Skoda ENYAQ iV

"De ENYAQ is de eerste elektrische SUV van Skoda!"

Stel je auto samen
vanaf €558
Car description
536 km Actieradius
36 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

Wij hebben de Skoda ENYAQ nog beperkt met 12% bijtelling beschikbaar, neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

De Skoda ENYAQ is een typische Skoda, maar dan elektrisch. De nieuwe elektrische SUV van Skoda is een echte hit. De auto is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse markt. De optelsom van ruimte, moderne looks en trekmogelijkheden zal voor veel mensen genoeg zijn om te kiezen voor deze Skoda.

Actieradius

Voor wat betreft accucapaciteit, zal de Skoda ENYAQ in 5 verschillende smaken te verkrijgen zijn; de 50, 60 80, 80x en de RS. De type-aanduiding staat in bijna alle gevallen ook direct op de grootte van de accu, wel zo gemakkelijk. De ENYAQ RS heeft overigens ook een 80 kWh batterij, maar iets meer PK. Bijkomend voordeel van al dat extra vermogen is dat de auto ook 1.400 kilo mag trekken. Met de caravan op vakantie kan dus ook met een EV vanaf nu. Hieronder een kort overzicht van de te kiezen accucapaciteit en de bijbehorende WLTP range:

  • 50 – 52 kWh & 340 kilometer range (WLTP)
  • 60 – 58 kWh & 390 kilometer range (WLTP)
  • 80 – 77 kWh & 536 kilometer range (WLTP)
  • 80x – 77 kWh & 460 kilometer range (WLTP). 4-wiel aandrijving
  • RS – 77 kWh & 460 kilometer range (WLTP) – Meer vermogen

Opladen

Standaard biedt de Skoda ENYAQ de mogelijkheid om met 50 kW DC te snelladen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering, zul je tussen de driekwartier en anderhalf uur moeten laden. Gelukkig is er ook een optie om dit verder te verhogen naar 100 kW DC. De duurste versies kunnen gebruik maken van 125 kW DC snelladen. Net als alle toekomstige auto’s op de MEB-platform, is de auto standaard voorzien van een 3-fase boordlader. Dat betekent een volle accu in ongeveer 4-8 uur. De ENYAQ iV 80 is na zo’n 8 uur weer volledig volgeladen bij een openbare laadpaal. Bij de snellader is de auto na 36 minuten weer tot 80% opgeladen.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16%. Voor de Skoda ENYAQ komt dit op zo’n, afhankelijk van de uitvoering, € 232,- (schijf 1) of € 310,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Standaard uitrusting

Bestel je bij ons een ENYAQ, dan is er de keuze uit de iV 60 en 80.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,5 sec
Topsnelheid 160 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 536 km
Actieradius werkelijk 405 km
Totaal Vermogen 150 kW (204 pk)
Totaal Koppel 310 Nm
Aandrijving RWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 19,0 kWh/100km

“De Skoda ENYAQ is het antwoord op de Audi e-tron.”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Thom legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Skoda ENYAQ iV

in een paar stappen...

Direct leverbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Skoda ENYAQ iV
Basisversie
€558
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.