Volkswagen ID.4

"Je kan de Volkswagen ID.4 direct rijden."

  • Volledig nieuwe elektrische Volkswagen met een SUV uiterlijk.
Stel je auto samen
vanaf €486
Car description
496 km Actieradius
31 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

De Volkswagen ID.4 is de eerste volledig elektrische SUV van Volkswagen. De ID.4 wordt net zoals de ID.3 op het nieuwe MEB-platform gebouwd.

De Volkswagen ID.4 is gebaseerd op de conceptauto genaamd ID.CROZZ en belooft een ware hit te worden. De combinatie van de prijs en ruimte in een elektrisch jasje, maakt het een populaire keuze. Standaard wordt de auto geleverd met achterwielaandrijving. Dankzij de lage plaatsing van het accupakket heeft de Volkswagen ID.4 een laag zwaartepunt en daarmee naar verwachting een goede wegligging en prettig rijgedrag.

De wielbasis van de auto is riant en dankzij het speciaal ontwikkelde MEB-platform is het accupakket in het ontwerp van de auto weggewerkt. Dit zorgt uiteindelijk voor een elektrische SUV met voldoende ruimte en de nieuwste technologische snufjes. De ID.4 kan ook beschikken over onder andere intuïtieve touch- en spraakfunctie en uitgebreide rij-assistentiesystemen.

Actieradius

De Volkswagen ID.4 heeft een accupakket van 77 kWh en daardoor een WLTP actieradius van 500 kilometer. In de praktijk zal de actieradius hiervan afwijken. Een range van 300 – 350 kilometer zal een realistischer beeld van de werkelijkheid zijn. Omdat de ID.4 een relatief grote auto is, zal het rijgedrag van grote invloed zijn op de daadwerkelijk te halen actieradius.

Praktische actieradius
Stad – zomer 600 km Stad – winter 405 km
Snelweg – zomer 375 km Snelweg – winter 295 km
Gecombineerd zomer 470 km Gecombineerd winter 350 km

Opladen

De elektrische ID.4 wordt standaard geleverd met een 3-fase 11kW AC laadsysteem, waardoor je optimaal gebruik kan maken van de openbare laadpalen in Nederland. In de praktijk sta je ongeveer 4-6 uur aan een reguliere laadpaal voor een volle lading. Bij de snellader kan de auto met gemiddeld 110 kW DC laden, wat een 10-80% lading in ongeveer 31 minuten realiseert.

Trekhaak

De Volkswagen ID.4 kan uitgerust worden met een trekhaak en mag – in tegenstelling tot veel andere EV’s – ook best wat trekken. De ID.4 mag maximaal 1200 kilogram aan de haak hebben. Uiteraard is een fietsendrager ook geen enkel probleem.

Standaard uitrusting

De Volkswagen ID.4 kan per direct geleverd worden. Sterker nog; we hebben een aantal exemplaren met 8% beschikbaar.
De vanafprijs van de ID.4 1st is 47.340 euro, maar kan oplopen tot 56.940 euro voor de Max uitvoering.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,5 sec
Topsnelheid 160 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 496 km
Actieradius werkelijk 400 km
Totaal Vermogen 204 pk
Totaal Koppel 310 Nm
Aandrijving Achter

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 18,1 kWh/100km

“Snelladen tot 80% kan in ongeveer 30 minuten!”

Advies nodig?

Sebastiaan is onze Volkswagen ID.4 expert

Configureer je Volkswagen ID.4

in een paar stappen...

Direct leverbaar
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Volkswagen ID.4
Basisversie
€486
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.