Volkswagen e-up!

"De Volkswagen e-up! is een a-segment elektrische auto met een goed bereik."

  • Scherpe geprijsd en prima actieradius.
Stel je auto samen
vanaf €327
9

1122 beoordelingen. 95% beveelt ons aan.

Car description
258 km Actieradius
52 min Snelladen
83 pk Power
Stel je auto samen

Snel op zoek naar een Volkswagen e-up!? Wij hebben de identieke Skoda CITIGOe IV direct beschikbaar!  De eerste verwachte levering van de e-up! zal begin 2020 plaatsvinden. Vraag nu een offerte aan.

De Volkswagen e-up! belooft een echte hit te worden. De combinatie van prijs, range en oplaadmogelijkheden, maakt de auto bijzonder bruikbaar voor bijna alle doeleinden.

Door z’n lage vanafprijs, zal de bijtelling voor een e-up! in 2020 ongeveer 50 euro netto zijn. En dat is een behoorlijk stuk minder dan een up! met een brandstofmotor. De e-up! zal het de gemiddelde a-klasse auto dus best eens moeilijk kunnen maken. Want waarom niet kiezen voor een elektrische auto stadsauto, als deze onder de streep vergelijkbaar geprijsd is als een tegenhanger met een brandstofmotor?

Actieradius

De techniek gaat in een rap tempo. De accu in de e-up! is namelijk net zo groot als die in de meest recente e-Golf. Deze combinatie maakt dat de e-up! een realistische actieradius heeft van 200 kilometer. Hoe de auto zich gedraagt in de echte wereld is nog niet helemaal duidelijk. Maar naar alle waarschijnlijkheid zal de e-up! behoorlijk zuinig met de kilowatts omspringen, aangezien de auto relatief klein en licht is.

Opladen

In een ideaalscenario is de Volkswagen e-up! in ongeveer 6 uur weer helemaal vol. Geen zin om zo lang te wachten? Dan kun je de e-up! ook aan de snellader hangen. In iets meer dan een half uur heb je er weer 80 procent bijgeladen.

Levertijd

Omdat wij op tijd hebben ingekocht, kunnen we binnen een maand leveren! Het gaat dan wel om de Style uitvoering. Voor een nieuw te bestellen Volkswagen e-up! moet je rekening houden met een levertijd van ongeveer 6 maanden.

Standaard uitrusting

De Volkswagen e-up! is beperkt uit onze voorraad leverbaar! Daarnaast hebben wij ook de Skoda CITIGO e iV en Seat Mii Electric uit voorraad leverbaar. Bij de Volkswagen dealers is de auto inmiddels voor geheel 2020 uitverkocht. sustainable VHS.
De elektrische Volkswagen e-up! heeft 4 zitplaatsen. Tevens zijn er twee isofix punten aanwezig op de achterste zitrij. sustainable VHS.
Standaard worden er twee laadkabels geleverd. Een is bestemd voor het gebruik bij openbare laadpalen, de ander voor het stopcontact. Bij de snellader zijn de kabels reeds aanwezig, deze hoef je zelf niet mee te nemen. sustainable VHS.
Het is mogelijk om de Volkswagen e-up! bij ons te shortleasen! De minimale periode bedraagt één maand. sustainable VHS.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 11,9 sec
Topsnelheid 130 km/h
Actieradius Elektrisch (WLTP) 258 km
Actieradius werkelijk 195 km
Totaal Vermogen 83 pk
Totaal Koppel 210 nm
Aandrijving

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP
CO2 uitstoot praktijk
Verbruik praktijk 16,2 kWh/100km

“Bestel de nieuwe Volkswagen e-up! nu, en rijd al in 2020!”

Advies nodig?

Gerwin is onze Volkswagen e-up! expert

Configureer je Volkswagen e-up!

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Volkswagen e-up!
Basisversie
€327
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.