Tesla Model S

"De Tesla Model S biedt alles wat je zoekt in een premium EV."

  • Zeer goede actieradius, oplaadtijd en eigen netwerk van Tesla-superchargers,
Stel je auto samen
vanaf €1059
Car description
614 km Actieradius
23 min Snelladen
680 pk Power
Stel je auto samen

De Tesla Model S al sinds 2012 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Al snel werd de Model S razend populair.

De Tesla Model S is meer dan alleen één van de beste elektrische auto’s. Het is ook een model geworden waaraan andere merken zich graag spiegelen. Veel Duitse fabrikanten hebben het al jaren over de aspiraties om de Model S van de troon te stoten voor wat betreft beste elektrische auto van het moment.

Actieradius

De Model S is er in drie verschillende uitvoeringen, de Tesla Model S Long Range, Plaid en Plaid+. Afhankelijk van de uitvoering ligt de actieradius van de Tesla Model S tussen de 628 en 840 kilometer (WLTP). Overigens is de werkelijke actieradius erg afhankelijk van de rijstijl en de weersomstandigheden. Rijd je de auto altijd rustig en anticipeer je goed op het verkeer, dan kan de actieradius zomaar gunstiger uitvallen. Wat de Model S in werkelijkheid doet, vind je in de tabel hieronder.

Praktische actieradius Model S Long Range
Stad – zomer 790 km Stad – winter 520 km
Snelweg – zomer 525 km Snelweg – winter 400 km
Gecombineerd zomer 620 km Gecombineerd winter 460 km

Opladen

Uniek voor de Tesla is het speciale Supercharger netwerk die het merk door heel Europa heeft aangelegd. Bij deze Superchargers zijn de Long Range en Plaid uitvoeringen in 23 minuten weer tot 80 procent opgeladen. Ook biedt de Tesla een breed scala aan laadopties. Hierdoor kun je bij praktisch elke laadpaal profiteren van maximaal laadvermogen. Bij een publieke laadpaal of een thuislader zijn de Long Range en Plaid weer volgeladen na 6 uur en 30 minuten. De Plaid+ doet er bij de Supercharger 30 minuten over en bij een reguliere laadpaal 8 uur en 15 minuten over.,

Laadkabels

Standaard komt de Tesla Model S met de volgende laadkabels:

  • Kabel voor laden thuis aan het stopcontact.
  • Kabel voor laden onderweg of thuis aan een laadpaal.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 12%. Dat komt op zo’n, afhankelijk van de uitvoering, € 488,- (schijf 1) of € 652,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Standaard uitrusting

De Tesla Model S komt standaard met twee laadkabels. Een met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en een met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen.
Tesla heeft wereldwijd een eigen netwerk opgezet van Superchargers. Dit zijn Tesla's eigen snellaadpunten, waar je met een laadsnelheid tot maximaal 629 km/u jouw Tesla kunt opladen. Dankzij de Superchargers heeft Tesla een ontzettende voorsprong ten opzichte van andere automerken. Het gebruik van de Tesla Superchargers is heel eenvoudig en lijkt op tanken. Je pakt de slang uit de Supercharger en plugt deze in de auto. De Tesla doet de rest. Geen geknoei dus met verschillende laadpasjes, dit werkt altijd, ook in het buitenland. Ga je een Tesla zakelijk leasen via ons? Dan is het goed om te weten dat je onbeperkt (wereldwijd) gratis kunt Superchargen. Je betaalt dus helemaal niets voor het gebruik van de Superchargers.
De nieuwe uitvoeringen Long Range en Plaid worden in november 2021 verwacht. De Plaid+ wordt eind 2021 verwacht.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 3,2 sec
Topsnelheid 250 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 663 km
Actieradius werkelijk 555 km
Totaal Vermogen 500 kW (680 pk_
Totaal Koppel
Aandrijving AWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 16,2 kWh/100 km

“Tesla Model S krijgt in 2021 een upgrade en een facelift.”

Advies nodig?

Hilda is onze Tesla Model S expert

Configureer je Tesla Model S

in een paar stappen...

Leverbaar in november 2021.
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Tesla Model S
Basisversie
€1059
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.