Kia e-Niro

"Lease nu drie maanden geheel vrijblijvend. Vraag naar de mogelijkheden"

  • De Kia e-Niro: verrassend ruim en een 400 kilometer actieradius.
Stel je auto samen
vanaf €865
Car description
455 km Actieradius
44 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

Onze Kia e-Niro’s zijn per direct leverbaar tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien beoordelen klanten ons met een 9! Profiteer nu.

De Kia e-Niro DynamicLine heeft een vanafprijs van 42.510 euro. De extra luxueuze Kia e-Niro ExecutiveLine heeft een vanafprijs van 45.510 euro. Beide uitvoeringen hebben een 64 kWh accupakket en een actieradius van maar liefst 455 stille, comfortabele en emissievrije kilometers (volgens de WLTP-meting).

Het design van de Kia e-Niro is geïnspireerd op de Niro EV Concept die Kia tijdens de 2018-editie van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas begin dit jaar presenteerde. Het productiemodel heeft een aantal bijzondere kenmerken, zoals de exclusieve grille, futuristische luchtinlaten en pijlvormige LED-dagrijverlichting. De toelopende vorm van de raampartij van de auto – geïnspireerd op de ‘Clean and High-tech’-designfilosofie van Kia – benadrukt het ranke profiel van de e-Niro en de dik aangezette wielkasten.

Uitvoeringen

De Kia e-Niro is beschikbaar als ExecutiveLine en als DynamicLine. De Kia e-Niro ExecutiveLine is op dit moment de uitvoering die wij per direct beschikbaar hebben.De auto’s worden in eerste instantie alleen geleverd met het 64 kW accupakket.

Actieradius

De Kia e-Niro heeft een volledig elektrische aandrijflijn met onderdelen die specifiek voor deze elektrische crossover zijn ontwikkeld. Het lithium-ion-polymeer accupakket van de Long Range-uitvoering heeft een capaciteit van 64 kWh en geeft de e-Niro een indrukwekkende actieradius van 455 kilometer (WLTP) op één acculading.

Opladen

De Kia e-Niro heeft voor het opladen een snelheid van maximaal 80 kW DC. De auto laadt in een ideaalscenario in 10,5 uur weer vol. (met een aansluiting van 1 x 32A). De snellaadtijd van de auto waarbij de auto van 38 – 304 kilometer oplaadt bedraagt 40 minuten bij een 175 kW snellader.

Levertijd

De Kia e-Niro is direct leverbaar én dat is uniek! Het gaat om de ExecutiveLine uitvoering, MY2019. De levertijd voor een nieuw te bestellen e-Niro is nog steeds erg lang. Voor een MY2020 DynamicLine of ExecutiveLine moet je nog altijd bijna een jaar wachten.

Laadkabels

De Kia e-Niro wordt geleverd met een thuislader met een type 2 laadkabel met een dubbele Mennekes aansluiting.

Trekhaak

Het is mogelijk om een Kia e-Niro mét trekhaak te bestellen. De trekhaak voor de Kia e-Niro is alleen geschikt om fietsen mee te vervoeren. Indien je al in een Kia e-Niro rijdt, het is ook mogelijk om achteraf een trekhaak voor de Kia e-Niro te bestellen. Het gaat om een afneembare trekhaak. De prijs voor de trekhaak van de Kia e-Niro is 1.080 euro (incl BTW en montage).

Bijtelling 2020

Voor een Kia e-Niro met een fiscale waarde van 44.475 betaal je ongeveer 130-150 euro netto bijtelling per maand. Bereken de bijtelling.

Standaard uitrusting

De Kia E-Niro heeft een normaal gesproken een levertijd van ongeveer 6 maanden voor een nieuw te bestellen auto. Wij hebben echter per direct e-Niro's van modeljaar 2019 met 8% bijtelling beschikbaar!
De direct leverbare Kia e-Niro's zijn in de kleuren Platinum Graphite, Aurora Black en Gravity Blue. 
De Kia e-Niro is leverbaar als DynamicLine en ExecutiveLine. De ExecutiveLine is de topversie en completer dan de DynamicLine. Deze bevat tal van opties.
Elke Kia e-Niro wordt standaard voorzien van Kia Connected Services. Hiermee krijgt de klant naast de standaard voertuiginformatie zoals portierslot status, bandenspanning, locatie en ritregistratie ook direct inzicht in specifieke EV-informatie zoals batterijstatus, actieradius en dichtstbijzijnde laadpunten. Standaard wordt het eerste jaar een gratis pro-abonnement aangeboden.
Het is mogelijk om een Kia e-Niro mét trekhaak te bestellen. De trekhaak voor de Kia e-Niro is echter alleen geschikt om fietsen mee te vervoeren. Rijd je al in een Kia e-Niro? Het is ook mogelijk om achteraf een trekhaak voor de Kia e-Niro te bestellen.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 167 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 455 km
Actieradius werkelijk 380 km
Totaal Vermogen 204 pk
Totaal Koppel 395 nm
Aandrijving Voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk
Verbruik praktijk 15,1 kWh/100km

“100% elektrisch + een goede actieradius: Wat wil je nog meer?”

Advies nodig?

Elwin is onze Kia e-Niro expert

Configureer je Kia e-Niro

in een paar stappen...

Nu longlease rijden met 3 maanden proeftijd
Car description

Kies een uitvoering

Black Friday
Vraag nu je offerte aan voor de Kia e-Niro.
Car description
Kia e-Niro
Basisversie
€865
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.