Tesla Model Y leasen

"Een elektrische SUV van Tesla met een trekgewicht tot wel 1.600kg"

  • Levering in 2022
  • Verkrijgbaar in de uitvoeringen: RWD en Long Range
  • Leverbaar in de lakken: grijs, wit en zwart
Stel je auto samen
vanaf €648
Car description
505 km Actieradius
19 min Snelladen
441 pk Vermogen
Stel je auto samen

Op zoek naar een ruime, comfortabele leaseauto die van alle gemakken is voorzien? Ga de Tesla Model Y zakelijk leasen!

Tesla is al flink wat jaren dé marktleider op het gebied van elektrische auto’s. Met innovatieve technieken en nieuwe snufjes, weet de fabrikant de zakelijke rijder elke keer weer te verrassen. De Tesla Model Y is nu al een tijdje in Nederland verkrijgbaar en de SUV is de perfecte middenmaat om te leasen. Voor wie een Tesla Model X te groot en een Tesla Model 3 te klein is, is de Tesla Model Y leasen voor jou de perfecte middenweg? Goede keuze, hij is direct uit voorraad leverbaar en en een Model Y leasen is nu ook nog extra voordelig. In 2022 heeft Tesla de achteraangedreven-variant in prijs verlaagd, waardoor deze nu goedkoper te leasen is dan de Tesla Model 3!

Actieradius Tesla model Y

Wie een Tesla least weet dat de actieradius van de auto’s over het algemeen al erg goed is. Toch biedt Tesla ook altijd een variant aan met een extra grote actieradius. De Tesla Model Y Long Range heeft een actieradius van 505 kilometer (WLTP-testmethode). De Performance heeft voor de vermogenrijder wat meer te bieden en daarmee lever je wat aan de actieradius in. De Tesla Model Y performance kan onder de optimale omstandigheden een afstand van 480 kilometer afleggen. De werkelijke range van de Model Y Long Range, lees je in onderstaande tabel:

Werkelijke range Tesla Model Y actieradius (long range)
Stad – zomer 615 km Stad – winter 405 km
Snelweg – zomer 395 km Snelweg – winter 305 km
Gecombineerd zomer 485 km Gecombineerd winter 355 km

Laden met Tesla supercharger

Zoals het hoort bij een Tesla, heeft ook de Tesla Model Y het uitstekend voor elkaar als het gaat om het opladen van de auto. Reis je veel langere afstanden, dan is de Tesla Model Y goed op te laden middels het Tesla Supercharger netwerk. Binnen een 19 minuten is de accu dan weer voor 80 procent opgeladen.

Thuis- of openbaar laden aan een reguliere laadpaal, is in de Tesla Model Y ook geen enkel probleem. De Tesla Model Y is voorzien van een moderne 3-fase boordlader waarmee tot 11 kW geladen kan worden. Dit betekent dat bij een thuis- of openbaar oplaadpunt met een laadvermogen van 11 kW, het laden ongeveer 7,5 uur in beslag neemt.

Dual motor of Single motor?

Een Tesla Model Y is standaard uitgerust met het dual motor systeem. Dit houdt in dat de Model Y een motor heeft bij de voor- én achterwielen. Hierdoor wordt de auto aangedreven op alle wielen. Het zogeheten all wheel drive systeem. Wil je liever een Tesla Model Y zakelijk leasen die achterwiel-aangedreven is? Ook die variant is verkrijgbaar bij Mobility Service en deze variant is bovendien ook direct leverbaar.

Netto bijtelling Tesla model Y

Dit jaar (2022) geldt een bijtelling van 16%. Voor de Tesla Model Y leasen betaal je, afhankelijk van de uitvoering, € 380.- (schijf 1) of € 507,- (schijf 2) netto bijtelling per maand. Wil je graag weten hoe deze netto-bijtelling berekend wordt en wat een netto-bijtelling precies inhoudt? We schreven hier een handige blog over. Deze geeft jou alle handvaten die je nodig hebt om de netto-bijtelling te berekenen.

Bereken de netto-bijtelling van elektrische auto’s in 2021 én 2022

Standaarduitrusting

Het is op de Tesla Model Y mogelijk een trekhaak te leveren. De auto heeft in dat geval een trekgewicht tot 1.600kg.
De Tesla Model Y is verkrijgbaar vanaf november 2022.
Nee, wij bieden de Tesla Model Y niet aan als private lease.
Nadat jouw ideale Tesla Model Y via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto in een pdf-bestand op je mail ontvangen.
Wij mailen jou de offerte van de door jou samengestelde Tesla Model Y. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Electric zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5,0 sec
Topsnelheid 217 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 505 km
Actieradius werkelijk 420 km
Totaal Vermogen 324 kW (351 pk)
Totaal Koppel 493 Nm
Aandrijving AWD

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 3,7 sec
Topsnelheid 241 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 480 km
Actieradius werkelijk 400 km
Totaal Vermogen 377 kW
Totaal Koppel 660 Nm
Aandrijving AWD

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km - Lithium Batterij
Verbruik praktijk 17,1 kWh/100km

“Vraag een offerte op maat aan!”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Tesla Model Y

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Tesla Model Y
Basisversie
€648
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.