Elektrische Lexus UX 300e in 2020

Geplaatst op 26 november 2019

De eerste, volledig elektrische Lexus is onthuld. De elektrische Lexus UX 300e is van 22 november tot 1 december 2019 tijdens de Tokyo Motor Show in China te bewonderen. De 100% elektrische Lexus krijgt een 54 kWh accupakket en wordt vanaf medio 2020 leverbaar.

Design Lexus UX 300e

Lexus kennen we natuurlijk van zijn hybridemodellen. Nu gaat het Japanse merk ook een 100% elektrische auto uitbrengen. De Lexus UX 300e. Met deze eerste elektrische auto wil het automerk de visie ‘Lexus Electrified’ verder uitrollen. Lexus geeft aan dat zij veel aandacht hebben besteed aan de rijeigenschappen van de elektrische auto. Lexus heeft verder de looks van de UX crossover gehouden en puur gefocust op de performance, het accupakket en rijeigenschappen van de elektrische auto. De Lexus UX 300e heeft een vermogen van 204 pk.

Actieradius + opladen Lexus UX 300e

De 100% elektrische Lexus 300e heeft een 54 kWh accupakket en een actieradius van ruim 400 kilometer volgens de NEDC-testnorm. Dit is overigens de oudere meetmethode. De actieradius met de nieuwe WLTP-meetmethode zal ongetwijfeld lager dan 400 kilometer uitkomen. Waarschijnlijk zal de actieradius van de elektrische Lexus 300e in de praktijk neerkomen op zo’n 300 kilometer.

De elektrische Lexus 300e kun je thuis opladen, via openbare oplaadpunten en via de snellaadstations zoals Fastned. Verder heeft Lexus nog niets over het opladen van de Lexus UX 300e bekendgemaakt.

App Lexus UX 300e

Zoals bij vele elektrische auto‘s, komt Lexus ook met een app. Via de app kun je heel gemakkelijk de actuele laadstatus van de elektrische auto bekijken.

Lexus UX 300e leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Lexus UX 300e? De Lexus UX 300e zal medio 2020 in de showrooms in Nederland staan. Wanneer je de auto ook daadwerkelijk kunt samenstellen en bestellen is nog even afwachten.

Helaas heeft het automerk nog niets bekendgemaakt over de prijzen en overige specificaties van de elektrische auto. De prijs van de elektrische Lexus UX 300e wordt geschat rond de 50.000 euro. De officiële prijzen volgen in een later stadium. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de vanafprijs van de elektrische auto. Wij houden je op de hoogte!

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Sebastiaan Rodenboog is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl