Nissan LEAF

"Rijd de Nissan LEAF al vanaf € 389 per maand"

  • Zeer compleet uitgeruste auto met veel ruimte
Stel je auto samen
vanaf €491
Car description
270 km Actieradius
40 min Snelladen
150 pk Vermogen
Stel je auto samen

Direct rijden in de Nissan LEAF met nog 4% bijtelling is mogelijk. Ga direct door naar de configurator om een offerte aan te vragen. Liever geen contract waaraan je lang vast zit? Kies dan voor shortlease.

De nieuwe Nissan LEAF is niet alleen fraai vormgegeven, hij zit ook propvol nieuwe vooruitstrevende technologieën die jouw het als bestuurder een stuk gemakkelijker maken. Met technische snufjes als e-Pedal, ProPILOT, ProPILOT Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en nog veel meer, is de LEAF écht de auto van morgen.

Het design van de nieuwe LEAF is een stuk veranderd ten opzichte van het voorgaande model. De LEAF oogt fris en doet modern aan. De typische lijnen uit de Nissan familie komen op het nieuwe model goed uit de verf. Van binnen biedt de LEAF ruimte voor 5 personen. Opvallend is de diepe kofferbak die verrassend veel ruimte biedt.

Levertijd Nissan LEAF E+

De Nissan LEAF met een 62 kWh accupakket is ook in 2021 snel leverbaar. De auto is tevens nog vrij te configureren.

Actieradius

Met een accupakket van 40 kWh en een theoretische actieradius van 270 kilometer (WLTP), komt de LEAF goed mee met de concurrentie. De Leaf E+ met een accupakket van 62 kWh heeft een WLTP actieradius van 385 km, wat zich vertaald naar een realistische actieradius van zo’n 330 km.

De werkelijke actieradius van de Nissan Leaf vind je in de tabel hieronder.

Praktische actieradius Nissan Leaf
Stad – zomer 325 km Stad – winter 215 km
Snelweg – zomer 200 km Snelweg – winter 155 km
Gecombineerd zomer 250 km Gecombineerd winter 185 km

Opladen

Net als het voorgaande model, is de Nissan LEAF voorzien van twee soorten aansluitingen. Een Mennekes en een CHAdeMO aansluiting. De Mennekes aansluiting wordt gebruikt voor thuisladen en de CHAdeMO voor het laden bij een snellaadstation. Laad je thuis aan een regulier stopcontact, dan zal het zo’n 19 uur duren voordat je weer met een volle accu van huis kunt. Aan een laadpaal zullen de laadtijden variëren van 12 tot 7 uur. Plug je in bij een FastNed station, dan kun je in 45 minuten met 80 procent weer de weg op.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16 %. Voor de Leaf komt dit, afhankelijk van de uitvoering, vanaf zo’n € 177 (schijf 1) of € 236 (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Standaarduitrusting

De Nissan LEAF komt standaard met twee laadkabels. Eentje met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en eentje met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen.
De Nissan LEAF heeft een fiscale waarde vanaf €36.076.
Ja, de Nissan LEAF kan van een trekhaak worden voorzien. Deze is overigens alleen goedgekeurd voor fietsendragers.
De Nissan LEAF is op het moment goed leverbaar. Ga je volledig zelf configureren, houd dan rekening met een levertijd van circa drie maanden. In veel gevallen hebben wij diverse modellen uit eigen voorraad leverbaar. Dit gaat meestal om jong gebruikte auto's. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Het is bij ons mogelijk om de Nissan Leaf te leasen met een looptijd vanaf 1 maand. Shortlease is op basis van onze actuele voorraad.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 144 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 350 km
Actieradius werkelijk 220 km
Totaal Vermogen 150 pk
Totaal Koppel 320 Nm
Aandrijving voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0
Verbruik praktijk 16,4 kWh/100km

“Standaard al zeer rijk uitgerust”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Arjen legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Nissan LEAF

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Nissan LEAF
Basisversie
€491
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.