Polestar 3 leasen

"De eerste Performance-SUV van Polestar"

  • Verwacht in 2023
  • Verkrijgbaar in de uitvoeringen: Plus Pilot en Plus Pilot Performance
  • Leverbaar in de lakken: Magnesium, Space, Snow, Midnight, Jupiter en Thunder
Stel je auto samen
vanaf €1161
Car description
610 km Actieradius
20 min Snelladen
489 pk Vermogen
Stel je auto samen

We verwachtten hem al eventjes en officieel wordt de Polestar 3 pas in oktober gelanceerd. Maar… het is nu al mogelijk om de Polestar 3 te configureren en bestellen bij dé EV-expert van Nederland. De nieuwe performance-SUV van Polestar belooft het grotere en snellere broertje van de Polestar 2 te worden. Wil je de Polestar 3 leasen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij dé EV-expert van Nederland. 

Actieradius Polestar 3

Wat betreft de actieradius, maakt Polestar flinke stappen met het derde model. Zo komt er in de Long Range Dual Motor versie een accupakket van 111 kWh, waarmee je een theoretische maximale actieradius tot je beschikking hebt van 610 kilometer (WLTP). De twee motoren van de Polestar 3 leveren samen maar liefst 489 pk en 840 Nm. Hierdoor kan de nieuwe Polestar in maar liefst 5 seconden van 0 naar 100 km/u sprinten. Gaat dit je nog niet snel genoeg, dan kun je ervoor kiezen om de Performance-versie van de Polestar te leasen. De twee motoren van deze editie leveren samen 519 pk en 910 Nm, waardoor je 0,3 seconden sneller van 0 naar 100 km/u en een topsnelheid van 210 km/u kunt halen. Je levert wel wat in op actieradius en kunt op papier 560 kilometer (WLTP) rijden.

In werkelijkheid ligt de actieradius altijd iets lager, omdat bij de WLTP-methode rekening wordt gehouden met de meest gunstige omstandigheden. We hopen de daadwerkelijke actieradius snel met je te kunnen delen.

Uitrusting Polestar 3

Naast de accu is ook de uitrusting van belang. Je wilt immers niet alleen ver en snel rijden, maar dit ook erg comfortabel doen. De Polestar 3 komt standaard met een Bowers en Wilkins audiosysteem, waardoor je haarscherp naar je favoriete muziek kunt luisteren. Het bedienen van je radio of Spotify doe je op een 14,5-inch infotainmentscherm dat samen met Google is ontwikkeld.

Ook het panoramadak en de soft-close portieren bieden de berijder van deze auto nét dat beetje extra. En als je op een warme, zonnige dag niet al te warm in de auto wilt zitten dan zet je de Dual Climate Control aan en zit je heerlijk koel met het stuur in je handen.

Wil jij de nieuwe Polestar 3 zakelijk leasen? Configureer dan vandaag nog jouw ideale versie en een EV-expert van Mobility Service neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Standaarduitrusting

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5,0
Topsnelheid 210
Actieradius Elektrisch (WLTP) 610
Actieradius werkelijk
Totaal Vermogen 489
Totaal Koppel 840
Aandrijving AWD

“De directe concurrent van Tesla Model X”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Polestar 3

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Polestar 3
Basisversie
€1161
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.