Volkswagen ID.3

"De Volkswagen ID.3 belooft een echte hit te worden"

  • De eerste volledig nieuwe elektrische Volkswagen en verkrijgbaar in verschillende configuraties
Stel je auto samen
vanaf €457
9

1122 beoordelingen. 95% beveelt ons aan.

Car description
424 km Actieradius
20 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

De Volkswagen ID.3 wordt dit najaar in Nederland verwacht. Wij hebben nog exemplaren beschikbaar die in oktober geleverd kunne gaan worden. Vraag direct een offerte aan en rijd dit jaar nog in een ID.3!

Al een aantal jaar is Volkswagen bezig met de ontwikkeling van de ID lijn. De ID.3 is de eerste die ook daadwerkelijk op de markt gaat komen. Het model wordt door velen gezien als de opvolger van de Golf, of misschien wel de elektrische tegenhanger ervan. De auto biedt overigens meer binnenruimte dan de Golf en dat heeft met name te maken met het onderstel. De wielen staan ver naar voren, waardoor er veel binnenruimte is. Qua zitruimte is de auto zelfs vergelijkbaar aan de Passat.

Actieradius

424 kilometer is het getal waar Volkswagen mee communiceert. Dat is dan wel de actieradius voor de 1st Edition volgens de WLTP testmethode. Dit model gaat als eerste op de markt komen en heeft een accupakket van 58 kWh. Later komt er een ID.3 op de markt met een actieradius van zelfs 550 kilometer. De kleinste variant brengt je nog 330 kilometer ver.

Opladen

Volkswagen maakt qua opladen verschil tussen de goedkoopste en de duurdere varianten. De 1st Edition kan maximaal 100 kW DC laden bij de snelladers, de goedkopere variant kan maximaal 50 kW DC laden. De ID.3 Pro S kan laden met een maximale snelheid van 125 kW DC. Laden bij een ‘reguliere’ laadpaal gaat wel met dezelfde snelheid, namelijk 11 kW. Belangrijk is dat de auto voorzien is van een 3-fase aansluiting, waardoor 11 kW in veel gevallen ook gewoon te halen is. Afhankelijk van het type ID.3, is de auto weer vol in ongeveer 4 tot 6 uur.

Levertijd

De Volkswagen ID.3 is vanaf oktober 2020 beschikbaar. Althans bij ons, want wij hebben ruim op tijd veel exemplaren besteld. Het gaat in dit geval om de ID.3 1st Plus, met een uitgebreide lijst opties als standaarduitrusting. Vraag nu direct een offerte aan en rijd nog in 2020!

Standaard uitrusting

De verwachting is dat de eerste exemplaren tegen het einde van de zomer geleverd gaan worden. Voor levering in oktober, hebben we nog auto's beschikbaar. sustainable VHS.
Bestel je bij ons een exemplaar, dan zul je een 1st Edition Plus geleverd krijgen. sustainable VHS.
De vanafprijs van de ID.3 is 30.000 euro, maar kan oplopen tot ruim 50.000 euro. Al is nog onbekend wat de duurste versie gaat kosten. sustainable VHS.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen. sustainable VHS.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen. sustainable VHS.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. sustainable VHS.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl sustainable VHS.
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan. sustainable VHS.

Energieverbruik

Actieradius WLTP
Verbruik WLTP
Benzine Equivalent WLTP
CO2 Uitstoot WLTP
Actieradius Praktijk
Verbruik Praktijk 15,0 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk
CO2 Uitstoot Praktijk

“Nu bestellen is in oktober 2020 rijden!”

Advies nodig?

Thom is onze Volkswagen ID.3 expert

Configureer je Volkswagen ID.3

in een paar stappen...

Leverbaar oktober 2020
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Volkswagen ID.3
Basisversie
€457
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.