Volkswagen ID.3

"Ook nu nog met 8% bijtelling"

  • De eerste volledig nieuwe elektrische Volkswagen en verkrijgbaar in verschillende configuraties
Stel je auto samen
vanaf €471
Car description
424 km Actieradius
20 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

Wij hebben exemplaren van de Volkswagen ID.3 op voorraad. Vraag direct een offerte aan en rijd in een ID.3 met 8% bijtelling.

Al een aantal jaar is Volkswagen bezig met de ontwikkeling van de ID lijn. De ID.3 is de eerste die ook daadwerkelijk op de markt is gekomen. Het model wordt door velen gezien als de opvolger van de Golf, of misschien wel de elektrische tegenhanger ervan. De auto biedt overigens meer binnenruimte dan de Golf en dat heeft met name te maken met het onderstel. De wielen staan ver naar voren, waardoor er veel binnenruimte is. Qua zitruimte is de auto zelfs vergelijkbaar aan de Passat.

Actieradius

424 kilometer is het getal waar Volkswagen mee communiceert. Dat is dan wel de actieradius voor de 1st Edition volgens de WLTP testmethode. Dit model gaat als eerste op de markt komen en heeft een accupakket van 58 kWh. Realistisch is een actieradius van ongeveer 300-350 kilometer haalbaar met dit exemplaar. Benieuwd wat de ID.3 écht aan range in zich heeft in de winter? Samen met Autoblog reden wij hem helemaal leeg.

Later komt er een ID.3 op de markt met een actieradius van zelfs 550 kilometer (WLTP). De kleinste variant brengt je nog 330 kilometer ver (WLTP).

Opladen

Volkswagen maakt qua opladen verschil tussen de goedkoopste en de duurdere varianten. De 1st Edition kan maximaal 100 kW DC laden bij de snelladers, de goedkopere variant kan maximaal 50 kW DC laden. De ID.3 Pro S kan laden met een maximale snelheid van 125 kW DC. Laden bij een ‘reguliere’ laadpaal gaat wel met dezelfde snelheid, namelijk 11 kW. Belangrijk is dat de auto voorzien is van een 3-fase aansluiting, waardoor 11 kW in veel gevallen ook gewoon te halen is. Afhankelijk van het type ID.3, is de auto weer vol in ongeveer 4 tot 6 uur.

Levertijd

De Volkswagen ID.3 is direct beschikbaar. Althans bij ons, want wij hebben ruim op tijd veel exemplaren besteld. Het gaat in dit geval om de ID.3 1st Plus, met een uitgebreide lijst opties als standaarduitrusting en 8% bijtelling. Vraag nu een offerte aan en rijd direct.

Standaard uitrusting

De Volkswagen ID.3 met 8% bijtelling, is direct leverbaar. Dit betekent dan ook dat rijden op korte termijn mogelijk is.
Wil je een voorradig exemplaar, dan zul je een 1st Edition geleverd krijgen.
De vanafprijs van de ID.3 is 37.990 euro, maar kan oplopen tot ruim 49.491 euro voor de Max uitvoering.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u
Topsnelheid
Actieradius Elektrisch (WLTP) 424 km
Actieradius werkelijk
Totaal Vermogen
Totaal Koppel
Aandrijving

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km - Lithium Batterij
Verbruik praktijk 15,0 kWh/100km

“Direct rijden is nog steeds mogelijk!”

Advies nodig?

Thom is onze Volkswagen ID.3 expert

Configureer je Volkswagen ID.3

in een paar stappen...

Direct leverbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Volkswagen ID.3
Basisversie
€471
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.