Nissan Leaf

Stel je auto samen
vanaf € 393
 • 378 km
 • 32 Min
 • 149 pk

De nieuwe Nissan LEAF is niet alleen fraai vormgegeven, hij is zit ook propvol nieuwe vooruitstrevende technologieën die jouw het als bestuurder een stuk gemakkelijker maken. Met technische snufjes als e-Pedal, ProPILOT, ProPILOT Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en nog veel meer, is de LEAF écht de auto van morgen.

Het design van de nieuwe LEAF is een stuk veranderd ten opzichte van het voorgaande model. De LEAF oogt fris en doet modern aan. De typische lijnen uit de Nissan familie komen op het nieuwe model goed uit de verf. Van binnen biedt de LEAF ruimte voor 5 personen. Opvallend is de diepe kofferbak die verrassend veel ruimte biedt.

Actieradius

Met een accupakket van 40 kWh en een theoretische actieradius van 378 kilometer (NEDC), komt de LEAF goed mee met de concurrentie. In realiteit zal dit uitkomen op zo’n 250 echte kilometers.

Opladen

Net als het voorgaande model, is de Nissan LEAF voorzien van twee soorten aansluitingen. Een Yazaki en een CHAdeMO aansluiting. De Yazaki aansluiting wordt gebruikt voor thuisladen en de CHAdeMO voor het laden bij een snellaadstation. Laad je thuis aan een regulier stopcontact, dan zal het zo’n 19 uur duren voordat je weer met een volle accu van huis kunt. Aan een laadpaal zullen de laadtijden variëren van 12 tot 7 uur. Plug je in bij een FastNed station, dan kun je in 32 minuten met 80 procent weer de weg op.

Standaard uitrusting

 • Cruise control
 • Twee laadkabels: 6 meter laadkabel voor opladen aan het stopcontact (21 uur tot 100% bij 230V) en 6 meter laadkabel voor opladen aan laadpaal (12 uur tot 100% bij 16A en 6 uur tot 100% bij 32A)
 • Lane departure warning
 • Intelligent lane intervention
 • Blind spot warning

 • LED-verlichting
 • e-Pedal
 • Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels
 • Regensensor
 • Follow me home verlichting
 • Intelligent key met startknop

“Het design van de nieuwe LEAF is een stuk veranderd ten opzichte van het voorgaande model.”

Alexander Boon is onze Nissan Leaf expert
Vraag Alexander Boon

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8.6
Topsnelheid 144 km/u
Actieradius Elektrisch (NEDC) 378 km
Actieradius werkelijk 250 km
Totaal Vermogen 149 pk
Totaal Koppel 320 Nm
Aandrijving voor

Energieverbruik

Actieradius NEDC 378
Verbruik NEDC 10.1 kWh/100km
Benzine Equivalent NEDC 1.1 l/100km
CO2 Uitstoot NEDC 0
Actieradius Praktijk 250 km
Verbruik Praktijk 15.8 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk 1.8 l/100km
CO2 Uitstoot Praktijk 0

Energieverbruik in kWh

Stad - winter 15.8 kWh/100km
Snelweg - winter 21.7 kWh/100km
Gecombineerd - winter 18.5 kWh/100km
Stad - zomer 10.4 kWh/100km
Snelweg - zomer 16.9 kWh/100km
Gecombineerd - zomer 13.6 kWh/100km

“”

Alexander Boon is onze Nissan Leaf expert
Vraag Alexander Boon

Welke laadkabel wordt er standaard bij een Nissan LEAF geleverd?

De Nissan LEAF komt standaard met twee laadkabels. Eentje met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en eentje met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen.

Wat is de fiscale waarde van de Nissan LEAF?

De vernieuwde Nissan LEAF met een fiscale waarde van €34.140 is te rijden voor €46 netto bijtelling per maand.

Hoe werkt de configurator van Mobility Service Electric?

Via de configurator onderaan de autopagina kun je een model samenstellen. Op basis van de door jou gekozen opties en configuratie tonen wij een leasebedrag per maand. Heb je de auto helemaal samengesteld, dan kun je jouw configuratie middels een offerte gemaild krijgen.

Hoe gaat Mobility Service Electric te werk?

Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.

Wat gebeurt er als ik de auto wil leasen?

Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.

Wat gebeurt er als ik een offerte wil ontvangen?

Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Waarom bieden jullie een selectie elektrische auto’s aan?

Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto’s wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 050 304 80 40 of per mail via info@mobilityservice.nl

Kan ik als consument ook bij jullie leasen?

Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

 

“”

Alexander Boon is onze Nissan Leaf expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


€ 100

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 18:30 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl