Elektrische Skoda Citigoᵉ iV leasen in 2020

Geplaatst op 11 november 2019

De kleinste Skoda uit de Skoda-familie is nu ook beschikbaar als elektrische auto. De 100% elektrische Skoda Citigoᵉ iV is leverbaar begin 2020. De elektrische Skoda Citigoᵉ iV is echter vanaf dit moment al te bestellen. De volledig elektrische Skoda Citigoᵉ iV heeft een vanafprijs van 23.290 euro en is te leasen vanaf 318 euro per maand! Ga je een Skoda Citigoᵉ iV leasen in 2020, dan betaal je 8% bijtelling.

Skoda Citigoᵉ iV nu online te bestellen

Een van de meest populaire leaseauto’s in het A-segment wordt nu ook beschikbaar als elektrische auto. Na de Volkswagen e-up! en Seat Mii Electric komt Skoda nu ook met een prijs voor de 100% elektrische Skoda Citigoᵉ iV. In de basis zijn alledrie de elektrische auto’s in het A-segment exact hetzelfde. Ze zijn namelijk op hetzelfde platform gebouwd.

De Skoda Citigoᵉ iV wordt leverbaar in twee uitvoeringen. De Ambition uitvoering heeft een vanafprijs van 23.290 euro. De Style uitvoering heeft een prijs van 24.540 euro. De elektrische Skoda Citigoᵉ iV is te bestellen in 7 kleuren. De Ambition uitvoering is standaard uitgerust met onder andere: LED-dagrijverlichting, donker getinte achterlichten, 6,5 inch beeldscherm en Lane Asssist. De Style is iets duurder geprijsd, maar daar staat tegenover dat de elektrische auto iets rijker is uitgerust. De Style uitvoering beschikt onder andere over: led-sfeerverlichting, multifunctioneel lederen stuurwiel, lederen versnellingshendelknop en handremhendel, in hoogte verstelbare voorstoelen en Combined Charging System.

Optioneel kun je beide uitvoeringen uitrusten met een Comfort of Functie pakket en overige opties toevoegen zoals cruise control en verwarmbare voorruit.

Actieradius Skoda Citigoᵉ iV

De Skoda Citigoᵉ iV krijgt net zoals de Volkswagen e-up! en Seat Mii Electric exact hetzelfde 36,8 kWh accupakket. De elektrische Skoda Citigoᵉ iV krijgt een actieradius van 260 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal dit waarschijnlijk neerkomen op zo’n ruim 200 kilometer. De Skoda Citigoᵉ iV heeft een vermogen van 63 kW en gaat van 0 naar 100 in 12,3 seconden.

Opladen Skoda Citigoᵉ iV

De elektrische auto van Skoda kun je thuis opladen, via openbare laadpalen of via de snellaadstations zoals Fastned. Bij een snellaadstation (laadvermogen 100 kW) is de elektrische Skoda Citigoᵉ iV binnen 60 minuten weer voor 80% opgeladen. Bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 11 kW is de Skoda Citigoᵉ iV binnen 5,5 uur weer volledig opgeladen.

Skoda Citigoᵉ iV leasen in 2020

Begin 2020 kunnen we voor het eerst kennismaken met de elektrische Skoda Citigoᵉ iV. Heb je interesse in het leasen van de Skoda Citigoᵉ iV? De Skoda Citigoᵉ iV is al te leasen vanaf 318 euro per maand. Ben je op zoek naar een kleine, compacte zuinige auto? De Skoda Citigoᵉ iV is uitermate geschikt als je op zoek bent naar een leaseauto in het A-segment.

8% bijtelling Skoda Citigoᵉ iV

De Skoda Citigoᵉ iV is leverbaar vanaf 2020. Dat betekent dat je als zakelijke rijder te maken hebt met 8% bijtelling. Voor de elektrische Skoda Citigoᵉ iV betaal je een nettobijtelling van slechts 58 euro. Het is nu al mogelijk om de elektrische Skoda Citigoᵉ iV naar eigen wens samen te stellen en te bestellen.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Sebastiaan Rodenboog is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl