Blije klanten

Sinds de introductie van Mobility Service Electric, ligt onze focus volledig klanttevredenheid. Nog steeds proberen we dagelijks onze klanten te helpen, of dat nou met het uitkiezen van een auto is, of bij pech langs de weg. We zijn trots te melden dat onze klanten ons elk jaar beter beoordelen. Dit jaar is dat zelfs een hele mooie 9. Bekijk alle reviews hier.

8

"Verbeterpuntje zou zijn dat er minder invullenden nodig zijn."

Edwin, Haaksbergen

10

"Prettige communicatie en snelle correcte terugkoppeling. Bij uitlevering uitgebreide instructie van alle mogelijkheden van de auto incl. een aantal tips & tricks. Auto keurig volgeladen en al op de winterbanden gezet, top!"

Jeroen, Yde

8

"Fijne en persoonlijke overdracht en prima bij mij thuis afgeleverd."

John, Stadskanaal

10

"Auto zelf in Eelde opgehaald aangezien ik toch in Groningen moest zijn. Daar ben ik snel en prettig geholpen en kon snel weer de weg op met mijn nieuwe lease wagen. De lease overeenkomst die ik nodig heb voor mijn parkeervergunning is ook meteen gemaild zodat ik dat eenmaal thuis ook direct kon regelen."

Erik, Dordrecht

10

"Alles netjes geregeld en denken graag met je mee in aanschaf auto. Ik heb mijn huidige leaseauto eerder omgewisseld voor een ander model. Dit is prima geregeld wat mij betreft."

Marc, Eelde

10

"Goede service, korte lijntjes en binnen een week vanaf het eerste contact mijn auto opgehaald."

Youssef, Feddahi