Polestar 2

"De Polestar 2 is een rechtstreekse concurrent voor de Tesla Model 3"

  • Voorzien van groot 78 kWh accupakket en een luxe interieur
Stel je auto samen
vanaf €709
Car description
471 km Actieradius
32 min Snelladen
408 pk Power
Stel je auto samen

De Polestar 2 is niet alleen het eerste elektrische model van nieuwe merk Polestar, het is ook direct de eerste auto die door het merk op de markt wordt gebracht. Wie echter naar de auto kijkt ziet wel een aantal overeenkomsten met Volvo. En dat is ook niet gek; Polestar is een submerk van de Zweedse autofabrikant.

Volvo heeft ervoor gekozen om Polestar als producent van elektrische auto’s naar voren te schuiven. Met de Polestar 2 hoopt het merk een concurrent voor de Tesla Model 3 te hebben. Met een accupakket van 78 kWh en een actieradius van ongeveer 450 kilometer, lijkt dit op papier goed te lukken.

De Polestar 2 doet het goed, mede door zijn styling. Zowel van binnen als van buiten is de auto strak vormgegeven. De typisch Zweedse ‘designtaal’ komt ook in de Polestar 2 goed naar voren.

Actieradius

De actieradius van de Polestar 2 is te vergelijken met die van de Tesla Model 3, namelijk ongeveer 450 kilometer. De realistische actieradius komt op 395 km, dit is echter wel geheel afhankelijk van o.a. jouw rijstijl en de weersomstandigheden.

Opladen

De laadcapaciteiten van de Polestar zijn veelbelovend. De auto is voorzien van een 3-fasen aansluiting én kan tot maximaal 150 kW per uur snelladen. Bij een snellaadpunt is de auto met 32 minuten weer tot 80% volgeladen. Bij een thuis of openbare laadpaal is de Polestar 2 weer helemaal volgeladen na zo’n 8 uur.

Levertijd

Op dit moment hebben wij nog enkele Polestar 2 modellen beschikbaar uit 2020. Bij deze modellen geldt nog een bijtelling van 8%. Geïnteresseerd? Misschien rijdt jij dan over een paar weken in de Polestar 2.

Bijtelling

Kies jij voor de Polestar 2 uit 2020? Dan betaal je slechts 8% bijtelling tot 45.000 euro. Dit komt neer op een netto bijtelling van, afhankelijk van de uitvoering, op € 207,- (schijf 1) of € 275,- (schijf 2) per maand.

Standaard uitrusting

De Polestar 2 is per direct leverbaar.
Zodra we een kredietcheck hebben gedaan, kunnen we gezamenlijk overgaan tot het tekenen van het contract. Op dat moment zal de Polestar 2 besteld worden. Voor de exacte leverdatum zijn we overigens afhankelijk van Polestar.
Op dit moment hebben wij nog enkele modellen met 8% bijtelling. Wees er snel bij!
Dit is geheel afhankelijke van jouw eigen rijstijl en van de weersomstandigheden. Gemiddeld haalt de Polestar 2 een actieradius van 395 km.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 4,7 sec
Topsnelheid 205 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 471 km
Actieradius werkelijk 395 km
Totaal Vermogen 408 pk
Totaal Koppel 660 nm
Aandrijving

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 19,0 kWh/100km

“Nu nog te rijden met 8% bijtelling! ”

Advies nodig?

Sebastiaan is onze Polestar 2 expert

Configureer je Polestar 2

in een paar stappen...

Direct te bestellen
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Polestar 2
Basisversie
€709
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.