Tesla Model 3

"De Tesla Model 3 is ook in 2020 één van de meest populaire auto's"

  • Bewezen technieken uit de Model S en X en in Europa de best verkochte elektrische auto!
Stel je auto samen
vanaf €587
9

1122 beoordelingen. 95% beveelt ons aan.

Car description
560 km Actieradius
32 min Snelladen
340 pk Power
Stel je auto samen

LET OP! Bij bestelling voor 7 oktober wordt de Tesla Model 3 nog in 2020 geleverd!

 

Lease nu een Tesla Model 3 en krijg het ‘Tesla Model 3’ boek gratis. De Tesla Model 3 is de kleinste en jongste auto uit de Tesla familie. De introductie van de Model 3 in 2017 heeft veel enthousiaste reacties opgeleverd.

De Tesla Model 3 is in meerdere uitvoeringen beschikbaar: Standard Range Plus (55 kWh accu), Long Range Dual Motor (75 kWh) en Performance (75 kWh). De Performance is voorzien van sportieve opties en deelt het accupakket met de Long Range variant. Inmiddels zijn de Long Range, de Performance en de Standard Range Plus beschikbaar.

De actieradius van de Tesla Model 3 Long Range, is 560 kilometer volgens de WLTP testmethode. Een realistische actieradius van ongeveer 450 kilometer is daardoor goed haalbaar. Het accupakket van 75 kWh maakt dit mogelijk.

De Tesla Model 3 Standard Range Plus is de goedkopere variant die onder de 50.000 euro fiscale waarde blijft. Deze versie is voorzien van achterwielaandrijving en heeft actieradius van ongeveer 409 kilometer volgens de WLTP testmethode wat in de praktijk neerkomt op ongeveer 310 kilometer.

Laden

Ook de Tesla Model 3 kun je opladen bij de superchargers van Tesla. Dat betekent dat je in 32 minuten weer met 80 procent aan lading de weg op kunt. Anders dan de bekende Tesla’s, is de Model 3 voorzien van een CCS-lader. Hierdoor kun je ook bij de publieke snelladers uitstekend uit de voeten. De Superchargers van Tesla zullen gefaseerd ook worden uitgerust met CCS-aansluitingen.

Thuis laden is met een Tesla Model 3 ook geen enkel probleem. De auto is voorzien van een 3-fase 16 Ampere boordlader, waardoor de Model 3 onder ideale omstandigheden binnen 5,5 uur weer helemaal vol is.

Trekhaak

Het is mogelijk om de Tesla Model 3 uit te rusten met een trekhaak. Let op dat de trekhaak alleen vanaf de fabriek gemonteerd kan worden, en niet achteraf. Ook is het niet mogelijk om een trekhaak te monteren op de Performance uitvoering. In de configurator is het mogelijk de trekhaak als optie in de offerte toe te voegen.

Bijtelling 2020

Voor een Tesla Model 3 met een fiscale waarde van 58.300 euro betaal je ongeveer 203 euro bijtelling per maand (belastingschaal 49.5%). Reken de bijtelling uit met onze calculator op Leaseblog.nl.

Standaard uitrusting

De verwachte levertijd voor een Tesla Model 3 is op dit moment circa 1 maand. Ons record is tot dusver 6 dagen van bestelling tot levering! sustainable VHS.
De Tesla model 3 is vrij te configureren. Er is de keuze uit de uitvoering (regulier of performance), kleur, interieur, velgen en (wel of geen) Autopilot. sustainable VHS.
De Tesla Model 3 kan uitgerust worden met een trekhaak. Het gaat om de Tesla Model 3 Standard Range Plus en Tesla Model 3 Long Range. De trekhaak voor de Tesla Model 3 is geschikt voor ski- en fietsendragers en heeft een maximaal trekgewicht van 910 kg voor aanhangwagens. De prijs van de trekhaak voor de Tesla Model 3 is 1.080 euro. Optioneel is het mogelijk om de reeds bestelde Tesla Model 3 uit te rusten met een trekhaak. Het is niet mogelijk om achteraf een Tesla Model 3 uit te rusten met een trekhaak. sustainable VHS.
De Tesla Model 3 komt standaard met twee laadkabels. Een met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en een met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen. sustainable VHS.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid 210 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP)
Actieradius werkelijk 325 km
Totaal Vermogen 245 pk
Totaal Koppel 375 Nm
Aandrijving Achter

Energieverbruik

Actieradius WLTP 450 km
Verbruik WLTP 11,7 kWh/100km
Benzine Equivalent WLTP 1,3 l/100km
CO2 Uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
Actieradius Praktijk 325 km
Verbruik Praktijk 16,2 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk 1,8 l/100km
CO2 Uitstoot Praktijk 0 g/km

“Bestel 'm nu en krijg de auto binnen een maand geleverd!”

Advies nodig?

Sebastiaan is onze Tesla Model 3 expert

Configureer je Tesla Model 3

in een paar stappen...

Nu met gratis 'Tesla Model 3' boek
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Tesla Model 3
Basisversie
€587
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.