Nissan LEAF

"Rijdt nu een jonggebruikte Nissan Leaf met 4% bijtelling!"

  • Zeer compleet uitgeruste auto met veel ruimte
Stel je auto samen
vanaf €442
9

1122 beoordelingen. 95% beveelt ons aan.

Car description
390 km Actieradius
45 min Snelladen
149 pk Power
Stel je auto samen

Direct rijden in de Nissan LEAF is mogelijk. Ga direct door naar de configurator om een offerte aan te vragen. Liever geen contract waaraan je lang vast zit? Kies dan voor shortlease.

De nieuwe Nissan LEAF is niet alleen fraai vormgegeven, hij is zit ook propvol nieuwe vooruitstrevende technologieën die jouw het als bestuurder een stuk gemakkelijker maken. Met technische snufjes als e-Pedal, ProPILOT, ProPILOT Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en nog veel meer, is de LEAF écht de auto van morgen.

Het design van de nieuwe LEAF is een stuk veranderd ten opzichte van het voorgaande model. De LEAF oogt fris en doet modern aan. De typische lijnen uit de Nissan familie komen op het nieuwe model goed uit de verf. Van binnen biedt de LEAF ruimte voor 5 personen. Opvallend is de diepe kofferbak die verrassend veel ruimte biedt.

Levertijd Nissan LEAF E+

De Nissan LEAF met een 62 kWh accupakket is ook in 2020 snel leverbaar. De auto is tevens nog vrij te configureren. Ook hebben we nog een aantal jonggebruikte exemplaren met het 40 kWh pakket leverbaar, welke nog genieten van 4% bijtelling. Scroll door naar onze configurator om te zien welke auto’s er beschikbaar zijn.

Actieradius

Met een accupakket van 40 kWh en een theoretische actieradius van 270 kilometer (WLTP), komt de LEAF goed mee met de concurrentie. In realiteit zal dit uitkomen op zo’n 220 echte kilometers. De Leaf E+ met een accupakket van 62 kWh heeft een WLTP actieradius van 385 km, wat zich vertaald naar een realistische actieradius van zo’n 330 km.

Opladen

Net als het voorgaande model, is de Nissan LEAF voorzien van twee soorten aansluitingen. Een Mennekes en een CHAdeMO aansluiting. De Mennekes aansluiting wordt gebruikt voor thuisladen en de CHAdeMO voor het laden bij een snellaadstation. Laad je thuis aan een regulier stopcontact, dan zal het zo’n 19 uur duren voordat je weer met een volle accu van huis kunt. Aan een laadpaal zullen de laadtijden variëren van 12 tot 7 uur. Plug je in bij een FastNed station, dan kun je in 45 minuten met 80 procent weer de weg op.

Levertijd

De Nissan LEAF is per direct jonggebruikt uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling (zolang de voorraad strekt!). Ook de Nissan Leaf E+ is over het algemeen snel verkrijgbaar.

Standaard uitrusting

De Nissan LEAF komt standaard met twee laadkabels. Eentje met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en eentje met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen. sustainable VHS.
De Nissan LEAF heeft een fiscale waarde vanaf €36.990. sustainable VHS.
Ja, de Nissan LEAF kan van een trekhaak worden voorzien. Deze is overigens alleen goedgekeurd voor fietsendragers. sustainable VHS.
De Nissan LEAF is op het moment goed leverbaar. Ga je volledig zelf configureren, houd dan rekening met een levertijd van circa drie maanden. In veel gevallen hebben wij diverse modellen uit eigen voorraad leverbaar. Dit gaat meestal om jong gebruikte auto's. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. sustainable VHS.
Het is bij ons mogelijk om de Nissan Leaf te leasen met een looptijd vanaf 1 maand. Shortlease is op basis van onze actuele voorraad. sustainable VHS.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 144 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 385 km
Actieradius werkelijk 250 km
Totaal Vermogen 149 pk
Totaal Koppel 320 Nm
Aandrijving voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0
Verbruik praktijk 15,8 kWh/100km

“Per direct te rijden, shortleasen ook mogelijk!”

Advies nodig?

Arjen is onze Nissan LEAF expert

Configureer je Nissan LEAF

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Nissan LEAF
Basisversie
€442
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.