Opel Corsa-e leasen

"Het goedkoopste alternatief in de PSA-familie van elektrische auto's"

  • 50 kWh accupakket met 330 kilometer WLTP actieradius
Stel je auto samen
vanaf €490
Car description
330 km Actieradius
31 min Snelladen
136 pk Vermogen
Stel je auto samen

Opel is al lange tijd een serieuze speler op het gebied van elektrische auto’s. De eerste Ampera (een soort van omgekeerde hybride) dateert alweer van 2011. Niet gek dus dat de PSA-groep wel oren had naar de jarenlange elektrische expertise van het Duitse merk. Met de lancering van de gloednieuwe Opel Corsa-e is het eerste model in samenwerking met de Franse concern een feit. Qua looks lijkt de elektrische variant veel op de benzine variant.

De nieuwe Corsa-e is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Overigens heb je qua accupakket niet echt een keuze. De auto is op de markt uitgebracht met een 52 kWh accupakket. Verder heb je qua kleuren, velgen, bekleding en overige opties genoeg keuze. De Corsa-e is werkelijk waar van alle gemakken voorzien. De ‘basisversie’ is onder andere uitgerust met cruise control, elektrische ramen, allerlei rijhulpsystemen, keyless start, Digitale Radio DAB+, Apple CarPlay en Android Auto. De bestuurder kan dus met gemak muziek luisteren via Spotify.

Actieradius Opel Corsa-e

Het is een publiek geheim dat de Opel, de DS-3 en de Peugeot e-208 onderhuids gelijk zijn. Daarom heeft de Opel, net als de Franse auto’s, een accu van 52 kWh en een theoretische actieradius van ongeveer 330 kilometer. Hoe de elektrische auto van Opel in werkelijkheid presteert is afhankelijk van rijstijl en weersomstandigheden.

Praktische actieradius
Stad – zomer 410 km Stad – winter 270 km
Snelweg – zomer 250 km Snelweg – winter 195 km
Gecombineerd zomer 315 km Gecombineerd winter 230 km

Opladen Opel Corsa-e

Anders dan de Opel Ampera-e, kan de Corsa-e wel gebruik maken van het 3-fasen stroomnet. Dat betekent dat de auto in 5 uur weer helemaal vol kan zijn. Het enige wat een snelle laadsessie nog in de weg kan staan is een trage laadpaal. Al horen die op heel veel plekken inmiddels al tot het verleden. Snelladen kan met de Opel Corsa-e met een maximale snelheid van 100 kW gehaald worden. De auto is in dat geval in 31 minuten weer 80 procent vol.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 12%. Voor de Opel Corsa-e komt dat op zo’n, afhankelijk van de uitvoering, € 110,- (schijf 1) of € 127,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Nieuwe Opel Corsa-e zakelijk leasen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? De Corsa-e heeft een leaseprijs vanaf 449 euro per maand. Hieronder kun je vrijblijvend een leaseofferte aanvragen op basis van de gewenste looptijd en aantal kilometers. Je kunt in het leasecontract verschillende componenten opnemen zoals vervangend vervoer of winterbanden. Pechhulp en reparaties zijn onder andere standaard al inbegrepen.

Standaarduitrusting

Direct leverbaar bij de grootste EV.-expert van NL
Nee, wij bieden de Opel Corsa-e alleen als zakelijke lease aan.
Nadat jouw ideale Opel Corsa-e via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto in een pdf-bestand op je mail ontvangen.
Wij mailen jou de offerte van de door jou samengestelde Opel Corsa-e. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Electric zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,1 sec
Topsnelheid 150 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 330 km
Actieradius werkelijk 275 km
Totaal Vermogen 100 kW (136 pk)
Totaal Koppel 260 Nm
Aandrijving voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 16,4 kWh/100km

“De Opel Corsa-e is een scherp geprijsde EV met een prima range”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Alex legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Opel Corsa-e

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Opel Corsa-e
Basisversie
€490
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.