasetarieven. Je zit dus nog nergens aan vast als je nu alvast reserveert.

Het design van de Kia e-Niro is geïnspireerd op de Niro EV Concept die Kia tijdens de 2018-editie van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas begin dit jaar presenteerde. Het productiemodel heeft een aantal bijzondere kenmerken, zoals de exclusieve grille, futuristische luchtinlaten en pijlvormige LED-dagrijverlichting. De toelopende vorm van de raampartij van de auto – geïnspireerd op de ‘Clean and High-tech’-designfilosofie van Kia – benadrukt het ranke profiel van de e-Niro en de dik aangezette wielkasten.

Actieradius

De Kia e-Niro heeft een volledig elektrische aandrijflijn met onderdelen die specifiek voor deze elektrische crossover zijn ontwikkeld. Er is straks keuze uit twee accupakketten: Mid Range en Long Range. Het lithium-ion-polymeer accupakket van de Long Range-uitvoering heeft een capaciteit van 64 kWh en geeft de e-Niro een indrukwekkende actieradius van 485 kilometer (WLTP) op één acculading. De 39,2 kWh-accu in de Mid Range-versie heeft een actieradius van 312 kilometer (WLTP).

Opladen

De Kia e-Niro heeft voor het opladen een snelheid van maximaal 80 kilowattuur. De auto laadt in een ideaalscenario in 10,5 uur weer vol. (met een aansluiting van 1 x 32A). De snellaadtijd van de auto waarbij de auto van 38 – 304 kilometer oplaadt bedraagt 40 minuten bij een 175 kW snellader.

Laadkabels

De Kia e-Niro wordt geleverd met een thuislader met een standaard stekker en een type 2 laadkabel met een dubbele Mennekes aansluiting.

Standaard uitrusting

Op dit moment is nog niet bekend wat de standaarduitrusting van de Kia e-Niro zal zijn.

Via leaseblog.nl houden we u graag op de hoogte van nieuws over de Kia e-Niro. Als er iets bekend wordt over deze auto leest u het hier als eerst.

“100% elektrisch + een goede actieradius: Wat wil je nog meer?”

Alexander Boon is onze Kia e-Niro expert
Vraag Alexander Boon

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,0 sec
Topsnelheid 167 km/u
Actieradius Elektrisch (NEDC) 500 km
Actieradius werkelijk 380 km
Totaal Vermogen 204 pk
Totaal Koppel 395 nm
Aandrijving Voor

Energieverbruik

Actieradius NEDC 500
Verbruik NEDC Niet bekend
Benzine Equivalent NEDC Niet bekend
CO2 Uitstoot NEDC 0 g/km
Actieradius Praktijk 380 km
Verbruik Praktijk
Benzine Equivalent Praktijk Onbekend
CO2 Uitstoot Praktijk

“”

Alexander Boon is onze Kia e-Niro expert
Vraag Alexander Boon

Wanneer komt de Kia e-Niro naar Nederland?

Als alles volgens planning verloopt zijn de eerste Kia e-Niro’s leverbaar in december 2018.

Wat is de prijs van de Kia e-Niro?

Op dit moment zijn de vanafprijzen en de bijbehorende leasetarieven nog niet bekend. Naar verwachting maakt Kia in november de prijzen bekend. We verwachten daarna binnen enkele werkdagen de bijbehorende leasetarieven en verschillende opties op onze website bekend te kunnen maken. Je kunt vervolgens online jouw Kia e-Niro samenstellen. Naar verwachting ligt de catalogusprijs rond de 47.500 euro.

Is de Kia e-Niro leverbaar in meerdere uitvoeringen? 

Over uitvoeringen is op dit moment nog niks bekend. Wel zijn er 2 accupakketten waaruit u kan kiezen: Mid Range en Long Range. Het accupakket van de Long Range-uitvoering heeft een capaciteit van 64 kWh en de Mid Range-versie met een capaciteit van 39,2 kWh.

Hoe kan ik alvast een Kia e-Niro reserveren?

Je kunt via onze online configuratietool de 4 stappen doorlopen. Op het einde kun je de gewenste extra services aangeven en kun je jouw gegevens invullen. Op dat moment word je op de hoogte gehouden van nieuws over de Kia e-Niro. Ook kun je ons een e-mail sturen met jouw gegevens (Bedrijfsnaam, Contactpersoon, E-mailadres, Telefoonnummer, Gewenste kleur). Dit kan via sales@mobilityservice.nl.

Hoe gaan jullie om met reserveringen?

Zodra de vanafprijzen bekend zijn, sturen wij als eerste een e-mail naar onze reserveringen. Wij geven hen als eerste de kans om de reservering om te zetten naar een bestelling. Wij werken hierbij op volgorde van aanmelding. We verwachten, net zoals bij andere introductie-edities van elektrische auto’s (zoals de Nissan Leaf en de Opel Ampera-e), meer vraag dan aanbod. Wil je zeker weten dat jij als een van de eerste de Kia e-Niro kan gaan rijden, dan is het dus verstandig om nu alvast een reservering te doen.

“”

Alexander Boon is onze Kia e-Niro expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 18:30 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl