Blije klanten

Sinds de introductie van Mobility Service Electric, ligt onze focus volledig klanttevredenheid. Nog steeds proberen we dagelijks onze klanten te helpen, of dat nou met het uitkiezen van een auto is, of bij pech langs de weg. We zijn trots te melden dat onze klanten ons elk jaar beter beoordelen. Dit jaar is dat zelfs een hele mooie 9. Bekijk alle reviews hier.

10

"Mijn ervaringen met het bedrijf zijn altijd positief geweest. Er wordt flexibel meegedacht met de klant en oplossing gericht gewerkt. De klant is hier daadwerkelijk de spreekwoordelijke Koning."

Huych , Den Haag

10

"Ondanks dat ik vanaf begin december 2020 aan het wachten ben op mijn Skoda Enyaq (iets waar MS niets aan kan doen) ben ik mega tevreden over de klantenservice! Dit is volledig te wijten aan Sebastiaan die mij altijd goed te woord staat en updates geeft wanneer er naar gevraagd wordt. Afgelopen week heb ik vanuit Sebastiaan en Mobility Service een Enyaq 80 mogen rijden voor 5 dagen. De demo auto werd recht voor de deur afgezet vanuit Eelde (net onder Groningen). Sleutels in handen en rijden! Dit was omdat de wachttijd voor de Enyaq zo is uitgelopen door oa het chiptekort waar de gehele autobranche mee kamt. Maar desalniettemin had Sebs dit niet hoeven doen, dus ik ben mega blij en kan weer even vooruit. :) Thanks guys en tot snel!"

Dim, Utrecht

8

"Ruim anbod"

Marc, Grootegast

10

"Persoonlijke benadering, goede service"

Bart, Rijswijk

10

"De auto was precies zoals verwacht. Martijn heeft uitstekend gecommuniceerd wanneer hij zou komen en wat hij van mij nodig had. Eenmaal hier heeft hij het proces duidelijk en efficiënt geleid. Alles is perfect verlopen."

Richard, Lisse

10

"Vriendelijke man kwam keurig de auto afleveren. Ivm corona hield deze ook gepaste afstand en legde alles van afstand op een goede manier uit. Top!"

Stephano, Moerdijk