Tesla Model 3

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
 • 450 km
 • 32 Min
 • 245 pk

De Tesla Model 3 is de kleinste en jongste auto uit de Tesla familie. De introductie van de Model 3 in 2017 heeft veel enthousiaste reacties opgeleverd. De reserveringen zijn in de dagen na de introductie zo hoog opgelopen, dat de levertijd van de auto inmiddels is ruim één jaar bedraagt. Toch is het mogelijk om volgend jaar al in een Model 3 te rijden. Wij van Mobility Service Electric hebben namelijk een aantal gereserveerd bij Tesla en volgens het Amerikaanse automerk zullen er zeker een aantal in 2018 aan ons geleverd gaan worden.

Actieradius

Hoewel er nog relatief weinig bekend is over een daadwerkelijke actieradius, kunnen we wel een redelijke inschatting maken op basis van cijfers de NEDC. Op papier kan de Model 3 met een accupakket van 55 kWH, 450 kilometer ver komen. Normaal gesproken is de actieradius in de praktijk zo’n 70 procent van het NEDC rapport. De actieradius van de Model 3 zal dus ongeveer 325 kilometer zijn.

Laden

Ook de Tesla Model 3 kun je opladen bij de superchargers van Tesla. Dat betekent dat je in 32 minuten weer met 80 procent aan lading de weg op kunt. Hoe snel de Model 3 laadt bij publieke laadpalen en thuis aan het stopcontact is afwachten. Voor nu kunnen we op basis van bekende cijfers zeggen dat je in een ideaalscenario zo’n 5 uur doet om de accu naar 100 procent te laden bij een publieke laadpaal.

Standaard uitrusting

 • Touchscreen van 15″ met kaarten en navigatie aan boord
 • Wifi en LTE-internetverbinding
 • Toegang zonder sleutel en klimaatbeheersing op afstand met de app
 • Spraakbediening
 • Achterbank bestaat uit twee delen en klapt neer in een verhouding van 60/40

 • Touchscreen-display van 15″
 • Klimaatbeheersingssysteem voor twee zones
 • FM en streamen van internetradio
 • Textiel stoelen
 • Middenconsole met open opbergruimte en twee USB-poorten

“Op papier kan de Model 3 met een accupakket van 55 kWH, 450 kilometer ver komen.”

Alexander Boon is onze Tesla Model 3 expert
Vraag Alexander Boon

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5.9
Topsnelheid 210 km/u
Actieradius Elektrisch (NEDC) 450 km
Actieradius werkelijk 325 km
Totaal Vermogen 245 pk
Totaal Koppel 375 Nm
Aandrijving Achter

Energieverbruik

Actieradius NEDC 450 km
Verbruik NEDC 11.7 kWh/100km
Benzine Equivalent NEDC 1.3 l/100km
CO2 Uitstoot NEDC 0 g/km
Actieradius Praktijk 325 km
Verbruik Praktijk 16.2 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk 1.8 l/100km
CO2 Uitstoot Praktijk 0 g/km

Energieverbruik in kWh

Stad - winter 16.7 kWh/100km
Snelweg - winter 21.9 kWh/100km
Gecombineerd - winter 19.1 kWh/100km
Stad - zomer 10.9 kWh/100km
Snelweg - zomer 16.9 kWh/100km
Gecombineerd - zomer 13.8 kWh/100km

“”

Alexander Boon is onze Tesla Model 3 expert
Vraag Alexander Boon

Wanneer komt de Tesla model 3 naar Nederland?

Op dit moment is het nog onbekend wanneer de Tesla model 3 naar Nederland komt. Er zijn al een heleboel mensen die een Tesla model 3 hebben gereserveerd. Huidige Tesla-eigenaren hebben voorrang bij het reserveren van de Tesla model 3. Ook Mobility Service Electric heeft meerdere Tesla’s gereserveerd. Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze auto’s worden geleverd.

Kan ik de Tesla model 3 zelf configureren?

De eerste Tesla model 3 wordt geleverd met een lange afstand batterij, met een actieradius van 310 mijl, achterwielaandrijving en premium upgrades. Deze versie heeft een hogere vanafprijs dan het instapmodel. In de Verenigde Staten kost de eerste Tesla model 3 49.000 dollar. Alleen de kleur lak, de velgen en wel of geen autopilot wordt een optie. Toekomstige modellen hebben meer opties.

Via de knop ‘Stel jouw auto samen’ kun je alvast jouw reservering doorgeven aan ons. Zodra er meer bekend is, sturen wij jou een e-mail met extra informatie.

Kan de Tesla Model 3 van een trekhaak worden voorzien?

Het is op dit moment onduidelijk of de Tesla Model 3 van een trekhaak kan worden voorzien. Wij gaan ervan uit dat dit niet het geval zal zijn.

Wat is de prijs van de Tesla model 3 in Nederland?

Dat is op dit moment nog niet bekend.

Welke laadkabel wordt er standaard bij een Tesla Model 3 geleverd?

De Tesla Model 3 komt standaard met twee laadkabels. Eentje met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en eentje met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen.

Hoeveel bijtelling betaal ik als ik de Tesla Model 3 ook privé rijd?

Afhankelijk van jouw inkomen en de geconfigureerde auto betaal je tussen de 50 en 100 euro netto bijtelling.

Hoe werkt de configurator van Mobility Service Electric?

Via de configurator onderaan de autopagina kun je een model samenstellen. Op basis van de door jou gekozen opties en configuratie tonen wij een leasebedrag per maand. Heb je de auto helemaal samengesteld, dan kun je jouw configuratie middels een offerte gemaild krijgen.

Hoe gaat Mobility Service Electric te werk?

Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.

Wat gebeurt er als ik de auto wil leasen?

Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.

Wat gebeurt er als ik een offerte wil ontvangen?

Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Waarom bieden jullie een selectie elektrische auto’s aan?

Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto’s wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 050 304 80 40 of per mail via info@mobilityservice.nl

Kan ik als consument ook bij jullie leasen?

Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

“”

Alexander Boon is onze Tesla Model 3 expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 18:30 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl