Volkswagen ID.4 leasen

"De Volkswagen ID.4 is de ideale gezinsauto."

  • Verwachte levering: Eind 2022
  • Verkrijgbaar in de uitvoering: Pro
  • Leverbaar in de lakken: grijs, wit en zwart
Stel je auto samen
vanaf €688
Car description
500 km Actieradius
31 min Snelladen
204 pk Vermogen
Stel je auto samen

De Volkswagen ID.4 is gebaseerd op de conceptauto genaamd ID.CROZZ en is inmiddels  heel populair onder de leaserijders. De combinatie van de prijs en ruimte in een elektrisch jasje, maakt het een goede keuze. Standaard wordt de elektrische SUV geleverd met achterwielaandrijving. Dankzij de lage plaatsing van het accupakket heeft de Volkswagen ID.4 een laag zwaartepunt en daarmee een goede wegligging en prettig rijgedrag.

De wielbasis van de elektrische auto is riant en dankzij het speciaal ontwikkelde MEB-platform is het accupakket in het ontwerp van de elektrische auto weggewerkt. Dit zorgt uiteindelijk voor een elektrische SUV met voldoende ruimte en de nieuwste technologische snufjes. De VW ID.4 kan optioneel ook beschikken over onder andere intuïtieve touch- en spraakfuncties en uitgebreide rij-assistentiesystemen.

Actieradius Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 heeft een accupakket van 77 kWh en daardoor een theoretische maximale actieradius (WLTP) van meer dan 500 kilometer. Deze metingen worden gedaan onder de meest ideale klimaatomstandigheden. In de praktijk zal de maximale actieradius van de Volkswagen ID.4 afwijken. In de tabel hieronder kan je zien wat de actieradius in werkelijkheid doet.

Praktische actieradius 40 kWh
Stad – zomer 600 km Stad – winter 405 km
Snelweg – zomer 375 km Snelweg – winter 295 km
Gecombineerd zomer 470 km Gecombineerd winter 350 km

De ID.4 is inmiddels ook te bestellen met een kleiner accupakket van 52 kWh. Deze uitvoering heeft een maximale actieradius (WLTP) van 340 kilometer, wat in de praktijk op zo’n 285 kilometer moet uitkomen.

Opladen

De elektrische Volkswagen ID.4 wordt standaard geleverd met een 3-fase 11kW AC laadsysteem, waardoor je optimaal gebruik kan maken van de openbare laadpalen in Nederland. In de praktijk sta je ongeveer 8-10 uur aan een reguliere laadpaal voor een volle lading vanaf 0% batterijlading. Bij de snellader kan de auto met gemiddeld 110 kW DC laden, wat een 10-80% lading in ongeveer 31 minuten realiseert.

De Volkswagen ID.4 met een 52 kWh accupakket wordt standaard geleverd met een 2-fase 7,4 kW AC laadsysteem. In de praktijk sta je ook bij deze uitvoering ongeveer 8-10 uur aan de lader voor een volle lading. Bij de snellader kan de auto met maximaal 100 kW DC laden, gemiddeld behaalt de auto een snelheid van 78 kWh van 10-80% wat een laadtijd van zo’n 30 minuten realiseert.

Trekhaak

De Volkswagen ID.4 kan uitgerust worden met een trekhaak en mag – in tegenstelling tot veel andere EV’s – ook best wat trekken. De ID.4 mag maximaal 1000 kilogram geremd aan de haak hebben. Uiteraard is een fietsendrager ook geen enkel probleem.

Bijtelling

Dit jaar geldt een bijtelling van 16% tot een fiscale waarde van € 35.000 voor elektrische auto’s. Voor de ID.4 betekent dit een netto bijtelling vanaf, afhankelijk van de uitvoering, € 214,- (schijf 1) of € € 285,- (schijf 2).

Volkswagen ID4 leasen

Wil je graag zakelijk een Volkswagen ID.4 leasen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte op. Dit doe je eenvoudig in een paar stappen. Een medewerker van Mobility Service neemt vervolgens, wederom geheel vrijblijvend, contact met je op om de Volkswagen ID.4 en het leasen daarvan te bespreken.

Standaarduitrusting

De Volkswagen ID.4 kan in gelimiteerde configuratie snel geleverd worden.
De vanafprijs van de ID.4 1st is 42.190 euro, maar kan oplopen tot 56.940 euro voor de Max uitvoering.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan en geen private lease.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,5 sec
Topsnelheid 160 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 496 km
Actieradius werkelijk 400 km
Totaal Vermogen 204 pk
Totaal Koppel 310 Nm
Aandrijving Achter

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 18,1 kWh/100km

“Snelladen tot 80% kan in ongeveer 30 minuten!”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Volkswagen ID.4

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Volkswagen ID.4
Basisversie
€688
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.