Citroen E-Jumpy

"De Citroen e-Jumpy heeft een laadvermogen van 1000 tot 1275 kg"

Stel je auto samen
vanaf €482
Car description
320 km Actieradius
1000 kg Trekgewicht
1250 kg Laad-
vermogen
Stel je auto samen

Een elektrische bedrijfswagen van Citroen, een paar jaar geleden klonk dat nog als heel er weg. Inmiddels is het eigenlijk niet meer dan logisch. De e-Jumpy is niet de eerste elektrische auto van Citroen (DS), maar wel de eerste elektrische bedrijfswagen. Het model met de elektrische aandrijflijn, moet zich in 2021 gaan bewijzen.

Net als de voorgaande edities van de Jumpy, is het model in samenwerking met Toyota en Peugeot geproduceerd. Deze samenwerking zorgt uiteindelijk voor kostenbesparing en voordeel voor de ondernemer! Bij de elektrische variant is dat niet anders. De vanafprijs van iets meer dan 28.000 euro is, voor een bus met een elektrische aandrijflijn, zeer voordelig te noemen.

Accupakket en bereik

Het accupakket van de Citroen e-Jumpy is in het chassis gemonteerd, waardoor je geen inhoudsverlies hebt ten opzichte van de brandstofvariant. In het chassis van de e-Jumpy ligt of een 50 kWh accupakket of een 75 kWh accupakket. De basisuitvoering is standaard voorzien van het 50 kWh accupakket en heeft een WLTP-actieradius van ongeveer 230 kilometer. Met het accupakket van 75 kWh is het mogelijk om 330 kilometer op één lading te rijden (WLTP). Houd er overigens wel rekening mee dat de WLTP methode een rooskleurige vertoning van de realiteit is. Met een volle lading op een koude winterdag, moet je rekening houden met 20-40% minder range.

Moet je bijladen, dan ben je wel weer snel onderweg. Omdat de bedrijfswagen kan snelladen met 100kW is het mogelijk om in 40 minuten van 10-80% op te laden. Laad je tijdens de klus of ’s avonds op? Dan maak je gebruik van de drie fase boordlader en ben je in ongeveer 4-6 uur weer helemaal vol. Aan een regulier stopcontact moet je rekening houden met ongeveer 24 uur laadtijd.

Trekgewicht en laadvermogen

De Citroën e-Jumpy heeft een geremd trekgewicht van 1000 kg. Daarnaast heeft de auto een laadvermogen van maximaal 1275 kg.

Standaard uitrusting

“De elektrische Jumpy heeft 1000 kg trekgewicht!”

Advies nodig

Sebastiaan is onze Citroen E-Jumpy expert

Configureer je Citroen E-Jumpy

in een paar stappen...

Car description

Volledig ontzorgt worden in je mobiliteit? Dan kies je voor full operational lease. Wij nemen het onderhoud, de verzekering en alle andere zaken uit handen. Jij hoeft alleen nog te laden. Ook winterbanden en een laadpaal kun je door ons laten regelen.

Kies je voor de leasevorm netto operational lease, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de bedrijfsbus. Ook een verzekering regelen doe je zelf. Omdat deze aanvullende diensten niet bij het leasepakket zijn inbegrepen, leidt dit tot een voordelige vanafprijs. Ben je van plan de bedrijfsbus na afloop van het contract over te nemen? Dat is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Kies een uitvoering

Car description
Citroen E-Jumpy
Basisversie
€482
Leasevorm
Netto operational lease
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.