Ford e-Transit

"De eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Ford!"

Stel je auto samen
vanaf €839
Car description
317 km Actieradius
Niet mogelijk Trekgewicht
1600 kg Laad-
vermogen
Stel je auto samen

De nieuwe Ford E-Transit bedrijfswagen is de eerste volledig elektrische bedrijfsbus van Ford. Inmiddels heeft Ford een groeiende serie elektrische voertuigen en de bedrijfswagens konden daarom niet achterblijven. De e-Transit is zeer scherp geprijsd ten opzichte van de concurrentie terwijl deze vergelijkbare of zelfs betere specificaties kan leveren! Handig ook als je vaal in lage emissiezones rijdt in steden, zoals bijvoorbeeld Amsterdam. Wil jij graag snel de elektrische Ford Transit rijden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wie weet lease jij snel jouw elektrische Ford bedrijfswagen.

Actieradius

De nieuwe E-Transit wordt standaard geleverd met een 68 kWh lithium ion accu. Verder is er te kiezen uit twee motoriseringen, namelijk 184 pk en 269 pk. In beide configuraties moet de bedrijfsauto een maximale WLTP-actieradius hebben van zo’n 317 km rijbereik, uitgaande van een mix tussen stad- en snelwegverkeer. Houdt er rekening mee dat het werkelijk rijbereik varieert naargelang de rijomstandigheden verschillen. Een realistische voorspelling qua beoogd rijbereik is ongeveer 252 kilometer.

Keuzemogelijkheden

De E-Transit is in verschillende uitvoeringen te krijgen. Zo heb je de bedrijfsauto, met een grote laadruimte. De uitvoering met de dubbele cabine, zodat je meer passagiers kunt vervoeren of de chassis cabine variant. Hierdoor kun je de E-Transit precies zo samenstellen dat hij bij jouw wensen en eisen past.

Pro Power Onboard

Een leuke feature op de E-Transit is dat met Pro Power Onboard je je auto kunt gebruiken als mobiele stroombron. Het van stroom voorzien van apparaten, zoals een laptop, boor of elektrische zaag is zo nooit meer een uitdaging. De bedrijfs3wagen kan via Pro Power Onboard kun je voor 2,3 KW vermogen leveren.

Ford Telematics

Als je een groter wagenpark exploiteert, kun je gebruikmaken aan een uitgebreid assortiment Ford Telematics oplossingen. Dit houdt in dat je met datagestuurde inzichten je wagenpark kunt begrijpen en de productiviteit verbeteren. Ook kun je problemen snel oplossen. Met de Fordpass Pro, kan de bereider bovendien ook de eigen wagen handig beheren. De deuren vergrendelen op afstand, oplaadschema’s beheren of de locatie van. het voortuig bepalen? Het kan allemaal.

De nieuwe Ford E-Transit opladen

De nieuwe Ford e-Transit wordt standaard met een 3-fase AC-lader en een snellaadfunctie uitgerust, waardoor hij relatief snel het voertuig oplaadt. Bij een reguliere 11 kW 3-fase laadpaal is de auto van 0-100% op te laden in zo’n 7 uur. Bij de snellader is de auto in 34 minuten weer van 15-80% op te laden aldus Ford. De E-Transit moeiteloos opladen behoort dus tot de standaard.

Laad- en trekvermogen

De nieuwe Ford e-Transit heeft een laadvermogen van zo’n 1.600 kg en is in meerdere hoogte- en lengtematen beschikbaar. Wanneer je voor een open chassis variant van de e-Transit kiest (op aanvraag mogelijk) is het laadvermogen zo’n 1950 kg. Dan het e-Transit elektrisch trekvermogen: geen, oftewel 0 kg. Een trekhaak is zodoende ook geen optie op de Ford e-Transit.

Standaard uitrusting

“Een bestelwagen met veel ruimte voor een relatief betaalbare prijs. ”

Advies nodig

Sebastiaan is onze Ford e-Transit expert

Configureer je Ford e-Transit

in een paar stappen...

Car description

Volledig ontzorgt worden in je mobiliteit? Dan kies je voor full operational lease. Wij nemen het onderhoud, de verzekering en alle andere zaken uit handen. Jij hoeft alleen nog te laden. Ook winterbanden en een laadpaal kun je door ons laten regelen.

Kies je voor de leasevorm netto operational lease, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de bedrijfsbus. Ook een verzekering regelen doe je zelf. Omdat deze aanvullende diensten niet bij het leasepakket zijn inbegrepen, leidt dit tot een voordelige vanafprijs. Ben je van plan de bedrijfsbus na afloop van het contract over te nemen? Dat is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Kies een uitvoering

Car description
Ford e-Transit
Basisversie
€839
Leasevorm
Netto operational lease
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.