Citroën komt met elektrische bedrijfsauto in 2020

Geplaatst op 4 november 2019

Citroën komt een volledig elektrische bedrijfsauto: de 100% elektrische Citroën Jumpy. De elektrische Citroën Jumpy is verkrijgbaar met een 50 kWh of 75 kWh accupakket. Of de elektrische bedrijfsauto ook kan snelladen is nog onbekend. Wel geeft het merk aan dat de elektrische bedrijfsauto exact hetzelfde laadgewicht heeft als de dieselvarianten. De elektrische bedrijfsauto van Citroën komt in 2020 uit op de markt.

Elektrische bedrijfsauto van Citroën

Citroën heeft een duidelijke ambitie: vóór 2025 is ieder model van Citroën ook verkrijgbaar met een elektrische aandrijving. Citroën begint haar elektrisch offensief met de Citroën Jumpy in 2020. De huidige generatie Citroën Jumpy is uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2020. Voor het automerk genoeg reden om een elektrische variant van de bedrijfsauto op de markt uit te brengen. De elektrische Citroën Jumpy is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De elektrische Citroën Jumpy heeft een maximaal laadgewicht van 1.200 kg en trekgewicht van 1.000 kg. Het laadgewicht van de elektrische bedrijfsauto is wat dat betreft vergelijkbaar met de dieselvariant.

Het automerk komt in 2020 met de elektrische Citroën Jumpy en in 2021 wordt de elektrische New Berlingo Van geïntroduceerd.

Actieradius elektrische Citroën Jumpy

De 100% elektrische Citroën Jumpy is verkrijgbaar met een 50 of 75 kWh accupakket. De elektrische bestelauto met een 50 kWh accupakket krijgt een actieradius van ruim 200 kilometer volgens de WLTP-testnorm. Een 50 kWh accupakket is vergelijkbaar met de accupakketten van het huidige aanbod elektrische bedrijfsauto’s. Gezien het aanbod en de elektrische auto’s die in 2020 op de markt uitkomen, heeft de elektrische bedrijfsauto met een 75 kWh accupakket waarschijnlijk meer potentie. De Citroën Jumpy met een 75 kWh accupakket krijgt een actieradius van ruim 300 kilometer (WLTP).

Helaas heeft Citroën verder nog niets bekendgemaakt over het opladen en snelladen van de elektrische bedrijfsauto.

Elektrische Citroën Jumpy leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de 100% elektrische Citroën Jumpy? De prijzen, overige specificaties en exacte levertijden communiceert het automerk in een later stadium. Wel is de verwachte levertijd van de elektrische Citroën Jumpy in 2020.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Maurice de Vries is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl