Volkswagen ID.3

"Ook nu nog met 8% bijtelling"

  • De eerste volledig nieuwe elektrische Volkswagen en verkrijgbaar in verschillende configuraties
Stel je auto samen
vanaf €413
Car description
424 km Actieradius
33 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

Mobility Service Electric maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Rijd de Volkswagen ID.3 voor een flexibele looptijd, onbeperkt aantal kilometers en dat voor maar € 699,- per maand. Deze actie geldt op de Volkswagen ID.3 1st met 8% bijtelling. Profiteer nu van onze actie en je bent zeker van het ultieme zakelijke leasecontract. Alleen lopen is goedkoper! Meer informatie? Check hier onze Volkswagen ID.3 1st onbeperkt rijden actie.

Al een aantal jaar is Volkswagen bezig met de ontwikkeling van de ID lijn. De ID.3 is de eerste die ook daadwerkelijk op de markt is gekomen. Het model wordt door velen gezien als de opvolger van de Golf, of misschien wel de elektrische tegenhanger ervan. De auto biedt aanzienlijk meer binnenruimte dan de Golf en dat heeft met name te maken met het onderstel. De wielen staan ver naar voren, waardoor er veel binnenruimte is. Qua zitruimte is de auto zelfs vergelijkbaar aan de Passat.

Actieradius

424 kilometer is het getal waar Volkswagen mee communiceert. Dat is dan de actieradius voor de 58 kWh variant volgens de WLTP testmethode. Wat de actieradius van de Volkswagen ID.3 59 kWh werkelijk is, zie je in het tabel hieronder.

Praktische actieradius
Stad – zomer 515 km Stad – winter 340 km
Snelweg – zomer 320 km Snelweg – winter 250 km
Gecombineerd zomer 400 km Gecombineerd winter 295 km

Benieuwd wat de ID.3 écht aan range in zich heeft in de winter? Samen met Autoblog reden wij hem helemaal leeg.

Later komt er een ID.3 op de markt met een actieradius van zelfs 550 kilometer (WLTP). De ID.3 met een 45 kWh accupakket is inmiddels ook te bestellen, deze auto brengt je zo’n 350 kilometer ver volgens de WLTP testmethode. Dit betekent naar verwachting zo’n 275 kilometer in de praktijk.

Opladen

Volkswagen maakt qua opladen verschil tussen de goedkoopste en de duurdere varianten. De 58 kWh uitvoering kan met maximaal 100 kW DC laden bij de snelladers, de goedkopere 45 kWh variant kan met maximaal 50 kW DC laden. De ID.3 Pro S met een accupakket van 77 kWh kan snelladen met een maximale snelheid van 125 kW DC. Laden bij een ‘reguliere’ laadpaal gaat wel met dezelfde snelheid, namelijk 11 kW. Belangrijk is dat de auto voorzien is van een 3-fase aansluiting, waardoor 11 kW in veel gevallen ook gewoon te halen is. Afhankelijk van het type ID.3, is de auto weer vol in ongeveer 4 tot 6 uur. Overigens is de 45 kWh uitvoering uitgerust met een 2-fase 7,4 kWh lader in plaats van een 3-fase lader.

Levertijd

De Volkswagen ID.3 is direct beschikbaar. Althans bij ons, want wij hebben ruim op tijd veel exemplaren besteld. Het gaat in dit geval om de ID.3 1st, 1st Plus en Business, met een uitgebreide lijst opties als standaarduitrusting en 8% bijtelling. Vraag nu een offerte aan en rijd direct.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 12% tot een fiscale waarden van € 40.000. Dit komt op een netto bijtelling, afhankelijk van een uitvoering, vanaf € 115,- (schijf 1) of € 154,- (schijf 2) per maand.

Standaard uitrusting

De Volkswagen ID.3 met 8% bijtelling, is direct leverbaar. Dit betekent dan ook dat rijden op korte termijn mogelijk is.
Wil je een voorradig exemplaar, dan zul je een 1st Edition, 1st Plus of Business geleverd krijgen.
De vanafprijs van de ID.3 is 37.990 euro, maar kan oplopen tot ruim 49.491 euro voor de Max uitvoering.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 7.3 sec
Topsnelheid 160 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 424 km
Actieradius werkelijk 350 km
Totaal Vermogen 204 pk
Totaal Koppel 275 NM
Aandrijving Achter

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km - Lithium Batterij
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km - Lithium Batterij
Verbruik praktijk 166 Wh/km

Energieverbruik in kWh

Stad - winter 171 Wh/km
Snelweg - winter 232 Wh/km
Gecombineerd - winter 197 Wh/km
Stad - zomer 113 Wh/km
Snelweg - zomer 181 Wh/km
Gecombineerd - zomer 145 Wh/km

“Direct rijden is nog steeds mogelijk!”

Advies nodig?

Thom is onze Volkswagen ID.3 expert

Configureer je Volkswagen ID.3

in een paar stappen...

Direct leverbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Volkswagen ID.3
Basisversie
€413
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.