Elektrische Renault Twingo komt in 2020

Geplaatst op 15 november 2019

Na het succes van de Renault Zoe komt het automerk nu ook met een elektrische Renault Twingo. De volledig elektrische Renault Twingo wordt in 2020 op de Nederlandse markt uitgebracht. De Renault Twingo wordt op hetzelfde platform gebouwd als de Smart EQ forfour. Helaas heeft Renault verder nog vrij weinig bekendgemaakt over de elektrische Twingo.

Elektrische Renault Twingo

Renault komt in 2020 met de volledig elektrische Renault Twingo. Opvallend is dat het automerk de elektrische variant van de Renault Twingo niet tegelijkertijd onthuld heeft met de nieuwe generatie Renault Twingo.

Actieradius elektrische Renault Twingo

Waarschijnlijk krijgt de elektrische Renault Twingo hetzelfde accupakket als de Smart EQ forfour. Dit zou betekenen dat het accupakket en de actieradius van de Renault Twingo behoorlijk aan de beperkte kant is. De Smart ForFour heeft een 16,7 kWh accupakket en een actieradius van ruim 100 kilometer. Of de Renault Twingo ook daadwerkelijk een vergelijkbaar accupakket krijgt is nog even afwachten tot de officiële onthulling.

Concurrentie elektrische Renault Twingo

Als de Renault Twingo hetzelfde accupakket krijgt als de huidige Smart EQ forfour dan zal de elektrische Twingo de concurrentie aangaan met de andere drie elektrische auto in het A-segment: de Seat Mii Electric, Skoda Citigoᵉ iV en Volkswagen e-up!.

De huidige elektrische vloot van Renault bestaat uit de Renault Zoe, Renault TWIZY, Renault Kangoo Z.E. en tot slot de Renault Master Z.E.

Elektrische Renault Twingo in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Renault Twingo? In 2020 introduceert het automerk de 100% elektrische Renault Twingo. In de loop naar de marktintroductie van de Renault Twingo volgen overige specificaties en prijzen.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl