Debuut Volkswagen ID. Space Vizzion

Geplaatst op 21 november 2019

Volkswagen heeft tijdens de Internationale Autoshow in Los Angeles de volledig elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion onthuld. De Volkswagen ID. Space Vizzion krijgt een 82 kWh accupakket en een actieradius van maar liefst 590 kilometer volgens de WLTP-testmethode. De 100% elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion is verkrijgbaar vanaf 2021. De Volkswagen ID. Space Vizzion is het zevende lid van de ID-familie van Volkswagen.

Volkswagen ID. Space Vizzion

De 100% elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion wordt op het welbekende MEB-platform van het automerk gebouwd. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor de elektrische auto’s van Volkswagen. Met de ID. auto’s wil Volkswagen elektrisch rijden voor een breder publiek toegankelijk maken.

Design Volkswagen ID. Space Vizzion

Als we de foto’s en de berichtgeving van Volkswagen moeten geloven, staat de ruimte centraal bij de ontwikkeling van deze elektrische auto. Volkswagen geeft aan dat de Volkswagen ID. Space Vizzion een combinatie is tussen de ruimte van een SUV met het karakter van een sportieve Gran Turismo.

Interieur Volkswagen ID. Space Vizzion

Als je naar de foto’s van het interieur kijkt, dan oogt de auto ook van binnen ruim. De Volkswagen ID. Space Vizzion is voorzien van een digitale cockpit, Augmented Reality head-up display en 15.6 inch touchscreen. De versnellingspook behoort tot de verleden tijd. De versnellingen kun je bedienen via een knop aan de stuurkolom. De elektrische auto is bovendien voorzien van de ID. Light interactieve interieurverlichting. Volkswagen wil met het design en interieur van Volkswagen ID. Space Vizzion de visie van Volkswagen laten zien op het gebied van het iets duurdere segment.

Actieradius Volkswagen ID. Space Vizzion

De Volkswagen ID. Space Vizzion krijgt een 82 kWh accupakket en een actieradius van 590 kilometer volgens de WLTP-testmethode. De Volkswagen ID. Space Vizzion heeft een vermogen van 205 kW en gaat van 0 naar 100 in slechts 5,4 seconden.

Opladen Volkswagen ID. Space Vizzion

Volkswagen heeft nog niets gecommuniceerd over het opladen van de Volkswagen ID. Space Vizzion. Zoals iedere andere elektrische auto, kun je de Volkswagen ID. Space Vizzion thuis opladen, via openbare oplaadpunten en snellaadstations. Het is nog even afwachten hoeveel laadtijd de elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion nodig heeft.

Volkswagen ID. Space Vizzion in 2021

Na de Volkswagen e-Golf, is het in 2020 ook mogelijk om de nieuwste elektrische auto van Volkswagen, de Volkswagen ID.3 te leasen. Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen ID. Space Vizzion? Inmiddels zijn ze begonnen met de productie van deze elektrische auto. Het jaar daarop, in 2021 volgt de 100% elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl