MG ZS EV

"De MG ZS EV is bijzonder concurrerend geprijsd!"

  • Verrassend veel ruimte voor een scherpe prijs.
Stel je auto samen
vanaf €509
Car description
263 km Actieradius
35 min Snelladen
143 pk Vermogen
Stel je auto samen

De MG ZS EV is eigenlijk uit het niets op de Nederlandse markt gebracht. Het Britse merk, wat nu in Chinese handen is, heeft de elektrische SUV in oktober 2019 geïntroduceerd.

Voor de leaserijder die op zoek is naar een scherp geprijsde, ruime elektrische auto, kan de MG ZS EV zomaar een prima keuze zijn! De auto biedt plaats voor 5 personen en heeft een ruime kofferbak. Bovendien is de hoge zit een fijne toevoeging.

De ZS EV is verkrijgbaar in twee varianten; de Comfort en de Luxury. De Comfort is al behoorlijk rijk uitgerust met onder andere adaptive cruise control en diverse rijhulpsystemen. De vanafprijs van € 30.985 is ook bijzonder competitief te noemen.

Actieradius

In de bodem van de MG ZS EV ligt een accupakket van 44,5 kWh. Hiermee kan kan de elektrische SUV ongeveer 263 kilometer ver komen, volgens de WLTP meet-methode. Wat de elektrische MG in werkelijkheid doet, zie je in de tabel hieronder.

Praktische actieradius
Stad – zomer 335 km Stad – winter 230 km
Snelweg – zomer 195 km Snelweg – winter 155 km
Gecombineerd zomer 255 km Gecombineerd winter 190 km

Opladen

Omdat de Britse huishoudens hoofdzakelijk van een 1-fase aansluiting zijn voorzien, is het niet gek dat ook de MG ZS EV alleen over 1-fase kan laden. Als jouw thuisnet de mogelijkheid biedt om 25A stroom te leveren, is het mogelijk de auto in ongeveer 8u45 weer vol te laden. Snelladen kan met maximaal 60 kW. De auto heeft in dat geval ongeveer een 35 minuten nodig om 80% bij te laden.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16%. Voor de MG ZS EV komt dat op zo’n, afhankelijk van de uitvoering, € 182,- (schijf 1) of € 243,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Standaarduitrusting

Net als een benzine- of dieselauto, is het verbruik van de MG afhankelijk van je eigen rijstijl. Wij hebben de ervaring dat je ongeveer 200 kilometer ver kan komen met de MG ZS EV.
De MG is uitgerust met een 1-fase aansluiting. Als je thuis een laadpaal hebt, zul je ongeveer 8-10 uur moeten laden voor een volle accu. Wel is dit uiteraard afhankelijk van je huisaansluiting.
Het is vanaf 2021 mogelijk om een zogenaamde steunhaak te laten monteren. De MG ZS EV is niet goedgekeurd voor het trekken van gewicht maar het is op deze manier mogelijk een fietsendrager op de auto te monteren.
Bij de MG ZS EV ontvang je laadkabel met veiligheidsstekker met Type 2-aansluiting en een snelle laadkabel met Typ 2 met Type 2-aansluiting voor 32 A.
Nee, op dit moment kan je de MG ZS EV alleen zakelijk leasen.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,2 sec
Topsnelheid 140 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 263 km
Actieradius werkelijk 220 km
Totaal Vermogen 105 kW (143 pk)
Totaal Koppel 353 Nm
Aandrijving FWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 19,3 kWh/100km

“Zeer luxe uitgerust en snel leverbaar!”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Janine legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je MG ZS EV

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
MG ZS EV
Basisversie
€509
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.