Peugeot e-208

"De eerste elektrische hot-hatch is van Peugeot"

  • 50 kWh en een actieradius van 340 kilometer volgens de WLTP testcyclus
Stel je auto samen
vanaf €465
Car description
340 km Actieradius
30 min Snelladen
136 pk Power
Stel je auto samen

Uniek! Wij hebben een aantal exemplaren van de Peugeot e-208 direct beschikbaar. Ga direct door naar de configurator om een offerte aan te vragen.

De Peugeot e-208 is de eerste volwaardige elektrische auto uit de stal van Peugeot. Anders dan andere merken, kiest Peugeot voor een volledig elektrische auto, die ook te verkrijgen is met een verbrandingsmotor. Dit maakt de e-208 een vrij toegankelijke auto. Saai is de auto overigens totaal niet. De e-208 oogt zelfs bijzonder sportief.

Actieradius

De WLTP dicht de e-208 een actieradius van 340 kilometer toe. In de realiteit zal dit waarschijnlijk uitkomen op zo’n 250-280 kilometer. De elektrische variant van de 208 wordt ook voorzien van speciale ‘elektrische’ features, zoals een eco-modus en regeneratief remmen.

Opladen

De Peugeot e-208 zal voorzien worden van een 3-fase aansluiting. Thuis laden met een laadpaal en laden bij publieke laadpunten zal ongeveer 5 uur duren. Aan het reguliere stopcontact moet je iets meer geduld hebben, en zal de auto in 16 uur weer vol zijn.

Bij een snellader kun je met maximaal 100 kW laden. Zo laad je de auto weer tot 80 procent vol in minder dan een half uur!

Levertijd

De gemiddelde levertijd van een Peugeot e-208 zal in realiteit niet langer dan een maand zijn. Omdat er nog voldoende voorraad in Nederland aanwezig is, profiteer je bovendien nog van 8% bijtelling. Sla nu nog je slag.

Bijtelling

Afhankelijk van de uitvoering die je kiest, varieert de bijtelling. Houd op basis van 8%, rekening met een maandelijks netto bedrag van 70-100 euro. Wil je wete wat je betaalt voor een e-208 met 12% bijtelling? Check dan onze calculator

Standaard uitrusting

De Peugeot e-208 is per direct te bestellen en binnen een maand te leveren. Ook nog met 8% bijtelling.
Houd rekening met een gemiddelde range van ongeveer 250 kilometer
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 487 1441 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 150 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 339 km
Actieradius werkelijk 295 km
Totaal Vermogen 100 kW (136 pk)
Totaal Koppel 260 Nm
Aandrijving Voor

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 16,1 kWh/100km

“Compacte Peugeot met een respectabele actieradius”

Advies nodig?

Alex is onze Peugeot e-208 expert

Configureer je Peugeot e-208

in een paar stappen...

Exemplaren met 8% bijtelling nog beschikbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Peugeot e-208
Basisversie
€465
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.