MG ZS EV

"De MG ZS EV is bijzonder concurrerend geprijsd!"

  • Verrassend veel ruimte voor een scherpe prijs.
Stel je auto samen
vanaf €456
Car description
262 km Actieradius
36 min Snelladen
143 pk Power
Stel je auto samen

Vraag direct een offerte aan.

De MG ZS EV is eigenlijk uit het niets op de Nederlandse markt gebracht. Het Britse merk, wat nu in Chinese handen is, heeft de elektrische SUV in oktober 2019 geïntroduceerd.

Voor de leaserijder die op zoek is naar een ruime elektrische auto, kan de MG ZS EV zomaar een prima keuze zijn! De auto biedt plaats voor 5 personen en heeft een ruime kofferbak. Bovendien is de hoge zit een fijne toevoeging.

De ZS EV is in eerste instantie verkrijgbaar in twee varianten; de Comfort en de Luxury. Overigens is ook de Comfort al behoorlijk rijk uitgerust met onder andere adaptive cruise control en diverse rijhulpsystemen. Ook de prijs is met net geen 30.000 euro, bijzonder competitief te noemen.

Actieradius

In de bodem van de MG ZS EV ligt een accupakket van 44,5 kWh. Hiermee kan kan de elektrische SUV ongeveer 262 kilometer ver komen, volgens de WLTP meet-methode. In de realiteit zal dat ongeveer 150 – 200 kilometer zijn.

Opladen

Omdat de Britse huishoudens hoofdzakelijk van een 1-fase aansluiting zijn voorzien, is het niet gek dat ook de MG ZS EV alleen over 1-fase kan laden. Voor de gemiddelde Nederlandse aansluiting betekent dat een laadtijd van ongeveer 9 uur. Snelladen kan met maximaal 60 kW. De auto heeft in dat geval ongeveer een halfuur nodig om 80% bij te laden.

Levertijd

De MG ZS EV is nog uit dealervoorraad leverbaar in 2020 met 8% bijtelling. Het gaat in dat geval om de Luxury editie. Een nieuw te bestellen MG ZS EV laat op dit moment ongeveer 2 maanden op zich wachten. Al is deze schatting wel gebaseerd op de aanwezige voorraad in Nederland.

Standaard uitrusting

De auto is snel leverbaar uit dealervoorraad.
Net als een benzine- of dieselauto, is het verbruik van de MG afhankelijk van je eigen rijstijl. Wij hebben de ervaring dat je ongeveer 230 kilometer ver kan komen met de MG ZS EV.
De MG is uitgerust met een 1-fase aansluiting. Als je thuis een laadpaal hebt, zul je ongeveer 8-10 uur moeten laden voor een volle accu. Wel is dit uiteraard afhankelijk van je huisaansluiting.
Het is niet mogelijk om een trekhaak te laten monteren. De MG ZS EV is niet goedgekeurd voor het trekken van gewicht.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,2 sec
Topsnelheid 140 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 263 km
Actieradius werkelijk 230 km
Totaal Vermogen 105 kW (143 pk)
Totaal Koppel 353 Nm
Aandrijving FWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 19,3 kWh/100km

“Zeer luxe uitgerust en snel leverbaar!”

Advies nodig?

Janine is onze MG ZS EV expert

Configureer je MG ZS EV

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
MG ZS EV
Basisversie
€456
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.