Renault Megane E-TECH leasen

"De nieuwe, volledig elektrische Renault Megane!"

  • Verwachte levering begin 2023
  • Verkrijgbaar in de uitvoeringen: Techno, Evolution, Iconic en Equilibre
  • Leverbaar in de lakken: zwart, grijs, wit, blauw, wit/zwart, grijs/zwart en blauw/zwart
Stel je auto samen
vanaf €552
Car description
300-450 km Actieradius
29 min Snelladen
130-220 pk Vermogen
Stel je auto samen

De nieuwe Renault Megane E-Tech is standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologie. De auto is erg netjes afgewerkt en er worden mooie materialen gebruikt in het interieur. Je kunt de digitale cockpit met 12,3 inch TFT kleurenscherm zelfs personaliseren dankzij de openR Link multimedia met Google integratie. Jouw stoelvoorkeuren, interieurstijl en rij-instellingen worden opgeslagen. Bovendien kun je onder andere gebruikmaken van het navigatiesysteem van Google Maps.

Qua uiterlijk kenmerkt de auto zich als een echte Renault. Kenmerkende LED-dagrijverlichting, strak design en bovenal het nieuwe merklogo zijn duidelijk te herkennen. Het is bovendien de eerste Renault die geïntroduceerd is met het nieuwe merklogo! Verder is de auto voorzien van volledige Full LED-verlichting aan de voorzijde, een 3D-LED strook aan de achterzijde en 20 inch lichtmetalen velgen. De elektrische Megane heeft een sterke elektromotor met een vermogen van 200 pk en gaat van 0 naar 100 in slechts 7,4 seconden.

Actieradius Renault Megane E-Tech 

De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric is verkrijgbaar met twee accupakketten in vijf uitvoeringen: De Equilibre, Techno, Iconic, Evolution en Evolution ER. De verschillende uitvoeringen van deze EV spelen in op de uiteenlopende behoeften.

De auto met het kleine accupakket heeft een rijbereik van 300 kilometer (WLTP). In de praktijk zal de actieradius natuurlijk altijd iets lager uitvallen vanwege het rijgedrag en de weersomstandigheden. Heb je liever iets meer rijbereik? Dan kun je kiezen voor het grootste accupakket (60 kWh). Met een 60 kWh moet je rekening houden met een actieradius van 450 kilometer (WLTP).

Praktische actieradius 40 kWh
Stad – zomer 370 km Stad – winter 245 km
Snelweg – zomer 230 km Snelweg – winter 175 km
Gecombineerd zomer 285 km Gecombineerd winter 210 km
Praktische actieradius 60 kWh
Stad – zomer 535 km Stad – winter 350 km
Snelweg – zomer 330 km Snelweg – winter 255 km
Gecombineerd zomer 415 km Gecombineerd winter 300 km

Opladen Renault Megane E-Tech Electric

Waar Renault zich echt mee onderscheidt ten opzichte van de concurrentie is het laden. De nieuwe EV van Renault wordt standaard geleverd met een 22 kW AC-boordlader waarmee de 40 kWh versie in 2u15 weer is volgeladen, de 60 kWh versie doet er 3u15 over. Snelladen is tevens mogelijk met de elektrische Megane.

De auto met het kleinste accupakket heeft een laadsnelheid van 80 kW DC. Kies je voor het grotere accupakket, dan kan de auto met een laadsnelheid van 130 kW DC snelladen. Hiermee zijn beide uitvoering in 29 minuten weer voor 80% opgeladen.

Bijtelling Renault Megane E-Tech

Ben je ervan overtuigd dat de Renault Megane E Tech jouw nieuwe auto moet worden? Dan is de bijtelling natuurlijk ook relevant. In 2022 geldt een bijtelling van 16% tot € 35.000 voor elektrische auto’s. Voor de Renault betekent dit een netto bijtelling vanaf € 178,- (schijf 1) of € 238,- (schijf 2) per maand voor de 40 kWh en € 210,- (schijf 1) of € 280,- (schijf 2) per maand voor de 60 kWh versie.

Lease de Renault Megane E-Tech vanaf 517 euro per maand

Wil je de Renault Megane E-Tech graag zakelijk leasen? Naar verwachting kunnen wij de nieuwe Megane vanaf november leveren. Via onze online calculator kun je jouw gewenste looptijd, kilometrage en uitvoering kiezen. Je kunt ook direct bekijken welke zaken (zoals reparatie, onderhoud en banden) bij de leaseprijs zijn inbegrepen. Daarnaast kun je verschillende componenten zoals vervangend vervoer toevoegen. Aansluitend ontvang je de offerte per e-mail.

Standaarduitrusting

De Renault Megane E-Tech kunnen wij naar verwachting leveren vanaf begin 2023.
De nieuwe Renault Megane heeft een trekgewicht van maximaal 900 kg.
Wij bieden de elektrische auto van Renault niet als private lease aan.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 10,0 sec
Topsnelheid 160 km.h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 300
Actieradius werkelijk 245 km
Totaal Vermogen 130 pk
Totaal Koppel 250 Nm
Aandrijving FWD

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 7,4 sec
Topsnelheid 160 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 450 km
Actieradius werkelijk 360 km
Totaal Vermogen 220 pk
Totaal Koppel 300 Nm
Aandrijving FWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 16,3 kWh/100km

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 16,6 kWh/100km

“Een stoere en hoogwaardige hatchback met een actieradius van 450 kilometer (WLTP)”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Thom legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Renault Megane E-TECH

in een paar stappen...

Vanaf november 2022
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Renault Megane E-TECH
Basisversie
€552
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.