Tesla Model X leasen

"De Tesla Model X biedt ruimte voor maar liefst 7 personen!"

  • Verwachte levering: december 2022 - februari 2023
Stel je auto samen
vanaf €1793
Car description
580 km Actieradius
23 min Snelladen
Vermogen
Stel je auto samen

De falcon wing deuren. Daar staat de Model X misschien wel het meest bekend om. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de Tesla ontzettend ruim is van binnen en als enige elektrische auto, ruimte voor 7 volwassenen biedt. De SUV van Tesla is inmiddels twee jaar op de markt met behoorlijk succes. In 2015 én 2016  was de gehele productiecapaciteit al voor de start volledig gereserveerd.

Dat de Model X meer is dan alleen een mooie auto met leuke gadgets wordt bewezen door de vele voordelen die de auto biedt. Zo is de auto uitgeroepen tot veiligste SUV ooit, heeft de auto actieve rijhulpsystemen en is er een optie tot een trekhaak. Niet eerder was het mogelijk om met een elektrische auto een caravan of een kar te trekken. De Model X doet wat dat betreft de naam SUV echt eer aan.

Actieradius

De Tesla Model X is te verkrijgen in twee verschillende uitvoeringen, Long Range en Plaid. De Long Rang uitvoering heeft een actieradius van 580 km (WLTP). In werkelijkheid zal dit uitkomen op zo’n 475 km. De Tesla Model X Plaid komt iets minder ver, namelijk 547 km (WLTP). Wat de Model X Long Range in werkelijkheid presteert qua actieradius, vind je in de tabel hieronder.

Praktische actieradius Model X Long Range
Stad – zomer 685 km Stad – winter 465 km
Snelweg – zomer 435 km Snelweg – winter 340 km
Gecombineerd zomer 540 km Gecombineerd winter 400 km

Opladen

Ben je in het bezit van een Tesla, dan kun je gebruik maken van het innovatieve supercharger netwerk. Hierdoor heb je na zo’n 23 minuten weer tot 80 procent aan accucapaciteit terug. Thuis aan de stekker? Houd dan rekening met een laadtijd van ruim 46 uur voor een volledige lading. Bij een publieke laadpaal doet de Model X er tussen de 6 uur en 30 minuten over om weer helemaal vol te raken.

Laadkabels

Standaard komt de Tesla Model S met de volgende laadkabels:

  • Kabel voor laden thuis aan het stopcontact.
  • Kabel voor laden onderweg of thuis aan een laadpaal.

Bijtelling

In 2022 geldt een bijtelling van 16%. Voor de Tesla Model X, afhankelijk van de uitvoering, betaal je zo’n € 624,- (schijf 1) of € 833,- (schijf 2) netto bijtelling per maand.

Standaarduitrusting

De Tesla Model X komt standaard met twee laadkabels. Eentje met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en eentje met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen.
Ja, de Tesla Model X is standaard van een trekhaak voorzien en heeft een maximaal trekgewicht van 1580 kg.
Tesla heeft wereldwijd een eigen netwerk opgezet van Superchargers. Dit zijn Tesla’s eigen snellaadpunten, waar je met een laadsnelheid tot maximaal 629 km/u jouw Tesla kunt opladen. Dankzij de Superchargers heeft Tesla een ontzettende voorsprong ten opzichte van andere automerken. Het gebruik van de Tesla Superchargers is heel eenvoudig en lijkt op tanken. Je pakt de slang uit de Supercharger en plugt deze in de auto. De Tesla doet de rest. Ga je een Tesla zakelijk leasen via ons? Dan is het goed om te weten dat je onbeperkt (wereldwijd) gratis kunt Superchargen. Je betaalt dus helemaal niets voor het gebruik van de Superchargers.
De geüpdate Tesla Model X Long Range en Plaid worden verwacht in november 2021.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 3,9 sec
Topsnelheid 250 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 580 km
Actieradius werkelijk 475 km
Totaal Vermogen 500 kW(680 pk)
Totaal Koppel
Aandrijving AWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 18,9 l/100 km

“De Tesla Model X ondergaat in 2021 een facelift.”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Arjen legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Tesla Model X

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Tesla Model X
Basisversie
€1793
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.