Volkswagen ID.5 leasen

"De Volkswagen ID.5 is de coupé versie van de ID.4"

  • Direct leverbaar
  • Verkrijgbaar in de uitvoering: Pro
  • Leverbaar in de lakken: grijs, zwart en wit
Stel je auto samen
vanaf €707
Car description
516 km Actieradius
33 min Snelladen
174 pk Vermogen
Stel je auto samen

Maak kennis met de nieuwste telg van Volkswagen. De Volkswagen ID.5 is de coupé versie van de Volkswagen ID.4. De lijnen van de elektrische Volkswagen zijn op zo’n manier gevormd, dat de auto een zeer goede aerodynamica heeft. De Volkswagen ID.5 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: een Pro uitvoering en sportieve GTX uitvoering. De tweede elektromotor zorgt voor de vierwielaandrijving.

Design en interieur Volkswagen ID.5

Dagelijkse ritjes zijn nog nooit zo comfortabel geweest als met de elektrische auto’s van Volkswagen. Het automerk heeft de kracht van een SUV gecombineerd met het duurzame karakter van een elektrische auto. De vloeiende lijnen zorgen niet alleen voor het stijlvolle design, maar hebben ook een functionele functie. Het zorgt namelijk voor perfecte aerodynamica.

Een elektrische auto is over het algemeen al behoorlijk rijk uitgerust. Dit geldt ook voor deze elektrische ID.5. Zo is de Volkswagen ID.5 standaard uitgerust met LIGHT LED Matrix koplampen, deze brengen je ook in het donker veilig van A naar B. De rij-assistenten van Travel Assist zijn tevens handige rijhulpsystemen. De Lane Assist houdt de auto bijvoorbeeld heel netjes binnen de lijntjes als je dat prettig. vindt. Uiteraard is het ook mogelijk om deze optie uit te zetten.

De digitale cockpit met een 12 inch multimediasysteem mag uiteraard ook niet ontbreken. Het systeem kun je volledig intuïtief dankzij touchscreen bedienen. Optioneel is de elektrische auto uitgerust met een augmented-reality-head-updisplay op de voorruit. Allemaal dankzij dit systeem kun je belangrijke aanwijzingen opvolgen.

De nieuwe ID.5 biedt ruimte voor vijf personen. De eindeloze binnenruimte is indrukwekkend. Er kunnen met gemak twee tot drie personen op de achterbank zitten. Wellicht zal de binnenruimte iets beperkt zijn als je als bestuurder lange benen hebt. Desondanks is elektrisch rijden is nog nooit zo comfortabel geweest als met de ID.5.

Actieradius Volkswagen ID.5

De nieuwe ID.5 heeft een accupakket van 77 kWh en daardoor een WLTP actieradius van 516 kilometer. In de praktijk zal de actieradius hiervan afwijken. De actieradius is grotendeels afhankelijk van de weersomstandigheden en het rijgedrag. Houd je bijvoorbeeld een constante snelheid aan van 100 kilometer per uur in plaats van 130 kilometer per uur, dan zul je zien dat de auto over een grotere actieradius beschikt. Tip gebruik hiervoor zoveel mogelijk de Adaptive Cruise Control. Zo zorgt Adaptive Cruise Control bijvoorbeeld automatisch voor een constante snelheid.

In de tabel hieronder kan je zien wat de actieradius in werkelijkheid doet.

Praktische actieradius ID.5 Pro
Stad – zomer 620 km Stad – winter 420 km
Snelweg – zomer 395 km Snelweg – winter 310 km
Gecombineerd zomer 490 km Gecombineerd winter 360 km

Opladen Volkswagen ID.5

De nieuwe Volkswagen wordt standaard geleverd met een 3-fase 11kW AC laadsysteem, waardoor je optimaal gebruik kan maken van de openbare laadpalen in Nederland. In de praktijk sta je zo’n 8 uur en 15 minuten bij een reguliere laadpaal voor een volle lading vanaf 0% batterijlading. Bij de snellader kan de elektrische SUV met gemiddeld 135 kW DC laden, wat een 10-80% lading in ongeveer 33 minuten realiseert.

Trekhaak Volkswagen ID.5

De Volkswagen ID.5 kan uitgerust worden met een trekhaak. De ID.5 mag maximaal 1000 kg geremd trekken.

Bijtelling Volkswagen ID.5

Dit jaar geldt een bijtelling van 16% tot een fiscale waarde van € 35.000. Voor de ID.5 betekent dit een netto bijtelling vanaf, afhankelijk van de uitvoering, € 268,- (schijf 1) of € € 357,- (schijf 2).

Volkswagen ID.5 zakelijk leasen

Heb je interesse in het zakelijk leasen van de Volkswagen ID.5? De elektrische auto van Volkswagen heeft een leaseprijs vanaf 684 euro per maand. Je kunt hieronder direct een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. De offerte ontvang je vervolgens in je mail. Wel zo makkelijk.

Standaarduitrusting

De Volkswagen ID.5 is naar verwachting leverbaar vanaf november 2022
Nee, wij bieden de Volkswagen ID.5 alleen voor zakelijke lease aan
Nadat jouw ideale Volkswagen ID.5 via de configurator op de website is samengesteld, kun je kiezen of je de auto gelijk wil bestellen of enkel de offerte wil ontvangen. In beide gevallen zul je jouw samengestelde auto in een pdf-bestand op je mail ontvangen.
Wij mailen jou de offerte van de door jou samengestelde Volkswagen ID.5. Vervolgens neemt een medewerker van Mobility Service Electric zo snel mogelijk contact met jou op om de configuratie te bespreken, het contract definitief te maken en de auto te bestellen.

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 10.4 seconden
Topsnelheid 160 km/u
Actieradius Elektrisch (WLTP) 516 km
Actieradius werkelijk 430 km
Totaal Vermogen 128 kW (174 pk)
Totaal Koppel 235 Nm
Aandrijving achter

Energieverbruik

CO2 uitstoot WLTP 0 g/km
CO2 uitstoot praktijk 0 g/km
Verbruik praktijk 17.9 kWh/100 km

“De Volkswagen ID.5 heeft een realistische actieradius van 430 km.”

'Onze service is de beste, gegarandeerd.'

Sebastiaan legt je graag uit waarom onze service van de hoogste kwaliteit is.

Configureer je Volkswagen ID.5

in een paar stappen...

Car description

Kies een uitvoering

Car description
Volkswagen ID.5
Basisversie
€707
Uitvoering

Leaseprijs per maand

Voeg toe
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.