Toyota PROACE CITY Electric

"De Toyota Proace City heeft een bereik van 275 km (WLTP)"

Stel je auto samen
vanaf €460
Car description
280 km Actieradius
750 kg Trekgewicht
800 kg Laad-
vermogen
Stel je auto samen

Op zoek naar een compacte elektrische bestelwagen? Dan kan de nieuwe Toyota Proace City Electric wel een precies zijn wat jij zoekt!

Accupakket en bereik

De Proace City Electric is beschikbaar met 1 accupakket. De City heeft een accupakket van 50 kWh en een actieradius van 275 kilometer (WLTP).

Specificaties

De elektrische Proace City is beschikbaar in 2 lengte maten. Je kan kiezen tussen een laadvolume van 3,3 kubieke meter en 4,4 kubieke meter. De City heeft een laadvermogen van 800 kilo en een maximaal trekgewicht van 750 kilo.

De Proace City Electric heeft een vermogen van 136 pk en heeft een topsnelheid van 135 kilometer. De City is standaard voorzien van een 3-fase 11 kW- boordlader. Het duurt 5 uur om de City van leeg naar helemaal vol te laden. Ook is het mogelijk om snel te laden met de Proace City. Dit kan bij een 100 kW-snellader. Hier is de Proace in 30 minuten weer tot 80% volgeladen.

Standaard uitrusting

“De elektrische Proace City heeft een trekgewicht van 750 kilogram”

Advies nodig

Sebastiaan is onze Toyota PROACE CITY Electric expert

Configureer je Toyota PROACE CITY Electric

in een paar stappen...

Car description

Volledig ontzorgt worden in je mobiliteit? Dan kies je voor full operational lease. Wij nemen het onderhoud, de verzekering en alle andere zaken uit handen. Jij hoeft alleen nog te laden. Ook winterbanden en een laadpaal kun je door ons laten regelen.

Kies je voor de leasevorm netto operational lease, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de bedrijfsbus. Ook een verzekering regelen doe je zelf. Omdat deze aanvullende diensten niet bij het leasepakket zijn inbegrepen, leidt dit tot een voordelige vanafprijs. Ben je van plan de bedrijfsbus na afloop van het contract over te nemen? Dat is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Kies een uitvoering

Car description
Toyota PROACE CITY Electric
Basisversie
€460
Leasevorm
Netto operational lease
Uitvoering

Leaseprijs per maand
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Onder voorbehoud van typefouten.
  • Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.