Opel Vivaro-E

"De Opel Vivaro-E is leverbaar met een 50 en 75 kWh accupakket!"

Stel je auto samen
vanaf €518
Car description
330 km Actieradius
1000 kg Trekgewicht
1200 kg Laad-
vermogen
Stel je auto samen

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen van Opel? Dan is een elektrische Vivaro-E misschien wel een uitstekende oplossing. Door de combinatie van een goed laadsysteem en een groot accupakket, is elektrisch inmiddels een prima alternatief voor een dieselbus.

Praktisch gezien hoef je ook geen concessies te doen als je kiest voor de elektrische Vivaro-E. Omdat het accupakket in het chassis van de bus is gemonteerd, lever je geen laadruimte in. Een ander groot voordeel van een elektrische aandrijflijn, zijn de lage onderhoudskosten. Uiteraard moeten wel regelmatig de banden gecontroleerd worden, en ook het regelmatig bijvullen van de ruitenvloeistof kan geen kwaad. Maar verder ziet een elektrische bedrijfswagen nauwelijks de binnenkant van een garage. Dat scheelt tijd en dus geld!

Accupakket en bereik

Voor wat betreft range, heeft bijna elke ondernemer voldoende keuze. De elektrische Vivaro-E is verkrijgbaar met twee verschillende accupakketten. Het standaard 50 kWh accupakket heeft een WLTP-actieradius van zo’n 230 kilometer. Het grootste accupakket is 75 kWh en heeft een WLTP-actieradius van 330 kilometer. Houd er overigens wel rekening mee dat de WLTP methode een rooskleurige vertoning van de realiteit is. Met een volle lading op een koude winterdag, moet je rekening houden met 20-40% minder range.

Moet je toch iets verder? Dankzij de 100 kW boordlader laad je de auto in zo’n 40 minuten weer van 10-80% op. Thuis of tijdens de klus aan een laadpaal, laad je de auto weer in ongeveer 4-6 uur helemaal vol. Aan een regulier stopcontact moet je rekening houden met ongeveer 24 uur.

Trekgewicht en laadvermogen

De Opel Vivaro-E heeft een geremd trekgewicht van 1000 kg. Tevens heeft de auto een laadvermogen van maximaal 1200 kg. De auto is tevens verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Wij bieden de mogelijkheid om de bestelauto zowel netto- als full operational te leasen.

Standaard uitrusting

“De Opel Vivaro heeft een laadgewicht tot 1200 kg.”

Advies nodig

Sebastiaan is onze Opel Vivaro-E expert

Configureer je Opel Vivaro-E

in een paar stappen...

Car description

Volledig ontzorgt worden in je mobiliteit? Dan kies je voor full operational lease. Wij nemen het onderhoud, de verzekering en alle andere zaken uit handen. Jij hoeft alleen nog te laden. Ook winterbanden en een laadpaal kun je door ons laten regelen.

Kies je voor de leasevorm netto operational lease, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de bedrijfsbus. Ook een verzekering regelen doe je zelf. Omdat deze aanvullende diensten niet bij het leasepakket zijn inbegrepen, leidt dit tot een voordelige vanafprijs. Ben je van plan de bedrijfsbus na afloop van het contract over te nemen? Dat is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Kies een uitvoering

Car description
Opel Vivaro-E
Basisversie
€518
Leasevorm
Netto operational lease
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.