Volkswagen ID.4

"Je kan de volledig elektrische Volkswagen ID.4 vanaf 2021 rijden!"

  • Volledig nieuwe elektrische Volkswagen met een SUV uiterlijk.
Stel je auto samen
vanaf €613
Car description
496 km Actieradius
31 min Snelladen
204 pk Power
Stel je auto samen

De Volkswagen ID.4 is de eerste volledig elektrische SUV van Volkswagen. De ID.4 wordt net zoals de eerder aangekondigde ID.3 op het nieuwe MEB-platform gebouwd. De auto is momenteel alleen nog in prototype-vorm te bewonderen, maar verwachting is dat de productieversie hier niet sterk van af zal wijken.

De Volkswagen ID.4 is gebaseerd op de conceptauto genaamd ID.CROZZ. De auto wordt standaard geleverd met achterwielaandrijving. Dankzij de lage plaatsing van het accupakket heeft de Volkswagen ID.4 een laag zwaartepunt en daarmee naar verwachting een goede wegligging en prettig rijgedrag.

De wielbasis van de auto is riant en dankzij het speciaal ontwikkelde MEB-platform is het accupakket in het ontwerp van de auto weggewerkt. Dit realiseert een elektrische SUV met voldoende ruimte en daarnaast ook de nieuwste technologische snufjes. De ID.4 zal naar verwachting beschikken over onder andere intuïtieve touch- en spraakfunctie, naast uitgebreide rijassistentiesystemen.

Actieradius

De Volkswagen ID.4 heeft een WLTP actieradius van 500 kilometer. In de praktijk zal de actieradius hiervan afwijken, gezien dit wordt beïnvloed door weersomstandigheden- en rijstijl. In de praktijk is de verwachting dat een actieradius van zo’n 425 km haalbaar is.

Opladen

De elektrische ID.4 wordt standaard geleverd met een 3-fase 11kW AC laadsysteem, waardoor je optimaal gebruik kan maken van de openbare laadpalen in Nederland. Bij de snellader kan de auto met gemiddeld 110 kW DC laden, wat een 10-80% lading in ongeveer 31 minuten realiseert.

Standaard uitrusting

De verwachting is dat de eerste exemplaren tegen het einde van 2020 geleverd kunnen gaan worden. Vanaf 2021 zal de auto in meer uitvoeringen te leveren zijn.
De vanafprijs van de ID.4 1st is 47.340 euro, maar kan oplopen tot 56.940 euro voor de Max uitvoering.
Nadat de auto via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto op de mail middels een PDF ontvangen.
Wij mailen jou de offerte. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Nederland zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.
Wij mailen jou de offerte. In de week daarop nemen we contact met je op om na te gaan of je de offerte wil omzetten in een contract en of we je eventueel kunnen helpen bij het keuzeproces. Heb je geen interesse in een vervolgtraject, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Wij hebben een selectie gemaakt op basis van verkoopcijfers en signalen uit de markt. Overigens kun je alle elektrische auto's wel gewoon bij ons bestellen. Staat jouw auto niet op onze website? Neem dan contact met ons op via 085 4871400 of per mail via info@mobilityservice.nl
Nee, op dit moment bieden wij alleen zakelijke lease aan.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8,5 sec
Topsnelheid 160 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 496 km
Actieradius werkelijk 400 km
Totaal Vermogen 204 pk
Totaal Koppel 310 Nm
Aandrijving Achter

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 18,1 kWh/100km

“Snelladen tot 80% kan in ongeveer 30 minuten!”

Advies nodig?

Sebastiaan is onze Volkswagen ID.4 expert

Configureer je Volkswagen ID.4

in een paar stappen...

Vanaf medio 2021
Car description

Kies een uitvoering

Car description
Volkswagen ID.4
Basisversie
€613
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.