Skoda ENYAQ iV leasen

"De ENYAQ is de eerste volledig elektrische SUV van Skoda!"

  • Verwachte levering oktober 2022
  • Verkrijgbaar in de uitvoeringen: 60 kWh en 80 kWh
  • Leverbaar in de lakken: zilver, donker- en lichtgrijs, lichtgroen, zwart, wit
Stel je auto samen
vanaf €648
Car description
536 km Actieradius
36 min Snelladen
204 pk Vermogen
Stel je auto samen

De Skoda ENYAQ is een typische Skoda, maar dan elektrisch. De nieuwe elektrische SUV van Skoda is een echte hit. De auto is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse markt. De optelsom van ruimte, moderne looks en trekmogelijkheden zal voor veel mensen genoeg zijn om te kiezen voor deze Skoda.

Actieradius

Voor wat betreft accucapaciteit, is de Skoda ENYAQ in verschillende smaken te verkrijgen zijn: 60, 80 en de RS. De type-aanduiding staat in bijna alle gevallen ook direct op de grootte van de accu, wel zo gemakkelijk. De ENYAQ RS heeft overigens ook een 80 kWh batterij, maar iets meer PK. Hieronder een kort overzicht van de verschillende uitvoeringen en de bijbehorende WLTP range:

  • 60 – 58 kWh & 390 kilometer range (WLTP)
  • 80 – 77 kWh & 536 kilometer range (WLTP)
  • RS – 77 kWh & 460 kilometer range (WLTP) – Meer vermogen
Praktische actieradius 60 kWh
Stad – zomer 480 km Stad – winter 320 km
Snelweg – zomer 300 km Snelweg – winter 235 km
Gecombineerd zomer 375 km Gecombineerd winter 275 km
Praktische actieradius 80 kWh
Stad – zomer 615 km Stad – winter 415 km
Snelweg – zomer 385 km Snelweg – winter 300 km
Gecombineerd zomer 485 km Gecombineerd winter 355 km

Opladen

Standaard biedt de elektrische Skoda de mogelijkheid om met 50 kW DC te snelladen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering, zul je tussen de driekwartier en anderhalf uur moeten laden. Gelukkig is er ook een optie om dit verder te verhogen naar 100 kW DC. De duurste versies kunnen gebruik maken van 125 kW DC snelladen. Net als alle toekomstige auto’s op de MEB-platform, is de auto standaard voorzien van een 3-fase boordlader. Dat betekent een volle accu in ongeveer 4-8 uur. De ENYAQ iV 80 is na zo’n 8 uur weer volledig volgeladen bij een openbare laadpaal. Bij de snellader is de auto na 36 minuten weer tot 80% opgeladen.

Trekgewicht

Optioneel is het mogelijk om de elektrische ENYAQ iV uit te rusten met een trekhaak. Afhankelijk van de gewenste uitvoering heeft de elektrische auto een maximaal trekgewicht tussen de 750 en 1.000 kg.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16%. Voor de Skoda ENYAQ komt dit op zo’n, afhankelijk van de uitvoering, € 232,- (schijf 1) of € 310,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Skoda ENYAQ iV lease

Ben je erover uit dat de Skoda ENYAQ iV jouw nieuwe leaseauto moet worden? Je kunt de Skoda ENYAQ iV leasen voor een vast bedrag per maand vanaf 668 euro. Via onze online calculator kun je de EV samenstellen, de leaseperiode en kilometrage en eigen gegevens zoals het e-mailadres invullen. Vervolgens ontvang je direct per e-mail de offerte.

Standaarduitrusting

Bestel je bij ons een ENYAQ, dan is er de keuze uit de iV 60 en 80.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,5 sec
Topsnelheid 160 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 536 km
Actieradius werkelijk 405 km
Totaal Vermogen 150 kW (204 pk)
Totaal Koppel 310 Nm
Aandrijving RWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 19,0 kWh/100km

“De Skoda ENYAQ is het antwoord op de Audi e-tron.”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Thom legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Skoda ENYAQ iV

in een paar stappen...

Direct leverbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Skoda ENYAQ iV
Basisversie
€648
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.