Seat Mii Electric

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 225km
  • 54 Min
  • 83 pk

Seat heeft de 100% elektrische Seat Mii electric aangekondigd. Voor het eerst heeft het automerk foto’s van de Seat Mii electric naar buiten gebracht. In Oslo, Noorwegen wordt de eerste volledig elektrische auto van Seat officieel onthuld. Eind dit jaar start Seat met de productie van de Seat Mii electric. In 2020 kunnen wij deze elektrische auto in de showrooms in Nederland verwachten.

Actieradius

De elektrische Seat heeft een 36,8 kWh accupakket en een WLTP-actieradius van 260 kilometer. In de praktijk zal de actieradius van de Mii neerkomen op zo’n 225 kilometer. De Seat Mii Electric gaat van 0 naar 50 in slechts 3,9 seconden.

Opladen

De Seat Mii Electric is bij een openbaar oplaadpunt (laadvermogen 7,2 kW) binnen 4 uur weer voor 80 procent opgeladen. Bij een 40 kW snellader heeft de elektrische auto iets minder dan één uur oplaadtijd nodig.

Connectiviteit

De elektrische auto is standaard uitgerust met Seat Connect. Dat wil zeggen dat de bestuurder heel gemakkelijk via de app van Seat de locatie van de auto kan bekijken, de airconditioning regelen en bovendien de status van de auto controleren (zijn de deuren vergrendeld en staat de verlichting uit).

In 2020 kunnen wij de elektrische auto in Nederland verwachten. De verwachting is dat de vanafprijs van de Seat Mii electric zo rond de 22.000 euro ligt.

Standaard uitrusting

Op dit moment is de standaarduitrusting nog niet bekend.

“Reserveer de Seat Mii electric nu, en rij al in 2020!”

Robbert-Jan de Bont is onze Seat Mii Electric expert

met 15.000km. op de teller

Vraag Robbert-Jan de Bont

“”

Robbert-Jan de Bont is onze Seat Mii Electric expert

met 15.000km. op de teller

Vraag Robbert-Jan de Bont

“”

Robbert-Jan de Bont is onze Seat Mii Electric expert

met 15.000km. op de teller

Vraag Robbert-Jan de Bont
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl