Volkswagen ID.3

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 420km
  • 20 Min
  • 136 pk

Net zoals andere merken met een nieuwe elektrische auto, kan er ook bij Volkswagen al een exemplaar gereserveerd worden. Die mogelijkheid lijkt voor mensen met daadwerkelijk interesse geen overbodige luxe. De auto is in de eerste dagen razend populair gebleken. Uiteraard hebben wij al een aantal exemplaren gereserveerd en doen wij ons best om jou zo snel mogelijk van een ID.3 te voorzien. Dat mag je verwacht van de EV-expert.

Al een aantal jaar is Volkswagen bezig met de ontwikkeling van de ID lijn. De ID.3 lijkt de eerste te zijn die ook daadwerkelijk de markt op gaat komen. Het model wordt door velen gezien als de opvolger van de Golf, of misschien wel de elektrische tegenhanger ervan. Of de auto van binnen dezelfde ruimte biedt als de Golf, moet overigens nog blijven. Tot dusver is daar nog te weinig informatie over bekend. Ook voor wat betreft prestaties is er nog weinig duidelijk. De belangrijkste informatie is op dit moment de levertijd in Nederland. Naar verluid komt de auto in de tweede helft van 2020 op de markt.

Actieradius

420 kilometer is het getal waar Volkswagen mee communiceert. Dat is dan wel de theoretische actieradius van het middelste model, met een accupakket van 58 kWh. De zogenaamde 1st edition die logischerwijs als eerste op de markt gaat komen is voorzien van dit accupakket. Later komt er een ID.3 op de markt met een actieradius van zelfs 550 kilometer. De kleinste variant brengt je nog 330 kilometer ver.

Opladen

Veel over het opladen met de Volkswagen ID.3 is er nog niet bekend. Als ze echter de trend volgen van de elektrische auto’s die op de markt gaan komen, dan kun je ervan uitgaan dat de auto aan een reguliere laadpaal, zo’n 4-6 uur nodig heeft voor een volle lading. Bij een snellaadstation zou dit zomaar 20 minuten kunnen zijn, ervan uitgaande dat de auto een laadsnelheid van 150 kW aan kan.

Standaard uitrusting

Op dit moment is de standaard uitrusting nog niet bekend voor de ID.3

“'Blind' reserveren is nu al mogelijk”

Alexander Boon is onze Volkswagen ID.3 expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze Volkswagen ID.3 expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze Volkswagen ID.3 expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl