Maxus eDeliver 9

"De Maxus eDeliver 9 heeft een maximaal trekgewicht van 1500 kilogram"

Stel je auto samen
vanaf €742
Car description
296 km Actieradius
1500 kg Trekgewicht
1350 kg Laad-
vermogen
Stel je auto samen

De elektrische Maxus eDeliver 9 staat op een lichtgewicht EV-platform. Hierdoor is het Maxus gelukt om het laadvermogen te verhogen en het stroomverbruik te verlagen.

Accupakket

Bij de Maxus eDeliver 9 heb je de keuze uit drie verschillende accupakketten. Het kleinste accupakket is 52 kWh, je kan kiezen voor 72 kWh en het grootste accupakket beschikt over 89 kWh.

Specificaties

De eDeliver 9 is beschikbaar in twee lengtematen en twee hoogtematen. De elektrische bestelwagen van Maxus is voorzien van een 3-fase AC-laadmogelijkheid en kan tot 80 kW DC snelladen.

Standaard uitrusting

“De Maxus eDeliver 9 is standaard voorzien van een goede uitrusting”

Advies nodig

Sebastiaan is onze Maxus eDeliver 9 expert

Configureer je Maxus eDeliver 9

in een paar stappen...

Car description

Volledig ontzorgt worden in je mobiliteit? Dan kies je voor full operational lease. Wij nemen het onderhoud, de verzekering en alle andere zaken uit handen. Jij hoeft alleen nog te laden. Ook winterbanden en een laadpaal kun je door ons laten regelen.

Kies je voor de leasevorm netto operational lease, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de bedrijfsbus. Ook een verzekering regelen doe je zelf. Omdat deze aanvullende diensten niet bij het leasepakket zijn inbegrepen, leidt dit tot een voordelige vanafprijs. Ben je van plan de bedrijfsbus na afloop van het contract over te nemen? Dat is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Kies een uitvoering

Car description
Maxus eDeliver 9
Basisversie
€742
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.